Dimistyle91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα σας, εχω το ρουτερ Alcatel-Lucent CellPipe 7130 και θα ηθελα με καλοδιο εθερνετ απο το powerline να το βαλω στο lan1 και στην συνεχεια το ρουτερ να μεταδιδη το wifi . το κεντρικο μου ρουτερ εινια ενα τις vodafone καινουριο ... δεν εχω ασχολιθει πολυ, απλα μεταφερο το ιντερνετ στον κατω οροφο μεσω powerline και θελω να κανω αυτου που αναφερω απο πανω. μου το ειχε φτιαξη ενας φιλος παλια με κατι ρυθμισης 2 λεπτακια.. αλλα επαθε blackout μετα απο 2 χρονια και βρηκα στην αποθηκη το Alcatel-Lucent CellPipe 7130. αν μπορει καπιοις αν μου πει της ρυθμησεις να την κανω. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 κλεινεις dhcp στο router που θες να δινει ασυρματα σαν access point kai του δινεις μια ip στο ιδιο δικτυο με το adsl vdsl modem router σου. αν δηλαδη ειναι 192.168.1. 254 τοτε το βάζεις 192.168.1.253 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα