Ribakos13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα προσλήφθηκα σε μια εταιρία με εβδομαδιαία σύμβαση αρχικά για την εκπαίδευση και στη συνέχεια με 2μηνες θα πάει.. αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής... Μπαίνω να δω την ασφαλιστική μου ικανότητα από το site του Άτλας και λέει ότι είμαι ανασφαλιστος ακόμα... Έχω μιλήσει με την υπεύθυνη της πρόσληψης και μου είπε ότι παρέχεται πλήρης ασφάλιση... Πρέπει να κάνω κάτι εγώ από μέρους μου;
kostasbm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 ενταξει δε γινονται εν ριπη οφθαλμου.... αν εχεις ΙΚΑ κοντα μπορεις να πας στο μητρωο με το αφμ σου και να ρωτησεις για τον αριθμο μητρωου ΙΚΑ
Ribakos13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε ενταξει δε γινονται εν ριπη οφθαλμου.... αν εχεις ΙΚΑ κοντα μπορεις να πας στο μητρωο με το αφμ σου και να ρωτησεις για τον αριθμο μητρωου ΙΚΑ Κοίτα από όσο έχω δει με το αμα στον εφκα λέει ότι είμαι ανασφαλιστος ακόμα.... Αυτό που είπες και εσύ πιστεύω, ότι απλά αργεί
agnostos13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ribakos13 είπε Κοίτα από όσο έχω δει με το αμα στον εφκα λέει ότι είμαι ανασφαλιστος ακόμα.... Αυτό που είπες και εσύ πιστεύω, ότι απλά αργεί Θα περιμένεις τουλάχιστον 2 μήνες για να ενημερωθεί ο ΕΦΚΑ 1
Ribakos13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Θα περιμένεις τουλάχιστον 2 μήνες για να ενημερωθεί ο ΕΦΚΑ Ειμαι πολυ μπροστα σαν χωρα τελικα.. Ευχαριστω πολυ να σαι καλα
mylo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μετά από 3 μήνες θα φανούν στο σύστημα τα ένσημα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα