Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κορεατική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η σχετική με τις πλατφόρμες της Apple ενημέρωση θα διατεθεί και στα μοντέλα της από το 2018.

Η LG επιβεβαίωσε ότι τα μοντέλα των OLED και Super UHD τηλεοράσεών της από το 2018, υποστηρίζουν πλέον την εφαρμογή Apple TV, προσθέτοντας παράλληλα ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί σύντομα και με τα μοντέλα UHD. Επιπρόσθετα και πάλι σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις LG του 2018, μέσα στη χρονιά θα προστεθεί μέσω ενημέρωσης υποστήριξη για τα Apple AirPlay 2 και HomeKit.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η ίδια η LG μέσω Twitter, ανακουφίζοντας αρκετούς καταναλωτές οι οποίοι είχαν επενδύσει σε προ διετίας τηλεοράσεις της -οι σχετικές ενημερώσεις καλύπτουν την πλήρη γκάμα μοντέλων των 2019 και 2020. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε αναφέρει ότι δεν επρόκειτο να προσθέσει τις ανωτέρω λειτουργίες στα μοντέλα της που κυκλοφόρησαν πριν το 2019, προκαλώντας αντιδράσεις. Ακολούθησε αλλαγή πλεύσης με το σχετικό tweet μάλιστα να διαγράφεται.

Το Apple AirPlay 2 επιτρέπει στους κατόχους συσκευών iOS να streamάρουν περιεχόμενο από τις mobile συσκευές τους ασύρματα στην τηλεόρασή τους, ενώ το HomeKit κάνει την τηλεόραση μέλος του οικοσυστήματος smart home της Apple.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχε πει απ την αρχη της χρονιας οτι θα βαλει airplay τον οκτωβριο, πριν λιγες μερες ειπε οτι δεν εχει πλανα να το κανει, εφαγε κραξιμο και ευτυχως θα το βαλει

Επεξ/σία από johnnie44
  • Like 2
Δημοσ.

Bravo στην LG κι αλοίμονο σε εμάς που μπλέξαμε με Sony & Android TV. Μοντέλο του 2019 49XG9005 κι ούτε Airplay 2, ούτε Homekit.

Δεν ξεχνάμε όμως Sony...

P.S. Βγάλε ρε Apple μια TV να ακουμπήσουμε κανά διχίλιαρο να γουστάρουμε!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Για 2017, δεν σκεφτόμαστε ουτε update στο ui....

2016 εδώ, πέφτει μακριά η LG 😝😔

1 ώρα πριν, Agony είπε

Την εχω παρει πριν 15 μερες σχεδον ... μια χαρα ειναι αν και παλιο μοντελο του 2018 OLED δεν το περιμενα.

Για βρε να μην το περίμενες, η LG ακούει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Για 2017, δεν σκεφτόμαστε ουτε update στο ui....

Καλά ναι για αυτό δεν θα ξαναπάρω Lg ούτε το os 2 δεν μου έδωσε...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nefos78 είπε

Καλά ναι για αυτό δεν θα ξαναπάρω Lg ούτε το os 2 δεν μου έδωσε...

Ολοι την ιδια πολιτικη ακολουθουν απο τι ξερω, για να πουλανε καινουργια μοντελα... Εγω παντως οποτε βρισκω ευκαιρια τους "καρφωνω" στο fb για το συγκεκριμενο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Ολοι την ιδια πολιτικη ακολουθουν απο τι ξερω, για να πουλανε καινουργια μοντελα... Εγω παντως οποτε βρισκω ευκαιρια τους "καρφωνω" στο fb για το συγκεκριμενο...

Και καλά κάνεις...επίσης και από εμένα τρώνε την "διαφήμιση" τους ...

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nefos78 είπε

Και καλά κάνεις...επίσης και από εμένα τρώνε την "διαφήμιση" τους ...

Εντελώς συμπτωματικά, σήμερα το πρωί μου ήρθε καινούργιο update. 05.80.60. Η στήλη δεξιά, όταν πατάς settings, έχει ένα μαύρο background για να φαίνεται καλύτερα και του έχουν κάνει και αλλού. Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για άλλες αλλαγές.  

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...