MessatsuRoku Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Προσπαθω να ανοιξω την πορτα 80 μεσα απο το router της cosmote SpeedPort Entry 2i οπως φενεται στην φωτογραφια αλλα οταν την δοκιμαζω να δω αν ειναι ανοιχτη απο σιτε οπως https://www.canyouseeme.org/ μου βγαζει οτι ειναι κλειστη... ειναι σε συνδεση VDSL 50 Τι κανω λαθος? Μεσα στον υπολογιστη εχω 192.168.1.35 και dns 1.1.1.1 - 1.0.0.1 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από MessatsuRoku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prixtis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στο WAN Connection επελεξε το PTM_VDSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, prixtis είπε Στο WAN Connection επελεξε το PTM_VDSL Μου εχει να διαλεξω ΄' ATM_DSL , PTM_DSL , ETH " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prixtis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Opps λαθος δικο μου. Σωστο ειναι το WAN connection. Ισως μπλοκαρει το speedport την 80. Εκτος και αν δεν ακουει ο 192.168.1.35 στη θυρα 80. Δοκιμασε αλλη θυρα πχ WAN 81 local 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα