Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ένα χαλί το οποίο θέλω να ξεφορτωθώ κάπως.. Που μπορω να το πετάξω? Ανακυκλώσω? Εκανα αναζητηση στο google δυστυχώς δεν βρήκα κάποια πληροφορία..(που πετάμε προβλεπόμενα τα χαλιά...)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TechnoState είπε

Ρώτα σε καταστήματα λευκών ειδών, χαλιών, στρωμάτων, είδη σπιτιού κλπ.

Δεν χωράει μέσα σε κάδο ανακύκλωσης?

Οχι δεν μπαίνει σε κάδο ανακύκλωσης.. αλλα και να έμπαινε δεν βάζουμε χαλιά σε κάδο ανακύκλωσης απο οτι διάβασα.. (σε καδο για ρουχα κτλ)

2 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν δεν είναι σε άθλια κατάσταση βάλτο σε αγγελία χαρίζεται και περνάν και το παίρνουν

Αν ηταν σε καλη κατάσταση.. ναι.. αλλα το εχει φάει η βροχή / ηλιος στο μπαλκόνι..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rnd1978 είπε

Οχι δεν μπαίνει σε κάδο ανακύκλωσης.. αλλα και να έμπαινε δεν βάζουμε χαλιά σε κάδο ανακύκλωσης απο οτι διάβασα.. (σε καδο για ρουχα κτλ)

Δεν το γνώριζα, δεν χρειάστηκε να πετάξω κάποιο ποτέ.

Κάποια μικρά (εξώπορτας, μπάνιου, διαδρόμου) που ήθελα να τα ξεφορτωθώ, τα είχα αφήσει στο κατάστημα που έφτιαξα τον καναπέ μου.

Ενημερώθηκα ότι...τα ανακυκλώνουν (βασικά πιστεύω ότι τα τεμαχίζουν κ τα χρησιμοποιούν, μαζί με άλλα υλικά, σαν υλικό γεμίσματος ή κάτι τέτοιο).

• Like 1
Δημοσ.

Αν γνωρίζεις κάνα μουσικό που να έχουν μέρος για πρόβες θα ήταν χρήσιμο για τοποθέτηση κάτω από τύμπανα , σε τοίχο κτλ για ηχοαπορρόφηση . Απλά να μην ήταν πηγή μικροβίων , η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο μιας και το ντύνεις με κάτι άλλο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...