Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πρόβλημα να έχω; η πικρή αλήθεια είναι αυτή και πάντα πονάει, τα τηλέφωνα που αναφέρεις δεν φοράνε σαπιους exynos αλλά snapdragon που είναι πολύ ανώτεροι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, chios είπε

Τι πρόβλημα να έχω; η πικρή αλήθεια είναι αυτή και πάντα πονάει, τα τηλέφωνα που αναφέρεις δεν φοράνε σαπιους exynos αλλά snapdragon που είναι πολύ ανώτεροι. 

Εδώ μιλάμε για προβληματα software, όχι hardware....

Άστο κακώς ασχολούμαι με ανώριμα άτομα με ισοπεδωτική λογική.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.

Ήμουν με Sammy απ το S το πρώτο, εως και το 9, εκτός από το 2016 που πήρα ένα Nexus 5X (ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ) 

Το πρόβλημα αυτό υπήρξε σε όλα τα S που πήρα μέχρι τον Μάρτιο που άλλαξα στρατόπεδο, εκτός απ το S9 που εξακολουθεί να είναι smooth όπως την πρώτη μέρα που το πήρα και τώρα το πούλησα στον κολλητό.
Το S9 που είχα, είναι με Snapdragon.

Οι υπόλοιποι φίλοι μου με τα S9 τους τα οποια έχουν exynos, είναι σάπια as fuck.

Όσο δεν βάζουν snapdragon στα S models, θα παραμείνω σε iOS.

Και να σας πω και κάτι; 

Πληρώνουμε τα S models, χρυσό, ενώ δεν θα έπρεπε. 

Πηγαίντε δείτε λίγο τιμές στο σκρουτζ για τα S / Note κλπ.

Ένα iPhone 11 (το απλό, όχι το pro max που έχω) έπεσε στα 650 και δεν έχει να ζηλέψει πολλά από ένα pro max, εκτός την οθόνη / μπαταρία, 3ο φακό για το optical zoom.

Σιχαίνομαι την Apple και την φιλοσοφία της, αλλά φέτος με κέρδισε.

Έχω ήδη βάλει την beta ios 14 και η συσκευή αντί να "πέσει" έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορη. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chios είπε

@HateMe

Έτσι φίλε, απλά όταν λες την αλήθεια και τα πράγματα πως έχουν είσαι ανώριμους, ας χαίρονται λοιπόν τα σάπια τηλέφωνα τους. 

Ρε συ, λογικό να είναι έτσι.
Έχουν επενδύσει πάνω σε κάτι και νιώθουν κάπως να ξέρουν πως αυτό που έχουν επενδύσει, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !

Παίζει ρόλο και το πόσο fan boy είναι ο άλλος. Και εγώ fan boy της sammy ήμουν (proud κιολας) :P 

Όσοι με θυμούνται, ξέρουν τι εννοώ.

Κακά τα ψέμματα πρέπει να αλλάξει τακτική η Sammy.

Δεν γίνεται η Apple που κράζουμε τόσο καιρό, να πουλάει συσκευάρα (το 11 το απλο) με τόσα λίγα λεφτά (σε σχέση με τα Samsung) 

συσκευάρα που θα σου κρατήσει ΧΡΟΝΙΑ χωρίς να πέσει το performance μετά από μελλοντικά updates, και να μας δίνει η sammy συσκευές με exynos, τις οποιες χρυσοπληρώνουμε.

Πήγα τώρα και είδα τιμές απο περιέργεια και έμεινα μαλάκας.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, chios είπε

@HateMe

Έτσι φίλε, απλά όταν λες την αλήθεια και τα πράγματα πως έχουν είσαι ανώριμους, ας χαίρονται λοιπόν τα σάπια τηλέφωνα τους. 

Δεν φταίει η αλήθεια....ότι συμπεριφέρεσαι ανάρμοστα ενώ είσαι εκτός θέματος είναι το πρόβλημα, υποτιμόντας άλλους ανθρωπους που αγοράσαν κάτι περα από την κρίση σου....

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να μπούμε και στο θέμα είναι να δεις μήπως η συσκευή σου παίρνει custom rom, σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chios είπε

Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να μπούμε και στο θέμα είναι να δεις μήπως η συσκευή σου παίρνει custom rom, σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. 

Brickaristike ήδη και πουλήθηκε στο ebay για ανταλλακτικά 😋

150€ για αλλαγή μητρικης...🙃

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tantalord είπε

Brickaristike ήδη και πουλήθηκε στο ebay για ανταλλακτικά 😋

Γλύτωσες. 

Στο επόμενο πιστεύω να μην κάνεις το ίδιο λάθος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, chios είπε

Γλύτωσες. 

Στο επόμενο πιστεύω να μην κάνεις το ίδιο λάθος. 

Xiaomi Νοte 8.....Ποτέ ξανα Samsung εννοείτε. Custom Roms με το σταγονόμετρο ενώ τώρα παράδεισος 😆

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 2
Δημοσ.

οταν διαβαζω για τις κινηταρες της xiaomi και τα σαπακια της samsung κατι δεν μου καθεται καλα....

...

δηλαδη ενα κινητο των 500 ευρω xiaomi ειναι ανωτερο απο ενα κινητο των 500 ευρω της samsung ...?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε προδιαγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά, λογισμικό με συνεχή υποστήριξη και απόδοση προς τιμή , ξεκάθαρα ναι.

Π.χ. το Xiaomi Mi 10 Lite 5G στα 300€ ή το POCO F2 Pro στα 380€ και το POCO X3 προσεχώς στα 239€ συναγωνίζονται στα ίσια σε επιδόσεις κινητά της Samsung όπως Α71 , S10+ ,Note 10 που έχουν +100-250€ διαφορά στην τιμή.

Αν πούμε και για Black Shark 3 στα 600€ και Κ30 Pro 400€ στην μεγάλη κατηγορία η διαφορά στην τιμή ξεφεύγει πολύ και τα κινητά της Sammy δεν αξίζουν όσο της Xiaomi.

Δεν είμαι fanboy αλλά στο συνολο των review απο site που δεν χρηματίζονται για να πουλήσουν το καθε κινητό που παίρνουν δωρεάν και σε real-world performance Xiaomi προτείνουν.

Η Samsung πουλάει πολύ λόγω AMOLED Display και brand.

Επεξ/σία από Tantalord
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tantalord είπε

Σε προδιαγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά, λογισμικό με συνεχή υποστήριξη και απόδοση προς τιμή , ξεκάθαρα ναι.

Π.χ. το Xiaomi Mi 10 Lite 5G στα 300€ ή το POCO F2 Pro στα 380€ και το POCO X3 προσεχώς στα 239€ συναγωνίζονται στα ίσια σε επιδόσεις κινητά της Samsung όπως Α71 , S10+ ,Note 10 που έχουν +100-250€ διαφορά στην τιμή.

Αν πούμε και για Black Shark 3 στα 600€ και Κ30 Pro 400€ στην μεγάλη κατηγορία η διαφορά στην τιμή ξεφεύγει πολύ και τα κινητά της Sammy δεν αξίζουν όσο της Xiaomi.

Δεν είμαι fanboy αλλά στο συνολο των review απο site που δεν χρηματίζονται για να πουλήσουν το καθε κινητό που παίρνουν δωρεάν και σε real-world performance Xiaomi προτείνουν.

Η Samsung πουλάει πολύ λόγω AMOLED Display και brand.

Σε λογισμικό θα διαφωνήσω.... Όταν τα κινητά της xiaomi βγαίνουν με δεκάδες bugs στο miui στο release, λογικό είναι να βγάζει συνέχεια ενημερώσεις για να τα διορθώνει. Έτσι δίνει την ψευδαίσθηση της συνεχούς υποστήριξης. Και για να μην παρεξηγηθώ, μου αρέσει το miui.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...