Tantalord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Έως πρόσφατα κάτοχος SAMSUNG A7 παρατήρησα το εξής φαινόμενο. Όταν βγήκε η αναβάθμιση για android 10 στη συσκευή μου, ξεκίνησαν τα κολλήματα. Και όχι απλά κολληματα....Εμφανής lag στο input απο την πρώτη οθόνη του PIN. Λειτουργικά επίσης εμφανώς πεσμένη η απόδοση σε όλες τις εφαρμογές και το browsing. Μετά απο έρευνα για το πρόβλημα στο internet πολλοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με το Α7 αλλά προς έκπληξή μου το φαινόμενο είναι παλιό και σε άλλες συσκευές SAMSUNG όταν "παίρνει" official ANDROID UPDATE η συσκευή. Επιβεβαιωμένο το φαινόμενο και με μερικούς γνωστούς που έχουν Samsung. Απορώ πώς οι προγραμματιστές του κολοσσού αφήνουν τις συσκευές έτσι με performance issues, και κατά την γνώμη μου δεν το θεώρω καθόλου τυχαίο. Παλιά συσκευή να παίρνει αναβάθμιση και να υπολειτουργεί σε σχέση με πριν, μόνο ύποπτο μπορεί να είναι όταν γίνεται κατ'εξακολούθηση και σε πολλά μοντέλα της εταιρείας. Ενδεικτικά εδώ https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=samsung+performance+issues+after+android+update Συσκευες ακριβές όπως το S7 Edge - S9 - A70 - Α50 - Note 10 και άλλες mid-low range. Έχει κάποιος παρατηρήσει το ίδιο σε δικό του Smartphone Samsung; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Tantalord 2
koutsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Tantalord είπε Καλησπέρα σε όλους, Έως πρόσφατα κάτοχος SAMSUNG A7 παρατήρησα το εξής φαινόμενο. Όταν βγήκε η αναβάθμιση για android 10 στη συσκευή μου, ξεκίνησαν τα κολλήματα. Και όχι απλά κολληματα....Εμφανής lag στο input απο την πρώτη οθόνη του PIN. Λειτουργικά επίσης εμφανώς πεσμένη η απόδοση σε όλες τις εφαρμογές και το browsing. Μετά απο έρευνα για το πρόβλημα στο internet πολλοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με το Α7 αλλά προς έκπληξή μου το φαινόμενο είναι παλιό και σε άλλες συσκευές SAMSUNG όταν "παίρνει" official ANDROID UPDATE η συσκευή. Επιβεβαιωμένο το φαινόμενο και με μερικούς γνωστούς που έχουν Samsung. Απορώ πώς οι προγραμματιστές του κολοσσού αφήνουν τις συσκευές έτσι με performance issues, και κατά την γνώμη μου δεν το θεώρω καθόλου τυχαίο. Παλιά συσκευή να παίρνει αναβάθμιση και να υπολειτουργεί σε σχέση με πριν, μόνο ύποπτο μπορεί να είναι όταν γίνεται κατ'εξακολούθηση και σε πολλά μοντέλα της εταιρείας. Ενδεικτικά εδώ https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=samsung+performance+issues+after+android+update Συσκευες ακριβές όπως το S7 Edge - S9 - A70 - Α50 και άλλες mid-low range. Έχει κάποιος παρατηρήσει το ίδιο σε δικό του Smartphone Samsung; Εγώ που είχα παλιά s7 edge και η γυναίκα μου που έχει τώρα s9 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τρομερό. Πάνω κάτω όπως ήταν και πριν. Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;
Tantalord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ που είχα παλιά s7 edge και η γυναίκα μου που έχει τώρα s9 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τρομερό. Πάνω κάτω όπως ήταν και πριν. Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Μετά την τελευταία αναβάθμιση, έκανα τα πάντα.....Καθαρισα όλο το κινητο,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κτλ. Κόλλαγε τρομέρα και με εμφανή διαφορά σε σχέση με πριν με ANDROID 9. Το μόνο που έγινε ήταν να μπεί Android 10 και ΟΝΕ UI 2.0. Τελικώς το brickara περνώντας του Custom ROM γιατί δεν παλευόταν. Και για του λόγου το αληθές υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο που αναφέρονται σε fixes όχι μόνο σε Android 10 αλλά απο το 8.0 Oreo. https://www.youtube.com/results?search_query=How+To+Fix+Samsung+Galaxy+Lagging+Issue+(Android+10) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Tantalord 1
prixtis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Για αυτο εχουμε τις custom ROMs Οσες φορες ειναι να παρω smartphone, πρωτα βλεπω τι παιζει απο custom ROMS και μετα αποφασιζω τι συσκευη θα παρω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Samsung αν δεν πάρεις τη ναυαρχιδα της εκάστοτε χρονιάς εισαι καταδικασμενος να μισησεις τα κινητά και να μαζευεις λεφτα να πας σε iPhone στην επόμενη αγορα σου.
koutsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, prixtis είπε Για αυτο εχουμε τις custom ROMs Οσες φορες ειναι να παρω smartphone, πρωτα βλεπω τι παιζει απο custom ROMS και μετα αποφασιζω τι συσκευη θα παρω. Φίλε μου δεν έχουν όλοι τις γνώσεις και τη διάθεση να βάλουν custom rom! Ούτε να πάρουν το ρίσκο να καταστραφεί το κινητό τους από brickαρισμα. Θα έπρεπε η κατασκευαστρια εταιρία να δίνει τα updates που πρέπει και να είναι σίγουρη ότι δουλεύουν σωστά. Αν και επαναλαμβάνω με s7 edge και s9 εγώ δεν είχα πρόβλημα... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
prixtis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου δεν έχουν όλοι τις γνώσεις και τη διάθεση να βάλουν custom rom! Ούτε να πάρουν το ρίσκο να καταστραφεί το κινητό τους από brickαρισμα. Θα έπρεπε η κατασκευαστρια εταιρία να δίνει τα updates που πρέπει και να είναι σίγουρη ότι δουλεύουν σωστά. Αν και επαναλαμβάνω με s7 edge και s9 εγώ δεν είχα πρόβλημα... Ουτε και καινουριες απο το κουτι δεν δουλευουν σωστα. Το 80% των εφαρμογων που ειναι προεγκαταστημενα κανεις δεν τις δουλευει και δεν μπορεις να τις βγαλεις. Η κατασκευαστρια που εφτιαξε εκεινο το λειτουργικο, δινει σωστα updates στους χρηστες του?
koutsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, prixtis είπε Ουτε και καινουριες απο το κουτι δεν δουλευουν σωστα. Το 80% των εφαρμογων που ειναι προεγκαταστημενα κανεις δεν τις δουλευει και δεν μπορεις να τις βγαλεις. Η κατασκευαστρια που εφτιαξε εκεινο το λειτουργικο, δινει σωστα updates στους χρηστες του? Δεν ξέρω τι κάνει, εγώ λέω τι θα έπρεπε να συμβαίνει. Δεν είναι υποχρεωμένος ο μέσος χρήστης να γίνει hacker για να δουλέψει σωστά το κινητό του. Θα έπρεπε λοιπόν η εταιρία να προσέχει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει (λέγαμε πριν για Apple) Αν και νομίζω είσαι υπερβολικός. Τις εφαρμογές που δεν θέλεις μπορείς να τις κάνεις disable... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
prixtis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν ξέρω τι κάνει, εγώ λέω τι θα έπρεπε να συμβαίνει. Δεν είναι υποχρεωμένος ο μέσος χρήστης να γίνει hacker για να δουλέψει σωστά το κινητό του. Θα έπρεπε λοιπόν η εταιρία να προσέχει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει (λέγαμε πριν για Apple) Αν και νομίζω είσαι υπερβολικός. Τις εφαρμογές που δεν θέλεις μπορείς να τις κάνεις disable... Τις κανεις disable. Αλλα ο πολυτιμος χωρος που καταλαμβανουν? πως τον ανακτεις? Αγοραζεις νεο κινητο με 32Gb και τα μισα ειναι το συστημα και το bloatware...
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Όταν μιλάμε για το Α7 δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, από μόνο του είναι σαβούρα που κακός κάποιος έδωσε λεφτά για να το αγοράσει, όταν αγοράζεις τέτοια τηλέφωνα δεν έχεις και απαιτήσεις. 1
Tantalord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, chios είπε Όταν μιλάμε για το Α7 δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, από μόνο του είναι σαβούρα που κακός κάποιος έδωσε λεφτά για να το αγοράσει, όταν αγοράζεις τέτοια τηλέφωνα δεν έχεις και απαιτήσεις. Δηλαδά αν κάποιος αγορασει ένα προιόν και μάλιστα της SAMSUNG με εγγύηση μάλιστα και υποστηριξη απο την εταιρεια τουλάχιστον 2 χρόνια να μην απαιτεί να του δουλεύει σωστά και με τα προβλεπόμενα update όπως υπόσχεται η εταιρεία.Δηλαδή γιατι βγάζει τα firmware για βελτίωση ή όχι; Είσαι σοβαρός με αυτά που λές και το βλακώδες κράξιμο επιπέδου νηπιαγωγείου; Διαφέρει φίλε μου αν δεν αξίζει ή όχι σαν συσκευή με το ότι η εταιρεία επιβάλεται να βγάζει σωστά Firmware Update για όλες τις συσκευές της..... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Tantalord 3
AntiCambeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται κάποιοι να έχουν πρόβλημα και άλλοι όχι;Μήπως παίζει ρόλο αν είναι η συσκευή για Ευρώπη η για εκτός; Για τί ποσοστό προβλημάτων σε κάθε μοντέλο να πρόκειται άραγε; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Livagoth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Σε Galaxy Note 9 πάντως πάνω κάτω τα ίδια που είπε ο ts... Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά με την αναβάθμιση Android έπεφτε λίγο η απόδοση. Έβαλα custom και το κινητό ήρθε στα ίσια του. Αλλά το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να κράζουμε την Sammy είναι για την χρήση exynos στην Ευρώπη μόνο. Δε νομίζω πως ένα κινητό με snapdragon θα είχε τόσο θέμα.
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Tantalord είπε Δηλαδά αν κάποιος αγορασει ένα προιόν και μάλιστα της SAMSUNG με εγγύηση μάλιστα και υποστηριξη απο την εταιρεια τουλάχιστον 2 χρόνια να μην απαιτεί να του δουλεύει σωστά και με τα προβλεπόμενα update όπως υπόσχεται η εταιρεία.Δηλαδή γιατι βγάζει τα firmware για βελτίωση ή όχι; Είσαι σοβαρός με αυτά που λές και το βλακώδες κράξιμο επιπέδου νηπιαγωγείου; Διαφέρει φίλε μου αν δεν αξίζει ή όχι σαν συσκευή με το ότι η εταιρεία επιβάλεται να βγάζει σωστά Firmware Update για όλες τις συσκευές της..... Όταν αγοράζεις ένα τηλέφωνο με άθλιο hardware αργά ή γρήγορα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις, την να την κάνω την εγγύηση όταν η συσκευή είναι άθλια, αν θες σοβαρό midrange τηλέφωνο δεν πας σε Samsung. Επίσης μεγάλη κατάντια ο exynos που βάζει, απορώ που δίνουν λεφτά για να αγοράσουν exynos. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από chios 1
Tantalord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, chios είπε Όταν αγοράζεις ένα τηλέφωνο με άθλιο hardware αργά ή γρήγορα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις, την να την κάνω την εγγύηση όταν η συσκευή είναι άθλια, αν θες σοβαρό midrange τηλέφωνο δεν πας σε Samsung. Επίσης μεγάλη κατάντια ο exynos που βάζει, απορώ που δίνουν λεφτά για να αγοράσουν exynos. Δηλαδή κάτι παλιά Xiaomi Note 4x - Note 7 κτλ με απαρχαιομένο hardware γιατι δουλεύουν άψογα μέχρι σήμερα. Επισης άλλες συσκευες με Mediatek πως λειτουργουν χρόνια; Φιλέ οι απόψεις σου, ο τρόπος σου και η νοοτροπία σου είναι τοξικά.....Έχεις πρόβλημα με τους ανθρώπους που αγοράζουν κάτι βάση των αναγκών τους; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Tantalord
Προτεινόμενες αναρτήσεις