Tsakalos! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδες μια μικρη βοηθεια.. στην δουλεια μου χρησημοποιω ηδη εναν ετικετογραφο dymo .. θελω να μπορω να τυπωνω για να δινω κατι σαν - εισητηριο - αλλα δεν θελω να δινω ετικετα,.. το ιδανικο θα ηταν μια εκτυπωση απο εναν εκτυπωτη θερμικο.. αγορασα λοιπον εναν Xprinter XP-58IIH .. τον εγκατεστησα, αλλλα δε μπορω να τυπωσω... κατεβασα ενα software Που λεει στο site Του αλλα δεν βλεπει καν τον εκτυπωτη και δε προχωραει.. Τα windows Τον βλεπουν κανονικα. ενα βοηθητικο προγραμμα που ειναι για να δοκιμαζει τον εκτυπωτη , τυπωνει κανονικα... δοκιμασα να τυπωσω απο το word, τιποτα.. Η ερωτηση μου ειναι, υπαρχει κανα εντελως απλο προγραματακι, να πεταω ενα κειμενακι , και να το τυπωνει στο θερμικο χαρτι?.. παντου βρισκω λυσεις pos.. αλλα δε θελω καποια πολυπλοκη λυση.. κατι απλο... δε μπορω να βρω κατι.. any help?
masteripper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Χωρίς να ξέρω τον συγκεκριμένο εκτυπωτή νομίζω ότι κάποιο λάθος κάνεις στο Word σχετικά με το μέγεθος του χαρτιού και την παραμετροποίηση της εκτύπωσης Σε Access πάντως έχω δουλέψει πολύ σε επαγγελματικούς θερμικούς και η διαδικασία ήταν πάντα η ίδια Δημιουργία μιας φόρμας στον Print Server των Windows...επιλογή εκτυπωτή...επιλογή χαρτιού...και έβγαιναν κανονικά. 1
Tsakalos! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, masteripper είπε Χωρίς να ξέρω τον συγκεκριμένο εκτυπωτή νομίζω ότι κάποιο λάθος κάνεις στο Word σχετικά με το μέγεθος του χαρτιού και την παραμετροποίηση της εκτύπωσης Σε Access πάντως έχω δουλέψει πολύ σε επαγγελματικούς θερμικούς και η διαδικασία ήταν πάντα η ίδια Δημιουργία μιας φόρμας στον Print Server των Windows...επιλογή εκτυπωτή...επιλογή χαρτιού...και έβγαιναν κανονικά. μμμ ευχαριστω πολυ για το σχολιο.. δεν εχω δουλεψει ποτε με access ..αλλα μου δωσες μια ειδεα.. θα το ψαξω λιγακι.. και ισως βγαλω ακρη.. Το ιδανικο για μενα θα ηταν το εξης... Για τις ετικετες χρισημοποιω τον software της Dymo.. ευχρηστο και ωραιο.. θα ηταν τελειο με καποιον τροπο, μολις παταγα ctrl+p και τυπωνει την ετικετα, ταυτοχρονα να τυπωνε και το ιδιο χαρτακι στον θερμικο... παιζει να μπορει να γινεται κατι τετοιο?..
masteripper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Φυσικα και παίζει Θα είχες 1 κουμπάκι (μπορείς και με Ctrl+P αλλά είναι λίγο παραπάνω μανούρα) ..θα πατούσες και θα έκανε printout σε 2 εκτυπωτές.
Tsakalos! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Αν θα μπορουσες να βοηθουσες λιγο θα ηταν υπεροχο... αν εχεις κατα νου καποιο tutorial ισως να δω αν μπορω να το κανω μονος μου...
Hawk_K Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Φίλε καλημέρα, Για κάτι παρόμοιο που χρειαστήκαμε στην δουλειά, το κάνουμε μέσω pdf και το τυπώνει κανονικά. απλά θέλει να πας στα printer settings και να αλλάξεις κάποια πράγματα. Δεν το ασχολήθηκα προσωπικά και δεν μπορώ να σε κατευθύνω συγκεκριμένα αλλά ένας συνάδελφος έτσι το είχε παλέψει, άλλαξε κάποια default settings και δούλευε κανονικά μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα