Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

πήγα να το ποστάρω μόλις.

Απογοήτευση............................

Δεν υπάρχουν λόγια.

Και έλεγα να το πάρω όταν πέσει στα 9.99€.

Τώρα ούτε τσάμπα να μου το δώσουν δεν το παίζω χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Α ωραία, οπότε δεν θα αργήσει να κατέβει. Για να δούμε...

εγώ θα ρωτήσω το εξής..

Στο Portal και σε αυτά που αρέσουν σε μένα όπως στο BFC2 Rush mode και BF3 CQ δεν με αφήνει να βάλω scopes ενώ υπάρχουν στις ρυθμίσεις εν ώρα παιχνιδιού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cos_dr2 είπε

πήγα να το ποστάρω μόλις.

Απογοήτευση............................

Δεν υπάρχουν λόγια.

Και έλεγα να το πάρω όταν πέσει στα 9.99€.

Τώρα ούτε τσάμπα να μου το δώσουν δεν το παίζω χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Τα ίδια είχαν συμβεί και στο launch του BF 4, και όμως το έφτιαξαν. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και εδώ. Φαίνεται αρκετά fun πάντως, σίγουρα πιο ευχάριστο από την μπούρδα που λέγεται "COD: Vanguard"...

1 λεπτό πριν, mikele13- είπε

εγώ θα ρωτήσω το εξής..

Στο Portal και σε αυτά που αρέσουν σε μένα όπως στο BFC2 Rush mode και BF3 CQ δεν με αφήνει να βάλω scopes ενώ υπάρχουν στις ρυθμίσεις εν ώρα παιχνιδιού.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να είναι ρύθμιση από τον Admin, να μην επιτρέπονται δηλαδή scopes. Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στο BF V, όπου σε ένα Server δεν μπορούσες να επιλέξεις Sniper rifles.

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, mikele13- said:

εγώ θα ρωτήσω το εξής..

Απο οτι βλεπω στο site του portal  μπορεις να βαλεις restrictions στα attachments, αρα υπαρχουν τα scopes πρωτου δημιουργησεις τον server.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panoskatos είπε

Οταν όμως όλα τα προηγούμενα μπορείς να τα αγοράσεις το πολύ με 15 ευρώ χάνεται και αυτο το point !

Εγώ ας πούμε έχω γράψει πολλές εκάτοντάδες/ χιλιάδες ώρες σε όλα τα προηγούμενα battlefield και δεν βρίσκω΄κανένα δέλεαρ να σκάσω ένα κάρο λεφτά γι ανα πάιζω παλιότερα battlefield στο νεότερο και με τα όποια bugs , κουλά και τις ελέιψεις (scoreboard, server browser , kill/death count κτλ ) θα μου δίνει πολύ χειρότερη εμεπιρία .

Ένα παιχμνίδι που αντιγράφει με κακό τρόπο το Call Of Duty και το battlefield έβγαλαν με άθλιους χάρτες.

Ενταξει οπως και να το κανεις ειναι μεγαλο το update στο γραφικο και γενικοτερη αισθηση το νεο...τοσα θεματα να μην ειχε απο την αρχη θα ηταν καλυτερα...

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τα ίδια είχαν συμβεί και στο launch του BF 4, και όμως το έφτιαξαν. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και εδώ. Φαίνεται αρκετά fun πάντως, σίγουρα πιο ευχάριστο από την μπούρδα που λέγεται "COD: Vanguard"

δεν είμαι αισιόδοξος, το έχω ζήσει το θέμα του BF4 και δεν ήταν ΤΟΣΟ ΕΤΣΙ όπως διαβάζω στις περιγραφές.

Εδώ διαβάζω και βλέπω βίντεο και μου θυμίζει την εποχή που βγήκε το ET για το Atari 2600.😂

Να μην συμβαίνουν τέτοια για παιχνίδι που είναι ατελές και προβληματικό.

Εγώ δεν ελπίζω αλλά από την άλλη εύχομαι να γίνει κάτι καλύτερο γιατί όπως είπα μόνο battlefield παίζω κυρίως από το 2003 και μετά και αυτά που γίνονται με αυτό δεν είναι του θεού πράματα😂

Δημοσ.

Μην ακούτε τι λέει ο καθένας δεξιά και αριστερά. Βάλτε game pass και παίξτε 10 ώρες μέσω ΕΑ να το δείτε με τα μάτια σας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Μην ακούτε τι λέει ο καθένας δεξιά και αριστερά. Βάλτε game pass και παίξτε 10 ώρες μέσω ΕΑ να το δείτε με τα μάτια σας.

^^^To αυτο, μονο ετσι μπορειτε να πιστεψετε το ποσο κακο ειναι.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panoc είπε

εγώ όταν είδα αυτόν στο βίντεο τον joe πως τον λένε να ωρύεται κατάλαβα πως τα πράγματα όντως δεν είναι καθόλου καλά και δεν έχω σκοπό να πληρώσω για να το διαπιστώσω από μόνος μου. 😀

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoc είπε

δεν λέω αυτό, λέω για να δεις αν σου αρέσει ή όχι. Εγώ πάντως το 10ώρο που έπαιξα στο ΕΑ, το breakthrough μου άρεσε αρκετά. Από perf, γραφικά, gameplay μου φάνηκε μια χαρά. Όχι full-price μια χαρά, αλλά όταν πέσει από τα 30 θα το τσιμπήσω. Είναι βέβαια και τι απαιτήσεις έχεις. Εγώ έτσι για την πλάκα μου μια χαρά πέρασα αυτές τις 10 ώρες..

Μόλις τώρα, cos_dr2 είπε

εγώ όταν είδα αυτόν στο βίντεο τον joe πως τον λένε να ωρύεται κατάλαβα πως τα πράγματα όντως δεν είναι καθόλου καλά και δεν έχω σκοπό να πληρώσω για να το διαπιστώσω από μόνος μου. 😀

1 ευρώ θα δώσεις για το game pass..

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

εγώ όταν είδα αυτόν στο βίντεο τον joe πως τον λένε να ωρύεται κατάλαβα πως τα πράγματα όντως δεν είναι καθόλου καλά

Και όχι ας πούμε γιατί λέγεται "Angry Joe" και το κοινό του ζει για κάτι τέτοια. :P

Όχι ότι δεν έχει πολλά bugs το game, αλλά οκ, καιρό είχα να παίξω BF και να το ευχαριστιέμαι, μάλλον έχω χαλάσει... (lvl52 and going)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ioannis__ είπε

1 ευρώ θα δώσεις για το game pass..

δεν το ήξερα, άμα είναι για ένα ευρώ να το δώκω.

Πάντως μου είπε ο δεκατριάχρονος γιός μου που τα συζητάμε, μπαμπά θες να στο πάρω από το χαρτζιλίκι που μου έδωσε η γιαγιά για τα Χριστούγεννα, να στο κάνω δώρο? Και του λέω, μετά το review που είδαμε, όχι, άμα ήταν καλό θα σου έλεγα να μου το πάρεις😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikele13- είπε

εγώ θα ρωτήσω το εξής..

Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς. Για να βάλεις τα scopes στο PC πρέπει να κάνεις δεξί κλικ το όπλο στο μενού πριν κάνεις spawn και θα σου βγάλει το μενού για να επιλέξεις τι να έχει στο plus menu. Από εκεί περνάς στο plus menu ότι attachments θες και μετά όταν κάνεις spawn τα επιλέγεις με το plus menu. Και εμένα μου πήρε αρκετή ώρα για να καταλάβω πως να τα κάνω customize, νόμιζα πως είχε μόνο τα attachments με τα οποία έρχεται by default το plus menu αλλά έχει και άλλα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς. Για να βάλεις τα scopes στο PC πρέπει να κάνεις δεξί κλικ το όπλο στο μενού πριν κάνεις spawn και θα σου βγάλει το μενού για να επιλέξεις τι να έχει στο plus menu. Από εκεί περνάς στο plus menu ότι attachments θες και μετά όταν κάνεις spawn τα επιλέγεις με το plus menu. Και εμένα μου πήρε αρκετή ώρα για να καταλάβω πως να τα κάνω customize, νόμιζα πως είχε μόνο τα attachments με τα οποία έρχεται by default το plus menu αλλά έχει και άλλα.

Αυτό ακριβώς, επελεγα κάποιο , έγραφε replace, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω μετά in game πως το δέχεται.ευχαριστώ αδερφέ.

Επεξ/σία από mikele13-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...