Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αφήνεις textures και texture filtering σε high/ultra, και να κατεβάσεις όλα τα υπόλοιπα στο low λίγο ρόλο παίζει. Κατά τα άλλα οι τελευταίοι drivers αποδίδουν καλύτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dangor είπε

Με ετρωγε η τσεπη μου και τσιμπησα απο κλειδαδικο την gold edition .

Δεν κατεβαζω τους τελευταιους drivers της nvidia γιατι τρεχουν χειροτερα σωστα?

Με ryzen 3600 και 1660 Ti υποφερεται σε 1080p και ολα low. Aπο γραφικα παντως και σε ολα low δεν ειναι ασχημο, οταν τα πιο πολλα παιχνιδια σε low δεν βλεπονται ή απλα γέρασα και δεν εχω καλη οραση.

Είδα μεγαλη διαφορά με καινούργιους drivers.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ioannis__ είπε

με ethernet είσαι ή wifi;

Ether, πάντα (και το ρουτερ μου δίνει πάντα προτεραιότητα σε σχέση με τις ασύρματες).

Ίδιες ακριβώς συνθήκες μεταξύ beta και εδώ.

Δημοσ.

απο CDKeys που το ειχα αγορασει  μυνημα δε μου στειλανε ακομα για το κλειδι  αλλα  οταν μπηκα στο my orders σημερα  υπηρχε κανονικα το κλειδι !!:-D

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mtifosi είπε

Και αυτη η Dice παντα θα θελει χρονο να διορθωσει το ξεκινημα... Ποιο πολυ λογος αγορας βλεπω το portal καποια στιγμη και πρεπει να βαλει και team deathmach για ποιο infantry.

Οταν όμως όλα τα προηγούμενα μπορείς να τα αγοράσεις το πολύ με 15 ευρώ χάνεται και αυτο το point !

Εγώ ας πούμε έχω γράψει πολλές εκάτοντάδες/ χιλιάδες ώρες σε όλα τα προηγούμενα battlefield και δεν βρίσκω΄κανένα δέλεαρ να σκάσω ένα κάρο λεφτά γι ανα πάιζω παλιότερα battlefield στο νεότερο και με τα όποια bugs , κουλά και τις ελέιψεις (scoreboard, server browser , kill/death count κτλ ) θα μου δίνει πολύ χειρότερη εμεπιρία .

Ένα παιχμνίδι που αντιγράφει με κακό τρόπο το Call Of Duty και το battlefield έβγαλαν με άθλιους χάρτες.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

Σε ωρα Ελλαδος αν ειναι δυνατο 🙂.Οκ δεν το εχω απλα

10 το πρωί. ^_^
(το ΕΕΤ που σημαίνει Eastern European Time είναι το δικό μας)

• Like 2
Δημοσ.

Το τσίμπησα.

Ερώτηση: Λέει Preload και πρόκειται να κατεβάσει 48 GB. Τόσα είναι το παιχνίδι ή μόλις κυκλοφορήσει επίσημα θα κατεβάσει άλλα τόσα; 

Πάντου αναφέρει πως χρειάζεται 100 GB...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Το τσίμπησα.

Ερώτηση: Λέει Preload και πρόκειται να κατεβάσει 48 GB. Τόσα είναι το παιχνίδι ή μόλις κυκλοφορήσει επίσημα θα κατεβάσει άλλα τόσα; 

Πάντου αναφέρει πως χρειάζεται 100 GB...

Τόσα είναι.

Με τα ερχόμενα updates θα φτάσει 100gb😂😂😂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Τόσα είναι.

Με τα ερχόμενα updates θα φτάσει 100gb😂😂😂

Α ωραία, οπότε δεν θα αργήσει να κατέβει. Για να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...