Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Lol, με 24GB VRAM και 32GB RAM να θες restart ανά 2ωρο σημαίνει τρελό memory leak.

πέφτουν τα καρέ απο 100+ σε 60 μερικές φορές και 30!!! για αυτό στο reboot στρώνει. ανάλυση 3440χ1440 . δεν έχω κάτσει να το ψάξω. Γενικά με το δικό μου το Pc Μόνο κανα παιχνίδι θέλω να παίζω και να ακούω μουσική. 

offtopic όλη μέρα στην δουλειά με σερβερ ασχολούμαι δεν έχω όρεξη να το ψάχνω μετά. για αυτό κρατάω και το hardware σε σχετικά καλό επίπεδο και το αλλάζω κάθε 2 χρόνια ώστε το υλικό να μην με τρενάρει

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αυτη η Dice παντα θα θελει χρονο να διορθωσει το ξεκινημα... Ποιο πολυ λογος αγορας βλεπω το portal καποια στιγμη και πρεπει να βαλει και team deathmach για ποιο infantry.

Δημοσ.

Mem leak 100%. Ξεκινά κοντά στα 10 μπαίνοντας στο παιγνίδι, βγάζεις 2 γύρους στις ρυθμίσεις που είμαι, φτάνεις κοντά 14. ΞΕκινά ο 3ος με κάπου 13.8, πάει 14.5 πριν το deploy ουσιαστικά και μετά σε παίρνει η κάτω βόλτα.

Είδα αρκετές αναφορές στο support, έβαλα το λιθαράκι μου, αναμένουμε/τε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε

Λέω να περιμένω Cyber Monday μπας και υπάρξει καμιά προσφορά, διαφορετικά τι προτείνεται Origin, Steam ή cdαδικο;

Προσφορά αποκλείεται γιατί δεν έχει καιρό που κυκλοφόρησε. Τσίμπα το από κλειδάδικο, θα σου έρθει πιο φτηνά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιωνω memory leak. Πεταχτηκα σουπερ στα 18gb στο menu, και τωρα εχει φτασει 20/32, με το bf να πιανει 13.57 gb (οταν ξεκινησα να γραφω το μηνυμα ηταν στα 13.4 λολ)

edit: πλεον 14gb και ακομα στο μενου

vram ομως εχω 4.5 gb

Τωρα μου βγαζει αυτο το ερρορ

image.png.7994d0113f7a13c7ca81c6fcfbf991da.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

έχει κανείς θέματα με το ping?

στο BFV παίζω με 31ms και στο 2042 με 100-110ms. Tι στο καλό γίνεται? Δεν έχει ευρωπαικούς σέρβερς?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

έχει κανείς θέματα με το ping?

στο BFV παίζω με 31ms και στο 2042 με 100-110ms. Tι στο καλό γίνεται? Δεν έχει ευρωπαικούς σέρβερς?

1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

60ms εδω.

Στο V γενικά είμαι γύρω στο 60, βλέπω και κανένα 55 ενίοτε.

Εδώ από 75 και πάνω. Στη beta, πήγαινε ping-pong ανά γύρο...60-130.

Είπαμε, server filter.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Εδώ από 75 και πάνω

με ethernet είσαι ή wifi;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλά αυτό που κουνιέσαι και δεν πετυχαίνεις τίποτα..Αφήστε το για κάνα Arma ρε παιδιά..Τι το βάζετε σε arcade shooter..

9 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Η φάτσα του Joe όποτε είναι τσαντισμένος. :D

Edit: Worst Battlefield Launch, Joe? Ξεχνάς. :P

Ναι το 4 είχε crashes αλλά τα hits εκαναν register κανονικά..

Δημοσ.

Με ετρωγε η τσεπη μου και τσιμπησα απο κλειδαδικο την gold edition .

Δεν κατεβαζω τους τελευταιους drivers της nvidia γιατι τρεχουν χειροτερα σωστα?

Με ryzen 3600 και 1660 Ti υποφερεται σε 1080p και ολα low. Aπο γραφικα παντως και σε ολα low δεν ειναι ασχημο, οταν τα πιο πολλα παιχνιδια σε low δεν βλεπονται ή απλα γέρασα και δεν εχω καλη οραση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...