Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως να πω ότι ram usage είδα μέχρι 10-10.5GB και δεν έφαγα ποτέ crash-bsod-restart, μόνο ένα ctd που δεν ήταν από ram ουτε vram αφού και οι δύο ήταν πολύ πιο κάτω απ' το όριο. Επίσης το frametime graph είναι πολύ ευθεία χωρίς spikes. Τι στο καλό; Άλλο game παίζω; Conquest και breakthrough έχω παίξει μόνο βέβαια. Δεν έχω αγγίξει portal και hazard.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το judder στην κίνηση το παρατήρησα και εγώ και νόμιζα ήταν latency της σύνδεσης μου αλλά είναι χαμηλό. Μάλλον θέμα του animation είναι γιατί ο CPU δεν είναι τερματισμένος..

Δημοσ.

Tελικα εχθές επαιξα 'κανα 2ωρο  και το DLSS το είχα στο quality δεν πάει  παραπάνω, σε 1080p medium παρατηρησα αναλογα την πιστα επιανε ανάλογα fps  90-120 και σε άλλες πίστες χτυπάει 135 σχεδόν κονεύει τα 140 , με θερμοκρασίες άψογες η 2080 απο 45 δεν θυμάμαι να έφτασε 60. i7 και αυτος το πολύ 60. Τώρα απο bugs εχθές ηταν η Πρώτη φορα που είδα απο το 10ωρο που παίζω ,επίσης ειχα πέταγμα από το παιχνίδι 2 φορες . Σήμερα θα περασω τους drivers nvidia που γράφει οτι είναι για το battlefield 2042 να δω αν γίνει κατι καλύτερο η χειρότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FYI Battlefield Direct Communication στο twiter εχει συνεχή updates και αλλαγές.

Επεξ/σία από Grisos
Δημοσ.
3 hours ago, Dangor said:

αν το παρω τωρα απο cdαδικο θα μου στειλουν το key σημερα/αυριο για να το χω κατεβασμενο στο release ή θα το στειλουν στο release και θα περιμενω να κατεβαίνει?

Συνηθως ειναι αμεσως redeemable στο origin και απλα ξεκλειδωνει για download στις 19/11 στις 10 το πρωι για pc και στις 24:00 Πεμπτη προς Παρασκευη τοπικη ωρα για κονσολες.

12 hours ago, Πέτρος said:

Ακόμα ένα από χτες, αλλά το ξέχασα στο χαμό!

Παίκτης που εμφανίζεται είτε ακίνητος είτε και να κινείται κανονικά, χωρίς "διακριτικά" (φίλος/εχθρός), χωρίς να μπορείς να αλληλεπιδράσεις μαζί του, χωρίς τίποτα.

Κυνηγούσαμε έναν σε πλατεία 5 μλκς μαζί μέχρι να καταλάβουμε ότι ήταν "φάντασμα". Επαναλήφθηκε σε διάφορους χάρτες.

Παρατήρησε κανείς mem leak? Το πέτυχα να αναφέρεται στο reddit, αλλά χωρίς επαρκείς πληροφορίες (και κυρίως, χωρίς λύση).

Ημουν και εγω μια φορα ghost, πηγα σε objective γεματο enemies δεν με βαρουσαν ενω τους σκοτωνα. Eνιωθα λιγο cheater μεχρι να με παρει πρεφα καποιος.
Επισης πηγα να κρασαρω το Nightbird στο εδαφος, δεν εκανε explode και με πηγε κατω απο το map, βγηκα απο το heli και επεφτα infinite.
Τα πιο ενοχλητικα bugs ομως ειναι:
1) να μην μπορεις να κανεις revive καποιον που επεσε σε τοιχο
2) να σου τυχει να εισαι downed και να μην μπορεις να κανεις redeploy με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις leave το game. 

Tελος, οι νεοι drivers φαινεται να ανεβασαν λιγο τα fps.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Kααααλαααα. Όπως πάντα, το κάθε Patch θα διορθώνει 1-2 θέματα και θα βγάζει άλλα 5.

είμαστε μαθημένοι από τα patch της Dice :P 

• Like 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Οσοι παραγγειλατε απο CDKeys τσεκαρετε τους λογαριασμους σας, μολις ηρθε το κλειδι σε εμενα.

Εμένα δεν εχει σταλεί ακόμα. Ούτε πατώντας το link στο mail εμφανίζεται κάτι. Αναμένοντας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα απο instant gaming ήρθε ο κωδικός!

Battlefield 2042 is now ready for activation in you Origin account :)

Επεξ/σία από Tzimaras
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το frametime είναι ίσιο αλλά υπάρχει judder-ίλα στο movement, δεν είναι smooth.

4 ώρες πριν, ioannis__ είπε

Ναι το judder στην κίνηση το παρατήρησα και εγώ και νόμιζα ήταν latency της σύνδεσης μου αλλά είναι χαμηλό. Μάλλον θέμα του animation είναι γιατί ο CPU δεν είναι τερματισμένος..

Οπως σχολιασα και πιο πισω, εγω εχω rubberbanding (που πας λιγο μπροστα πισω κτλ). Βεβαια το εχουν αναγνωρισει και οι ιδιοι το θεμα και κυριως στο all out war mode. Δεν εχω δοκιμασει να παιξω portal ή hazard για αν δω και εκει.

Δημοσ.

και σε μενα ηρθε....

Πάντως εχει γίνει βελτιώσει σε όλα τα παιχνίδια σταθερά πάνω από 100 fps 

Από cdkeys ήρθε από steam ακόμα τίποτα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...