sistah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Ασχετα απο το bf, ποιος μπαινει metacritic πλεον..... Εντωμεταξυ, ο @Πέτρος εχει αναφερει bugs που δεν εχω συναντησει ουτε μια φορα στις 26 ωρες που εχω. 😂
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Γενικα εχω ενα θεμα με stuttering, αλλα δεν συμβαινει παντα. Οταν γινεται ομως, εμφανιζεται και αριστερα ο κυκλος με το θαυμαστικο. Θα δοκιμασω να παιξω με τις ρυθμισεις, dlss on/off κτλ Βασικα ειναι εκεινο το χαζο που πας λιγο μπροστα-πισω, οχι stuttering ακριβως
headbanger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 με τους νέους οδηγούς πηγα απο 90καρέ στα 35!! μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής μου.
Parapas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, SabotazNic said: Γενικα εχω ενα θεμα με stuttering, αλλα δεν συμβαινει παντα. Οταν γινεται ομως, εμφανιζεται και αριστερα ο κυκλος με το θαυμαστικο. Θα δοκιμασω να παιξω με τις ρυθμισεις, dlss on/off κτλ Βασικα ειναι εκεινο το χαζο που πας λιγο μπροστα-πισω, οχι stuttering ακριβως Rubberbanding εννοείς μάλλον
Πέτρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sistah είπε Ασχετα απο το bf, ποιος μπαινει metacritic πλεον..... Εντωμεταξυ, ο @Πέτρος εχει αναφερει bugs που δεν εχω συναντησει ουτε μια φορα στις 26 ωρες που εχω. 😂 Ακόμα ένα από χτες, αλλά το ξέχασα στο χαμό! Παίκτης που εμφανίζεται είτε ακίνητος είτε και να κινείται κανονικά, χωρίς "διακριτικά" (φίλος/εχθρός), χωρίς να μπορείς να αλληλεπιδράσεις μαζί του, χωρίς τίποτα. Κυνηγούσαμε έναν σε πλατεία 5 μλκς μαζί μέχρι να καταλάβουμε ότι ήταν "φάντασμα". Επαναλήφθηκε σε διάφορους χάρτες. Παρατήρησε κανείς mem leak? Το πέτυχα να αναφέρεται στο reddit, αλλά χωρίς επαρκείς πληροφορίες (και κυρίως, χωρίς λύση).
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Parapas είπε Rubberbanding εννοείς μάλλον Ώστε αυτό είναι. Το έβλεπα στα upcoming fixes οποτε μάλλον θα φτιάξει.
headbanger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Παρατήρησε κανείς mem leak? Το πέτυχα να αναφέρεται στο reddit, αλλά χωρίς επαρκείς πληροφορίες (και κυρίως, χωρίς λύση). ναι. γύρω στις 2-3 ώρες θέλω restart 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Γενικά το παιχνίδι δεν έχει καλό framepacing και είναι σαν να stutter-άρει ακόμα κι αν έχεις 100+FPS, τουλάχιστον με ultra settings..Αν παίξεις Warzone και πας στο BF 2042 μετά καταλαβαίνεις τη διαφορά. Τα θέλει τα patches του.. Τα ίδια παρατήρησε και το DSOG. Battlefield 2042 – Ray Tracing & DLSS 4K Benchmarks & Comparison Screenshots
Dangor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 αν το παρω τωρα απο cdαδικο θα μου στειλουν το key σημερα/αυριο για να το χω κατεβασμενο στο release ή θα το στειλουν στο release και θα περιμενω να κατεβαίνει?
Grisos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Dangor είπε αν το παρω τωρα απο cdαδικο θα μου στειλουν το key σημερα/αυριο για να το χω κατεβασμενο στο release ή θα το στειλουν στο release και θα περιμενω να κατεβαίνει? Απο CDKeys δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμα, ενώ όταν πατάω πάνω στο link για download λέει ότι κυκλοφορεί στις 19. Οπότε περίμενε κάτι αντίστοιχο και με άλλα κλειδάδικα. 1
nikosggg3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Και εγώ το παρήγγειλα από cdαδικο . Ξέρει κανείς πότε το στέλνουν; Μετά τις 12 το βράδυ της Πέμπτης θα το στείλουν; 1
Πέτρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, headbanger είπε ναι. γύρω στις 2-3 ώρες θέλω restart Υποθέτω σε 1080p, με med-low? Σε 1440 ultra textures-mesh και τα άλλα med-hi το έτρωγα στα 30-40'. Με hi τα πρώτα και τα άλλα ίδια, πήγε κοντά στη μιάμιση. Θα δω και σήμερα τι ισχύει τελικά. Εδιτ: sorry, δεν βλέπω υπογραφές Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Πέτρος
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, headbanger είπε ναι. γύρω στις 2-3 ώρες θέλω restart Lol, με 24GB VRAM και 32GB RAM να θες restart ανά 2ωρο σημαίνει τρελό memory leak. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα