Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Εμένα με βλέπω για Medium δυστυχώς. Ευτυχώς σε CPU και μνήμες είμαι οκ...

Καλά για να είσαι competitive low-medium θα τα βάλεις. Στα ultra το mouse θα έχει μέλια.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Εμένα με βλέπω για Medium δυστυχώς. Ευτυχώς σε CPU και μνήμες είμαι οκ...

Αν έχεις το σύστημα της υπογραφής να ενημερώσω πως με 10700kf και 1660super είμαι όλα low ~100fps. Έχω κάποια drops όταν μαζεύονται πολλά άτομα, tanks. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, M4tR1x είπε

Αν έχεις το σύστημα της υπογραφής να ενημερώσω πως με 10700kf και 1660super είμαι όλα low ~100fps. Έχω κάποια drops όταν μαζεύονται πολλά άτομα, tanks. 

Ναι αυτό έχω. Δεν με ενδιαφέρει να έχω σώνει και καλά 100 καρέ, αρκεί να είναι πάνω από 60 σε όλες τις περιπτώσεις, μπορώ να παίξω και έτσι, δεν μου μειώνει την απόδοση αυτό. Λογικά θα στρώσει το παιχνίδι και με patches οπότε τα medium θα είναι το sweet spot για 70-80 καρέ σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

Μιλάμε πετυχημένο παιχνίδι! Πού είναι όλοι αυτοί που έμπαιναν και μας έλεγαν ότι θα δούμε άλλο παιχνίδι από το demo εεε συγνώμη από την beta πριν μισό μήνα? Και τους λέγαμε ακυρώστε τα preorders, όχι έλεγαν. Τέτοια τυφλή εμπιστοσύνη στην ΕΑ? Κακώς περίμενε ο κόσμος ένα bf3.

Battlefield 2042 Has Overwhelmingly Negative User Reviews

2.6/10. Βασικά δε ξέρω γιατί περίμενε κόσμος κάτι διαφορετικό. 

Αν η gaming κοινότητα συνεχίσει να είναι απολιτικ,και δεν παίρνει ενεργό ρόλο (ναι το μποϊκοτάζ είναι το όπλο μας) οι εταιρίες θα συνεχίσουν να πουλάνε σε τέτοια άθλια κατάσταση τα παιχνίδια τους.

• Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ioannis__ είπε

Μια χαρά gpu perf βλέπω, και τρέχει και με ultra που δεν χρειάζεται. Όσοι διαμαρτύρονται έχουν χρέπια cpu..

Ππαρια τεστ μέτρησε. ΑΙ με bots κλπ που ούτε για αστείο δεν πλησιάζει το cpu tax που (υποτίθεται πως) έχει σε  128 cq large, οπότε θα είχε και ενδιαφέρον να δούμε τι παίζει με βουτιές κλπ σε κακό χαμό με μεσαία/καλά συστήματα (χαίρω πολύ, φετινές cpu+gpu κτήνη δεν θα μασάνε).

Φυσικά και χρειάζεται το ultra, κάθε bf φέρνει τα visuals σε online fps σε νέα επίπεδα, εννοείται θέλουμε να δούμε τι γίνεται και τι συστήματα χρειάζονται.

Από τη δική μου εμπειρία πάντως που είμαι κάργα gpu limited, υπάρχει θεματάκι στο τι ζητάει σε σχέση με αυτό που βλέπεις.

5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Μιλάμε πετυχημένο παιχνίδι! Πού είναι όλοι αυτοί που έμπαιναν και μας έλεγαν ότι θα δούμε άλλο παιχνίδι από το demo εεε συγνώμη από την beta πριν μισό μήνα? Και τους λέγαμε ακυρώστε τα preorders, όχι έλεγαν. Τέτοια τυφλή εμπιστοσύνη στην ΕΑ? Κακώς περίμενε ο κόσμος ένα bf3.

Αν η gaming κοινότητα συνεχίσει να είναι απολιτικ,και δεν παίρνει ενεργό ρόλο (ναι το μποϊκοτάζ είναι το όπλο μας) οι εταιρίες θα συνεχίσουν να πουλάνε σε τέτοια άθλια κατάσταση τα παιχνίδια τους.

Μωρέ είναι δυνατόν να κάνω το σταυρό μου για το που θα με πετάξει σε κάθε matchmaking, να μην κρατά ομάδες κλπ, να με ρίχνει random σε servers με ότι να'ναι ping κλπ?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ππαρια τεστ μέτρησε. ΑΙ με bots κλπ που ούτε για αστείο δεν πλησιάζει το cpu tax που (υποτίθεται πως) έχει σε  128 cq large, οπότε θα είχε και ενδιαφέρον να δούμε τι παίζει με βουτιές κλπ σε κακό χαμό με μεσαία/καλά συστήματα (χαίρω πολύ, φετινές cpu+gpu κτήνη δεν θα μασάνε).

Φυσικά και χρειάζεται το ultra, κάθε bf φέρνει τα visuals σε online fps σε νέα επίπεδα, εννοείται θέλουμε να δούμε τι γίνεται και τι συστήματα χρειάζονται.

Από τη δική μου εμπειρία πάντως που είμαι κάργα gpu limited, υπάρχει θεματάκι στο τι ζητάει σε σχέση με αυτό που βλέπεις.

Μωρέ είναι δυνατόν να κάνω το σταυρό μου για το που θα με πετάξει σε κάθε matchmaking, να μην κρατά ομάδες κλπ, να με ρίχνει random σε servers με ότι να'ναι ping κλπ?

Με Vega 56 είσαι; Λογικά σε medium θα είσαι οκ. Αν διορθώσουν κάτι προβλήματα όπως αυτά που αναφέρεις συν scoreboard, bugs, glitches κλπ, μια χαρά θα είναι πιστεύω, αρκετά fun. Προς το παρόν μάλλον σπάει νεύρα...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

έχει κάποια θέματα ναι, αλλά πολλοί βάζουν πολύ χαμηλές βαθμολογίες για 1-2 λόγους. Βάζει ο άλλος 0 επειδή δεν έχει scoreboard. οκ, fair enough, αλλά 0; 0 σημαίνει δεν σου αρέσει ΤΙΠΟΤΑ. Βάλε 4-5 ξέρω 'γω. Δεν το λέω για να δικαιολογήσω αλλά γενικά οι βαθμολογίες παικτών είναι γενικά ότι να ΄ναι σε πολλά games, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ρε παιδιά έχει μπει τόσες φορές το γράφημα με το πως αποδίδουν τα CPUs, μην ρωτάτε 500 φορές.

Ναι αλλα πως αποδιδει ο 3700x που εχω εγω 😈

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

έχει κάποια θέματα ναι, αλλά πολλοί βάζουν πολύ χαμηλές βαθμολογίες για 1-2 λόγους. Βάζει ο άλλος 0 επειδή δεν έχει scoreboard. οκ, fair enough, αλλά 0; 0 σημαίνει δεν σου αρέσει ΤΙΠΟΤΑ. Βάλε 4-5 ξέρω 'γω. Δεν το λέω για να δικαιολογήσω αλλά γενικά οι βαθμολογίες παικτών είναι γενικά ότι να ΄ναι σε πολλά games, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Έτσι ακριβώς. Πολλοί λένε "αυτό δεν είναι Battlefield". Δηλαδή ήταν BF τo εξάμβλωμα 4;; Που ήταν η αρχή του τέλους της σειράς με gunplay στυλ COD; Εδώ τουλάχιστον οι χάρτες είναι πολύ καλοί, απλώς έχει κάποια bugs όπως συμβαίνει στη αρχή σε σχεδόν όλα τα games. 

Στο χέρι τους είναι να ακούσουν την κοινότητα και να το φτιάξουν.

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Με Vega 56 είσαι; Λογικά σε medium θα είσαι οκ. Αν διορθώσουν κάτι προβλήματα όπως αυτά που αναφέρεις συν scoreboard, bugs, glitches κλπ, μια χαρά θα είναι πιστεύω, αρκετά fun. Προς το παρόν μάλλον σπάει νεύρα...

Αποφάσισαν μετά από καιρό και έφτιαξαν χάρτες της προκοπής (οι οποίοι μάλιστα ουσιαστικά είναι modular οπότε μπορούν να βολέψουν κατά τμήμα πολλαπλά game modes). Σαν βάση, είναι εξαιρετικά.

Τα τεχνικά θέματα, πιστεύω θα λυθούν σχετικά σύντομα. Το ζήτημα είναι να κόψουν τις γελοιότητες με το "σκάσε και παίζε, με ότι σου προσφέρω/μου έρθει".

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Εντάξει το 0 δε θα έπρεπε να υπάρχει καν, αλλά εφόσον υπάρχει δε μπορούμε να πούμε κάτι. Η απογοήτευση είναι απογοήτευση, δηλαδή και εγώ ξενέρωσα με το cb77 και πήγα και του έβαλα 1.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εντάξει το 0 δε θα έπρεπε να υπάρχει καν, αλλά εφόσον υπάρχει δε μπορούμε να πούμε κάτι. Η απογοήτευση είναι απογοήτευση, δηλαδή και εγώ ξενέρωσα με το cb77 και πήγα και του έβαλα 1.

Ε αυτό, δεν είναι για 1 το cp77. Ένα 6άρι ναι, άντε 5 αν είσαι αυστηρός. Η βαθμολογίες δεν θα έπρεπε να είναι "εκδικητικές" για να βγάζει και ο άλλος μια άκρη. Αλλά 'ντάξει τώρα..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Ε αυτό, δεν είναι για 1 το cp77. Ένα 6άρι ναι, άντε 5 αν είσαι αυστηρός. Η βαθμολογίες δεν θα έπρεπε να είναι "εκδικητικές" για να βγάζει και ο άλλος μια άκρη. Αλλά 'ντάξει τώρα..

Είναι μια μέθοδος αντίδρασης, γιατί δε μπορούμε να πάμε στον CEO όλοι μας να του πούμε, έλα να πιούμε καφέ να στα πούμε. Μετά αν διορθωθεί,και νιώθεις δικαιωμένος αλλάζεις κ την βαθμολογία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...