SPY_oo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Για πεστε κανα αξιοπιστο μαγαζακι για αγορα ,να δουμε και τιμες πανω κατω.
vassilis018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μόνο αυτοί που έχουν προπαραγγείλει την Gold ή την Ultimate έκδοση θα έχουν early access ;; ναι μια εβδομάδα νωρίτερα 10 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Για πεστε κανα αξιοπιστο μαγαζακι για αγορα ,να δουμε και τιμες πανω κατω. στο Instant gaming πριν λίγο που κοίταξα, την απλή έκδοση την έχει 46 ευρώ. στο cdkeys 50 2
starmanwarz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 46.39 στο CDkeys https://www.cdkeys.com/battlefield-2042-pc-en-origin Ανεβηκε λιγακι, εγω το προλαβα στα 40
Πέτρος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 To 10ωρο στο ΧΒΟΧ pass θα ισχύει από την αρχή (EA) ή στο κανονικό? Δεν νομίζω να χρειαστώ πάνω από 10 ώρες για να αποφασίσω αν θα το αγγίξω. Βέβαια, καλύτερα να περιμένω να φύγει όλη η αρχική σαπίλα, με day-1 (και 2, και 3) patch, να βγουν και 2-3 εκδόσεις οδηγών κλπ και μετά να κάνω τη δοκιμή.
darkman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε To 10ωρο στο ΧΒΟΧ pass θα ισχύει από την αρχή (EA) ή στο κανονικό? Δεν νομίζω να χρειαστώ πάνω από 10 ώρες για να αποφασίσω αν θα το αγγίξω. Βέβαια, καλύτερα να περιμένω να φύγει όλη η αρχική σαπίλα, με day-1 (και 2, και 3) patch, να βγουν και 2-3 εκδόσεις οδηγών κλπ και μετά να κάνω τη δοκιμή. Αυτο με τους πρώτους μηνες ειναι μια μεγαλη αληθεια , αν εχεις θεμα με τα νευρα σου καλύτερα να περιμενεις
vassilis018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Πέτρος είπε To 10ωρο στο ΧΒΟΧ pass θα ισχύει από την αρχή (EA) ή στο κανονικό? Δεν νομίζω να χρειαστώ πάνω από 10 ώρες για να αποφασίσω αν θα το αγγίξω. Βέβαια, καλύτερα να περιμένω να φύγει όλη η αρχική σαπίλα, με day-1 (και 2, και 3) patch, να βγουν και 2-3 εκδόσεις οδηγών κλπ και μετά να κάνω τη δοκιμή. να μην το αγγίξεις καθόλου, κατάλαβες Πέτρο? να μην το αγγίξεις καθόλου 😛
sistah Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ελπιζω να μην μπουν και αλλα μεσω battlepass ή γενικα μεσω micro transactions…..
7nisiotis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλή τιμή ήταν στα 34-36 από ΣΔkeys. Τώρα τόσο βγαίνει αν θυμάμαι καλά από Ινδία ή Βραζιλία.
GhostDel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε επεσε το χρημα !! πριν 1 μηνα και κατι το πηρα 38, ανεβαινει σιγα σιγα xD
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μετά την κυκλοφορία θα κατρακυλήσει από τα θέματα που θα έχει.. 1
7nisiotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Αργούν να πέσουν συνήθως τα BF. Λύσεις για φθηνότερα τα έχουμε ξαναπεί - Nvidia promo code - κλειδαδικο ή "ταξίδι" σε εξωτικά μέρη ή κ υπομονή σε ένα χρόνο Game pass - ea play
just getting started Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Όχι ακριβώς, το 1 είχε βγει Οκτώβριο του 16 αν θυμάμαι καλά και εγώ το είχα τσιμπήσει Φλεβάρη-Μάρτη του 17 στα 20 από origin Δεν το λες και πολύ αργότερα αυτό, αν αναλογιστείς ότι μόλις είχε βγει το πρώτο season pass update Αντίστοιχα το V που ήταν κακοπαιχνιδο έπεσε ακόμη πιο γρήγορα και θυμάμαι και παιδιά από εδώ να το έπαιρναν πολύ φθηνά ακόμη και από αμαζον
spilios6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά γενικά το παιχνίδι το έχουν φτιάξει είχα δει ένα video με το τανκ να τρέχει σαν παλαβό και απογοητεύτηκα το έχω προ παραγγείλει από κλείδα δικό στα 38 εδώ και μήνες και περιμένω αλλά εδώ μέσα έπεφτε τόσο κράξιμο και σταμάτησα να ακολουθώ με έφτασαν σε σημείο να ζητήσω refund πριν έρθει ο κωδικός αλλά βλέπω Καλαμάτα με εδώ μέσα . Έχουμε καμία αλλαγή ; Δεν μου αρέσει η γκρίνια και ειδικά για τα games και δεν ακολουθώ συζητήσεις τέτοιες γι αυτό ρωτάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα