sistah Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το BF περιμεναμε για να δουμε cheaters. Παντου infested ειναι. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από sistah 4
gergio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Θα το απολάυσετε καλύτερα όταν θα έχουν ακόμα περισσότεροι game Cheat μετα το κανονικό release του game. 😛 Νομίζω πάντα θα υπάρχουν αυτά δύσκολα να ξεφεύγουμε ,πέτυχα και εγώ έναν τέτοιο εφαγε 5 άτομα με ενα πιστολάκι
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Το Easy Anti-Cheat δεν κάνει απολύτως τίποτα..Το ήξεραν αλλά το έβαλαν για τα μάτια του κόσμου, έπρεπε ολόκληρη ΕΑ να κάτσει να φτιάξει δικό της Anti-Cheat που να κόβει πώλους..Η Raven τον άλλο μήνα θα παραδώσει μαθήματα..
7nisiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Εντύπωση μου κάνει πως μια Dice του Mirror Edge1 και του battlefield 3 βγάζει σήμερα κάτι τέτοιο. Αν δεις την σημερινή Dev team θα καταλάβεις γιατί δεν μπορεί να βγει πραγματικός διάδοχος του 3/4. 1
cpttony Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε [...] Η Raven τον άλλο μήνα θα παραδώσει μαθήματα.. Θα παραδώσει όμως?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, panoc είπε Καποιος dev παιζει φανατικα pathfinder στο apex και ειπανε να το βαλουν μπας και τσιμπησουν και κανεναν απο εκει... Ο οποίος γάτζος είναι από το Titanfall 2, του οποίου είναι spin-off το Apex. 3
Silverage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα με χαλάει και το hud. Πολύ χρωματιστό και έντονο για τα γούστα μου. Του 4 ήταν πολύ καλό. Και ο γάντζος έπρεπε να έχει 1-2 uses όχι cooldown. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Silverage 1
Stefxour Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, panoskatos είπε Δεν ξέρω τι είναι το portal που αναφέρεις άλλα τα bf3 / bf4 δεν χρειάζονται νέα textures , έχουν ήδη καλύτερο και πιο ευχάριστο γραφικό περιβάλλον από τις νεότερες σαβούρες που βγαίνουν. Ιδιαίτερα οι χάρτες από τα dlc του 3 είναι επικοί. Όσο για το battlefield 2042 μην σας προβληματίζουν τα bugs, είναι beta κ έτσι και αλλιώς αν δεν έχει bugs δεν είναι battlefield! Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι γίνεται κουκουρουκου και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από το DNA του Battlefield που αγαπήθηκε. Τον γάντζο ποιο νιάνιαρο το σκέφτηκε και το έβαλε; Εντύπωση μου κάνει πως μια Dice του Mirror Edge1 και του battlefield 3 βγάζει σήμερα κάτι τέτοιο. Το portal είναι gamemode στο 2042 το οποίο περιέχει assets και game modes απ’ όλα τα battlefield (πχ φτιάχνεις gamemode :Rush και μπορείς να αλλάξεις τις ομάδες όπως bf4 vs BFV με όπλα και vehicles από το BF1 τα οποία game modes θα τρέχουν σε dedicated servers). Περιέχει και scripting kit αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθεί ο κόσμος.
b1LLy23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η Raven τον άλλο μήνα θα παραδώσει μαθήματα.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί αδερφέ!!!
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Το MW 2019 σήκωσε πολύ ψηλά τον πήχη και σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και με τον εαυτό του ( παλαιότερες-παραλληλες κυκλοφορίες ) Ενδιαφέρον συγκριτικό
cpttony Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ιδέα μου ή μοιάζουν αρκετά τα animations?
Vennon64 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 23 ώρες πριν, Stefxour είπε Το portal είναι gamemode στο 2042 το οποίο περιέχει assets και game modes απ’ όλα τα battlefield (πχ φτιάχνεις gamemode :Rush και μπορείς να αλλάξεις τις ομάδες όπως bf4 vs BFV με όπλα και vehicles από το BF1 τα οποία game modes θα τρέχουν σε dedicated servers). Περιέχει και scripting kit αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθεί ο κόσμος. να πούμε και την αληθεία... τέλεια τα παλιά maps αλλά πόσα χρόνια / φορές να παίξεις arica harbor oσο καλη πίστα και αν είναι , φτάνει με την καραμέλα remake
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, cpttony είπε Ιδέα μου ή μοιάζουν αρκετά τα animations? Βιαστική ψιλο-αντιγραφή του Mw τα animations του Bf imo Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από 7nisiotis
privateer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από privateer 1
vassilis018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από vassilis018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα