Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, gergio είπε παιδιά αυτό που παίζουμε δεν είναι τελικη μορφη σίγουρα όταν θα βγει θα δουμε αλλα πράγματα μέσα σε 1 μήνα και 10 μέρες θα αλλάξει; Ναι σίγουρα..
The__Blade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το δοκίμασα ξανά και στη κονσόλα και στο pc. Το τελευταίο καλό BF ήταν το BF1. ένοιωθες ότι είσαι μέσα σε μάχη όχι οτι παιζεις APEX με military skin. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από The__Blade 5
newlynx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανάμεικτες μέχρι τώρα οι εντυπώσεις για μένα, μπορείτε να δείτε βίντεο για τα θετικά και τα αρνητικά του. Για μένα το παιχνίδι χωρίς ομάδα φίλων ή clan είναι πιο δύσκολο λόγω του τεράστιου χάρτη και του γύρω-γύρω όλοι (παραδέχομαι όμως πως το conquest δεν είναι η αγάπη μου, προτιμώ rush modes) που σε κάνει να περπατάς και να περιφέρεσαι. Για μένα η μεγάλη απογοήτευση είναι οι ελάχιστες καταστροφές σε κτίρια, εκεί περίμενα πολύ παραπάνω πράγματα, δεν ξέρω πόσα θα αλλάξουν στην τελική έκδοση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από newlynx 1
GhostDel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Σήμερα μου φάνηκε πιο stable από το 2ήμερο της early. Το ευχαριστήθηκα παραπάνω 2 game π έκανα
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, newlynx είπε απογοήτευση είναι οι ελάχιστες καταστροφές σε κτίρια, εκεί περίμενα πολύ παραπάνω πράγματα, δεν ξέρω πόσα θα αλλάξουν στην τελική έκδοση. Κατάλαβα, ΠΑΛΙ χειρότερο destruction από το Bad Company 2 του 2010. Έτσι μπράβο, physics και AI στο μεσαίωνα.. 1
Tzimaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μάλιστα... https://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/battlefield-2042-beta-build-is-months-old-and-full-of-bugs/
Πέτρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Είναι κάπως καλύτερο από αυτό που περίμενα (ok, πολύ χαμηλές προσδοκίες). Θέλει ατελείωτη δουλειά, δουλειά μηνών (πόσο να έχει βελτιωθεί η "τελική" και γιατί να δώσουν προβληματικό build, στην τελική? για δυσφήμιση?), αλλά έχει κάποια καλά στοιχεία. Το κυριότερο, μεγαλούτσικος χάρτης, με πολλαπλά περιβάλλοντα, με εμπόδια ώστε να μη βαράς από τη μια βάση στην άλλη αραγμένος, με επίπεδα, με. Έχει ένα σκασμό αρνητικά, αλλά δεν είμαι εντελώς απογοητευμένος. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Μάλιστα... https://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/battlefield-2042-beta-build-is-months-old-and-full-of-bugs/ ΕΑ ρε φίλε 🤣 1
The__Blade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κατάλαβα, ΠΑΛΙ χειρότερο destruction από το Bad Company 2 του 2010. Έτσι μπράβο, physics και AI στο μεσαίωνα.. βασικά το destruction είναι ανύπαρκτο... Κάτι βαρελάκια σε στυλ Doom II ναι καταστρέφονται... 😝
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Μάλιστα... https://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/battlefield-2042-beta-build-is-months-old-and-full-of-bugs/ Damage control στεγνό. 2
gergio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Αρκετά βελτίωση βλέπω σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Θα δείξει..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, gergio είπε παιδιά αυτό που παίζουμε δεν είναι τελικη μορφη σίγουρα όταν θα βγει θα δουμε αλλα πράγματα "Θα τα φτιάξουν όλα στο επόμενο BF" - motto 2
sosaid Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Εμένα πάντως που θεωρώ τοbf2 το καλύτερο αυτό με έχει πορώσει που το έπαιξα κανα τρίωρο
Πέτρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Έχουμε πρόχειρο κανέναν οδηγό για fps vs quality? Οκ, το 60ρι σε 1440 κουτσά στραβά το κρατάω (προφανώς όχι σε ultra), αλλά να ξέρουμε στο συγκεκριμένο ποια ρύθμιση έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα