Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gergio είπε

παιδιά αυτό που παίζουμε δεν είναι τελικη μορφη σίγουρα όταν θα βγει θα δουμε αλλα πράγματα 

μέσα σε 1 μήνα και 10 μέρες θα αλλάξει; Ναι σίγουρα..

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δοκίμασα ξανά και στη κονσόλα και στο pc.

Το τελευταίο καλό BF ήταν το BF1.

ένοιωθες ότι είσαι μέσα σε μάχη όχι οτι παιζεις APEX με military skin.

Επεξ/σία από The__Blade
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάμεικτες μέχρι τώρα οι εντυπώσεις για μένα, μπορείτε να δείτε βίντεο για  τα θετικά και τα αρνητικά του. Για μένα το παιχνίδι χωρίς ομάδα φίλων ή clan είναι πιο δύσκολο λόγω του τεράστιου χάρτη και του γύρω-γύρω όλοι (παραδέχομαι όμως πως το conquest δεν είναι η αγάπη μου, προτιμώ rush modes) που σε κάνει να περπατάς και να περιφέρεσαι. Για μένα η μεγάλη  απογοήτευση είναι οι ελάχιστες καταστροφές σε κτίρια, εκεί περίμενα πολύ παραπάνω πράγματα, δεν ξέρω πόσα θα αλλάξουν στην τελική έκδοση.

Επεξ/σία από newlynx
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, newlynx είπε

απογοήτευση είναι οι ελάχιστες καταστροφές σε κτίρια, εκεί περίμενα πολύ παραπάνω πράγματα, δεν ξέρω πόσα θα αλλάξουν στην τελική έκδοση.

Κατάλαβα, ΠΑΛΙ χειρότερο destruction από το Bad Company 2 του 2010. Έτσι μπράβο, physics και AI στο μεσαίωνα..

• Like 1
Δημοσ.

Είναι κάπως καλύτερο από αυτό που περίμενα (ok, πολύ χαμηλές προσδοκίες).

Θέλει ατελείωτη δουλειά, δουλειά μηνών (πόσο να έχει βελτιωθεί η "τελική" και γιατί να δώσουν προβληματικό build, στην τελική? για δυσφήμιση?), αλλά έχει κάποια καλά στοιχεία.

Το κυριότερο, μεγαλούτσικος χάρτης, με πολλαπλά περιβάλλοντα, με εμπόδια ώστε να μη βαράς από τη μια βάση στην άλλη αραγμένος, με επίπεδα, με.

Έχει ένα σκασμό αρνητικά, αλλά δεν είμαι εντελώς απογοητευμένος.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κατάλαβα, ΠΑΛΙ χειρότερο destruction από το Bad Company 2 του 2010. Έτσι μπράβο, physics και AI στο μεσαίωνα..

βασικά το destruction είναι ανύπαρκτο...

Κάτι βαρελάκια σε στυλ Doom II ναι καταστρέφονται... 😝

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gergio είπε

παιδιά αυτό που παίζουμε δεν είναι τελικη μορφη σίγουρα όταν θα βγει θα δουμε αλλα πράγματα 

"Θα τα φτιάξουν όλα στο επόμενο BF" - motto :D

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε πρόχειρο κανέναν οδηγό για fps vs quality?

Οκ, το 60ρι σε 1440 κουτσά στραβά το κρατάω (προφανώς όχι σε ultra), αλλά να ξέρουμε στο συγκεκριμένο ποια ρύθμιση έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...