GhostDel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οντως Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από GhostDel
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, GhostDel είπε οντως Δεν ξέρω τι λες. Spoiler Edit: Αυτή είναι δική μου pic, τα έχω όλα σχεδόν low (1070) για να έχω σίγουρα frames, αλλά πρώτη φορά είδα έτσι την αληθινή γιαγιά. Spoiler
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως στο Xbox one x δεν τρέχει καν..με βάζει στην οθόνη που λέει press A to play ή Y switch profile και δεν κάνει τίποτα. Μόνο μουσική παίζει..το έχω κάνει 4 φορές install Α ωραίο bug A rare controller issue is not allowing players to bypass the main menu In rare instances, some players are unable to press A/X, Y/△ to get past the welcome screen. There's an issue here that we'll need to resolve Post-Beta, but for now, we encourage you to use a different controller, to connect the controller directly to your console with a USB Cable, and to disconnect any headsets/additional USB or bluetooth devices, as we have found that this helps remove the problem. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από xtrmsnpr
SPY_oo7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Στις 6/10/2021 στις 2:15 ΜΜ, The__Blade είπε Παίδες το τρέχω με ρ9 290 αλλά θέλει low για να πάμε στα 65 fps... έχει κανείς τρέξει με ρχ 470/480/570/580? να πει νουμερα; αν θέλετε το μυστικό για να τρέξει με legacy καρτες ενημερώ στε! για πες σε παρακαλω αν μπορεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν ξέρω τι λες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Edit: Αυτή είναι δική μου pic, τα έχω όλα σχεδόν low (1070) για να έχω σίγουρα frames, αλλά πρώτη φορά είδα έτσι την αληθινή γιαγιά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δώσε ένα κλικ στα textures δεν θα χάσεις frames.
XRISTOS.A Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Θα αρχισει καποια στιγμη το απογευμα ή εχουν πει ακριβως ωρα?
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά όπως το περίμενα, εμένα δε μου άρεσε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια και υπομονή σε όσους το πάρουν. Αν γίνει αλεξιπτωτιστής κάποια στιγμή και πέσει στα χέρια μου κάποτε ίσως παίξω λίγο. 1
Grisos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) FYI - Παει για 12:00 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Grisos 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Τα physics για οχήματα είναι απλά αστεία. Επίσης τι να τον κάνω τον τυφώνα όταν δεν μπορείς να ρήξεις έναν τοίχο με tank? Γενικά απορώ πως γίνετε μετά από δεκαετίες development ακόμα να μην μπορούν να δώσουν ένα καλο fucking game. 3 1
gergio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 παιδιά αυτό που παίζουμε δεν είναι τελικη μορφη σίγουρα όταν θα βγει θα δουμε αλλα πράγματα
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gergio είπε παιδιά αυτό που παίζουμε δεν είναι τελικη μορφη σίγουρα όταν θα βγει θα δουμε αλλα πράγματα βασικά αυτό που παίζεις, είναι και το τελικό προϊόν, είναι demo που θέλουν να το ονομάζουν beta! Στις 19 Νοεμβρίου που βγαίνει το παιχνίδι, μη περιμένεις να αλλάξουν και πολλά, δεν προλαβαίνουν. Το παιχνίδι θα γίνει gold σε λίγο καιρό (να καεί στα δισκάκια) για να σταλθεί στις χώρες. Οπότε αυτό που θα δεις σίγουρα είναι κάνα τεράστιο day one patch που θα προσπαθεί να διορθώσει κάποια πράγματα και άπειρη γκρίνια. Πάντως τοίχους μη περιμένεις να δεις να σπάνε, δε θα κάτσουν να ξαναγράψουν την μηχανή γραφικών τους από την αρχή τώρα! 2
cpttony Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τα physics για οχήματα είναι απλά αστεία. Επίσης τι να τον κάνω τον τυφώνα όταν δεν μπορείς να ρήξεις έναν τοίχο με tank? Γενικά απορώ πως γίνετε μετά από δεκαετίες development ακόμα να μην μπορούν να δώσουν ένα καλο fucking game. Γιατί δεν ήταν στο BF5 αστεία? Πόσες φορές έχω δει αεροπλάνο να σκάει στο έδαφος/βουνό και απλώς να συνεχίζει την πορεία του. Ο τυφώνας/αμμοθύελες κλπ, είναι καθαρά για το "wow"/marketing (trailers, κανένα BF moment), ό,τι δηλαδή ήταν π.χ το αερόπλοιο στο BF1. Πως περιμένες να δώσουν "ένα καλο fucking game", απο τη στιγμή που σε κάθε νέο παιχνίδι προσπαθούν να επανεφεύρουν τον τροχό? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από cpttony 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, cpttony είπε Γιατί δεν ήταν στο BF5 αστεία? Πόσες φορές έχω δει αεροπλάνο να σκάει στο έδαφος/βουνό και απλώς να συνεχίζει την πορεία του. Ο τυφώνας/αμμοθύελες κλπ, είναι καθαρά για το "wow"/marketing (trailers, κανένα BF moment), ό,τι δηλαδή ήταν π.χ το αερόπλοιο στο BF1. Πως περιμένες να δώσουν "ένα καλο fucking game", απο τη στιγμή που σε κάθε νέο παιχνίδι προσπαθούν να επανεφεύρουν τον τροχό? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα