Xristaras12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 εμενα γιατι δεν ανοιγει καν; μου λεει unable to connect to server. δεν εχω κάνει κάποιο pre-order ούτε εχω κάποιο pass. να δοκιμάσω αύριο;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Ωραίο Battlefield Moment. να κάτι τέτοια δεν μπορώ..
The__Blade Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 ένα Bad Company 3 μας σώζει μόνο. Ειλικρινά θα ξαναδοκιμάσω to BC2 μετά από αυτή τη BETA. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, The__Blade είπε ένα Bad Company 3 μας σώζει μόνο. Nope. Δεν είχε jets. Τα ελικόπτερα είχαν πολύ χαμηλό flying ceiling, no prone, κλπ. 2
The__Blade Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Nope. Δεν είχε jets. Τα ελικόπτερα είχαν πολύ χαμηλό flying ceiling, no prone, κλπ. jet που πηγαινουν σαν κοτες και φαρμαρουν κιλ apo ta 20000 ft. prone campers μας έλειψαν... αντιθέτως το destruction που ηταν το καλύτερο δε το συζηταμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, The__Blade είπε jet που πηγαινουν σαν κοτες και φαρμαρουν κιλ apo ta 20000 ft. prone campers μας έλειψαν... αντιθέτως το destruction που ηταν το καλύτερο δε το συζηταμε Για το destruction πάω πάσο, τα υπόλοιπα τα είχαμε ανέκαθεν, από BF1942. 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τη σοβαρότητα που επέδειξε η εταιρεία στο προϊόν που έφερε τον περισσότερο κόσμο στο franchise της, το Battlefield 3 ΔΕΝ θα ξαναδούμε. Από τις πρώτες αναφορές, το πρώτο teaser μέχρι την κυκλοφορία και EoL φαινόταν στιβαρός τίτλος. Κάτι που σαν καταναλωτής πλέον σπάνια βλέπω. Κρίμα να μην έχω την δυνατότητα λόγω έλλειψης pcιου αυτή την περίοδο δυστυχώς να το ξεψαχνισω εις βάθος. Πάντως δε ξέρω κάτι φαίνεται off. Ίσως είναι αυτό το light futuristic theme, είμαι της άποψης ότι όταν κάτι δεν έχεις μια επαφή και άνεση μαζί του, δε λέω να έχεις πυροβολήσει με ΑΚ74 ή να οδηγείς τανκς αλλά να είναι οχήματα και πράγματα της εποχής σου κάπως δεν δενεσαι. Βέβαια αυτό παρατηρώ και σε παρόμοια άλλα παιχνίδια σαν εγώ ως χαρακτήρας στα πολεμικά fps games είμαι πιο χαλαρός, ενώ στο Battlefield 3 είχες την αίσθηση ότι είσαι όντως μέσα σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης, ως στρατιώτης, είτε σε μια πόλη της Γαλλίας είτε στα Ρωσικά σύνορα κλπ. Ακόμα ακούω στα αυτιά μου τον ήχο της ρουκέτας από rpg να σκάει δίπλα μου ή πανω από το κεφάλι μου, το attack heli να απογειώνεται ή να προσπαθώ να κάνω ελιγμούς για να αποφύγω εισερχόμενo locked missile κλπ. Αν θυμάστε οι "boomers" και το κλιπ στην έρημο με τον στρατιώτη που πυροβολουσε ένα Μ16, promotion αληθοφάνειας και προσοχής στην λεπτομέρεια teaser. Ακόμα και το Hud ήταν μινιμαλ και έδινε μια militaryιστικη πινελιά παράλληλα με τις οποίες αναγκαίες πληροφορίες ΧΩΡΙΣ να είναι όλα χοντροκομμένα τεράστια και να ενοχλούν. Ζούσες όντως μια διαφορετική only in battlefield εμπειρία σαν να ήσουν όντως μέσα σε κάθε Operation Firestorm, σε κάθε Caspian Border, Metro, Siene Crossing round. Νοσταλγία ή μιλάμε για ένα παιχνίδι φαινόμενο μιας άλλης εποχής; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από 7nisiotis 2 2
cpttony Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, The__Blade είπε ένα Bad Company 3 μας σώζει μόνο. Και BC3 να βγάλουν, δε θα έχει σχέση με ό,τι παίξαμε πριν μια δεκαετία και κάτι (όπως και με το BF3), οπότε καλύτερα ας μείνει στις αναμνήσεις. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τη σοβαρότητα που επέδειξε η εταιρεία στο προϊόν που έφερε τον περισσότερο κόσμο στο franchise της, το Battlefield 3 ΔΕΝ θα ξαναδούμε. Από τις πρώτες αναφορές, το πρώτο teaser μέχρι την κυκλοφορία και EoL φαινόταν στιβαρός τίτλος. Κάτι που σαν καταναλωτής πλέον σπάνια βλέπω. Ισχύει, είχε φτάσει το hype στον Θεό, τότε.
_Theo_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τη σοβαρότητα που επέδειξε η εταιρεία στο προϊόν που έφερε τον περισσότερο κόσμο στο franchise της, το Battlefield 3 ΔΕΝ θα ξαναδούμε. Από τις πρώτες αναφορές, το πρώτο teaser μέχρι την κυκλοφορία και EoL φαινόταν στιβαρός τίτλος. Κάτι που σαν καταναλωτής πλέον σπάνια βλέπω. Κρίμα να μην έχω την δυνατότητα λόγω έλλειψης pcιου αυτή την περίοδο δυστυχώς να το ξεψαχνισω εις βάθος. Πάντως δε ξέρω κάτι φαίνεται off. Ίσως είναι αυτό το light futuristic theme, είμαι της άποψης ότι όταν κάτι δεν έχεις μια επαφή και άνεση μαζί του, δε λέω να έχεις πυροβολήσει με ΑΚ74 ή να οδηγείς τανκς αλλά να είναι οχήματα και πράγματα της εποχής σου κάπως δεν δενεσαι. Βέβαια αυτό παρατηρώ και σε παρόμοια άλλα παιχνίδια σαν εγώ ως χαρακτήρας στα πολεμικά fps games είμαι πιο χαλαρός, ενώ στο Battlefield 3 είχες την αίσθηση ότι είσαι όντως μέσα σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης, ως στρατιώτης, είτε σε μια πόλη της Γαλλίας είτε στα Ρωσικά σύνορα κλπ. Αν θυμάστε οι "boomers" και το κλιπ στην έρημο με τον στρατιώτη που πυροβολουσε ένα Μ16, promotion αληθοφάνειας και προσοχής στην λεπτομέρεια teaser. Εγώ ακόμα θυμάμαι μια πίστα, νομίζω ήταν στο Ιράν, Τεχεράνη όπου γίνονταν επικές μάχες. Δυστυχώς ήταν το τελευταίο BF που είχε βάσεις για την κάθε ομάδα όπου γίνονταν spawn τα οχήματα κ.λ.π. Κάποιες φορές την άραζα εκεί, μέσα στο Αντιαεροπορικό, όταν άρχιζε το Base Rape από την αντίπαλη ομάδα και γάζωνα κάθε εχθρικό πετούμενο που ερχόταν. Ωραίες εποχές...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, privateer είπε Προσωπικά περιμένω να τα δω όλα, BF 2042, Vanguard, Halo. Το Halo θα έχει σοβαρό anti-cheat όμως ; Κρίνονται πολλά από αυτό, πάντως το tech preview που έπαιξα το βρήκα διασκεδαστικό και το περιμένω.
_Theo_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά περιμένω να τα δω όλα, BF 2042, Vanguard, Halo. Το Halo θα έχει σοβαρό anti-cheat όμως ; Κρίνονται πολλά από αυτό, πάντως το tech preview που έπαιξα το βρήκα διασκεδαστικό και το περιμένω. Υπάρχει και το Ghost Recon που θα είναι free to play. Εγώ και αυτό περιμένω. Τα Halo πότε δεν τα γούσταρα λόγω μη ρεαλιστικού σεναρίου (πόλεμος με εξωγήινους το 2248 μ.Χ. ξέρω γώ και μπούρδες...). 1
psi1984 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Τη σοβαρότητα που επέδειξε η εταιρεία στο προϊόν που έφερε τον περισσότερο κόσμο στο franchise της, το Battlefield 3 ΔΕΝ θα ξαναδούμε. Από τις πρώτες αναφορές, το πρώτο teaser μέχρι την κυκλοφορία και EoL φαινόταν στιβαρός τίτλος. Κάτι που σαν καταναλωτής πλέον σπάνια βλέπω. Κρίμα να μην έχω την δυνατότητα λόγω έλλειψης pcιου αυτή την περίοδο δυστυχώς να το ξεψαχνισω εις βάθος. Πάντως δε ξέρω κάτι φαίνεται off. Ίσως είναι αυτό το light futuristic theme, είμαι της άποψης ότι όταν κάτι δεν έχεις μια επαφή και άνεση μαζί του, δε λέω να έχεις πυροβολήσει με ΑΚ74 ή να οδηγείς τανκς αλλά να είναι οχήματα και πράγματα της εποχής σου κάπως δεν δενεσαι. Βέβαια αυτό παρατηρώ και σε παρόμοια άλλα παιχνίδια σαν εγώ ως χαρακτήρας στα πολεμικά fps games είμαι πιο χαλαρός, ενώ στο Battlefield 3 είχες την αίσθηση ότι είσαι όντως μέσα σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης, ως στρατιώτης, είτε σε μια πόλη της Γαλλίας είτε στα Ρωσικά σύνορα κλπ. Ακόμα ακούω στα αυτιά μου τον ήχο της ρουκέτας από rpg να σκάει δίπλα μου ή πανω από το κεφάλι μου, το attack heli να απογειώνεται ή να προσπαθώ να κάνω ελιγμούς για να αποφύγω εισερχόμενo locked missile κλπ. Αν θυμάστε οι "boomers" και το κλιπ στην έρημο με τον στρατιώτη που πυροβολουσε ένα Μ16, promotion αληθοφάνειας και προσοχής στην λεπτομέρεια teaser. Ακόμα και το Hud ήταν μινιμαλ και έδινε μια militaryιστικη πινελιά παράλληλα με τις οποίες αναγκαίες πληροφορίες ΧΩΡΙΣ να είναι όλα χοντροκομμένα τεράστια και να ενοχλούν. Ζούσες όντως μια διαφορετική only in battlefield εμπειρία σαν να ήσουν όντως μέσα σε κάθε Operation Firestorm, σε κάθε Caspian Border, Metro, Siene Crossing round. Νοσταλγία ή μιλάμε για ένα παιχνίδι φαινόμενο μιας άλλης εποχής; υποκλινομαι φιλε,δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο σε αυτα που γραφεις να προσθεσω μονο την αξεπεραστη αισθηση των οπλων αυτο το μικρο λαγκ που ειχαν και τα εκανε βαρυα, στα 38 μου χρονια δεν εχω ξαναπαιξει καλυτερο σουτερ και νομιζω οτι δεν θα το ακουμπησει ποτε κανενα αλλο ! 1
cos_dr2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, μια δήλωση😀. Παίζω σχεδόν μόνο battlefield από το 2005 μέχρι σήμερα. μόλις τελείωσα ένα match στο V και για το 2042 έχω να δηλώσω το εξής. Άμα δεν δω να τρέχει στα high/ultra με πάνω από 100 fps στα 1080p με 5700ΧΤ και 5600Χ που έχω και μέχρι να πάει κάτω από 30 ευρώ δεν πρόκειται να το αγοράσω. Αυτό είχα να πω. Καλό βράδυ. 😀 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα