jimagas99 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Στις 8/9/2020 στις 6:33 ΜΜ, black66.gr είπε Μη βάζεις και όρκο.......😊😊😊 Φίλε το ότι είμαστε gamers και funs των bf , δεν σημαίνει ότι είμαστε και νεολαίοι. Τα έχουμε τα χρονακια μας , όπως κατάλαβα. Bf2 bad company, bf3 , bf4 , bf1 , bfv ή 5 όπως το είπαν . Από το bf3 , έχω να ευχαριστηθω το παιχνίδι. Όχι άλλο ww2, επίσης το dlc του Vietnam, ασυναγώνιστο, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω. Πάρτε μια γεύση από το τι κάναμε .. κάποτε. Ας ελπίσουμε να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και τόσο καλά και προσεγμένα games. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Πάντως το παιχνίδι δεν χρειαζόταν να πάει στο μέλλον. Και με σημερινά όπλα να έβγαινε χρονολογικά μια χαρά θα πουλούσε, όπως και το 3 στην εποχή του. Απλά πλέον στοχεύουν σε fortnite kids κοινό ξεκάθαρα. Ή έχω μεγαλώσει και δεν μου φαίνεται οκ τα futuristic themes. 1
_Theo_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό που πετυχαίνεις κεφάλι κάποιες φορές με sniper και δεν φεύγει one shot είναι μεγάλη ξενέρα - μούφα. Κατά τα άλλα δείχνει αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με την Alpha στο gunplay και θα έλεγα ότι δείχνει καλό.. Καλό φαίνεται όντως. Δεν ξέρω όμως αν θα καταφέρω να το παίξω με το σαπάκι που έχω...😆 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Πάντως το παιχνίδι δεν χρειαζόταν να πάει στο μέλλον. Και με σημερινά όπλα να έβγαινε χρονολογικά μια χαρά θα πουλούσε, όπως και το 3 στην εποχή του. Απλά πλέον στοχεύουν σε fortnite kids κοινό ξεκάθαρα. Ή έχω μεγαλώσει και δεν μου φαίνεται οκ τα futuristic themes. Άμα αναφερόταν στην σημερινή εποχή με τωρινά όπλα, όντως θα ήταν καλύτερο. 1
newlynx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Πάντως αν έχετε Xbox Game Pass μπορεί να παίξετε από σήμερα καθώς έχουμε παράλληλη συνδρομή στο EA Play. Απλά θέλει τον EA app (beta client) και όχι το Origin.
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 @_Theo_ 8700 δεν έχεις; Για δες εδώ Το θέμα CPU μας νοιάζει πώς τα πηγαίνει μετά παίζεις με τα γραφικά αν είναι για την καρτουλα 1
_Theo_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε @_Theo_ 8700 δεν έχεις; Για δες εδώ Το θέμα CPU μας νοιάζει πώς τα πηγαίνει μετά παίζεις με τα γραφικά αν είναι για την καρτουλα Ναι i7-8700. Μακάρι να είχα την κάρτα του τύπου, θα ήμουν κομπλέ, αλλά έχω ξεμείνει με GTX 1660 Ti και αυτό είναι που μετράει. Ελπίζω να παίζει καλά στα Medium. Πάντως λέω το τσιμπήσω το game, φαίνεται εθιστικό, μου άφησε καλές εντυπώσεις από αυτά που είδα. Άσχετο, αλλά όπου να 'ναι θα αλλάξει και το UI του τρισάθλιου Origin Client οπότε και αυτό είναι ένα μικρό συν...
sstav Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Τελικά πατιέται το κουμπί για παραγγελία ή πρέπει να περιμένουμε... ως προϊόν θα μπορούσε να βγει στις 19/11 ή θα παει παραπέρα;
The__Blade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Παίδες το τρέχω με ρ9 290 αλλά θέλει low για να πάμε στα 65 fps... έχει κανείς τρέξει με ρχ 470/480/570/580? να πει νουμερα; αν θέλετε το μυστικό για να τρέξει με legacy καρτες ενημερώ στε!
Grisos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Πάντως ο Stodeh έλεγε οτι το beta build είναι 3 μηνών. Βέβαια βάζω στοίχημα ότι πολλά bugs τλκ περάσουν στην production. Anyway, μερικά θέματα μέχρι στιγμής: - Visibility - Mouse sensitivity που κάνει λέει emulate joystick stick και είναι οτι να ναι. - Ανύπαρκτα nade indicators (legacy πια) - Πολυ μεγάλες περιοχές χωρίς κάλυψη (στο παρόν map) - Το AI είναι για κλάματα.
gergio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Αν πάρω τώρα το 2042, από που να το πάρω και ποια έκδοση για να έχω πρόσβαση από τώρα και όχι όταν βγει επίσημα?
The__Blade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 θα το δοκιμάσω σε xbox series s το απόγευμα να δω διαφορές. Δηλαδή το mouse είναι τελείως gimped; εγώ νόμιζα οτι laggarei και πάει "κάπως"
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε αλλά έχω ξεμείνει με GTX 1660 Ti γιατί ρε συ; Μια χαρά είναι η 1660Ti, για 1080p φαντάζομαι έχεις. Όχι ultra αλλά mixed high-mediums λογικά ναι.
_Theo_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε γιατί ρε συ; Μια χαρά είναι η 1660Ti, για 1080p φαντάζομαι έχεις. Όχι ultra αλλά mixed high-mediums λογικά ναι. Ναι, 1080p πάντα. Σε 1440p με τίποτα δεν την παλεύει η καρτούλα. Ήθελα να αλλάξω και οθόνη αλλά με αυτές τις τιμές στις κάρτες γραφικών...αναβλήθηκε επ' αόριστον.
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Ναι i7-8700. Μακάρι να είχα την κάρτα του τύπου, θα ήμουν κομπλέ, αλλά έχω ξεμείνει με GTX 1660 Ti και αυτό είναι που μετράει. Ελπίζω να παίζει καλά στα Medium. Πάντως λέω το τσιμπήσω το game, φαίνεται εθιστικό, μου άφησε καλές εντυπώσεις από αυτά που είδα. Άσχετο, αλλά όπου να 'ναι θα αλλάξει και το UI του τρισάθλιου Origin Client οπότε και αυτό είναι ένα μικρό συν... Θα ανεβάσει μες τη μέρα αυτός εδώ με 1660Ti https://youtube.com/c/zWORMzGaming 20 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι, 1080p πάντα. Σε 1440p με τίποτα δεν την παλεύει η καρτούλα. Ήθελα να αλλάξω και οθόνη αλλά με αυτές τις τιμές στις κάρτες γραφικών...αναβλήθηκε επ' αόριστον. Και γω οθόνη θα άλλαζα αλλά αναγκάζομαι να αγοράσω ολόκληρο νέο setup καθώς η μητρική μου τρελάθηκε και τα παίξε. Και στην χειρότερη περίοδο έτσι.. 1
vassilis018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 εγώ με 8700 και 2070super ανοιχτό και το stream, πάνω από 82 fps δεν έπιασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα