vassilis018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τα χάλια του BF4 δε νομίζω να τα επαναλάβουν ποτέ, να τρως crash σε κάθε match ανά 5 λεπτά για κάνα τρίμηνο(Ούτε θυμάμαι πόσο είχε κρατήσει). Siege of Shanghai rulez
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Να υποθέσω ότι στην open δεν θα λειτουργήσει η "αναφορά λάθους", ότι "δεν έλαβα ποτέ το κλειδί που έπρεπε", ε? Κάπως θα τσεκάρει μέσω Origin ότι δεν/έχεις προπαραγγείλει?
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λες το κόλπο που τους λέγαμε ότι δεν μου ήρθε κλειδί και σου ενεργοποιούσε τη beta νωρίτερα; ( πω αυτό το κάνανε/με στου Titanfall 1 ) δε νομίζω να ισχύει πλέον σε καμία περίπτωση. Όσοι έχουν EA play απλό/Xbox game.pass έχουν και Early access διάβασα. Και πάμε σε καυτά νέα. Optimization Although optimization issues should be expected for a Beta, there were comments that many people needed to either turn their graphic settings down or suffer from poor frame rates. Two creators, both using a 2080Ti, reported that they could only get 80-90 FPS depending on the action on-screen at 1080p. Another player with a 3080 said that they felt like the game was stuttering a lot and they didn’t get the amount of FPS they would have expected with a high-end GPU (a Ryzen 9 3950x 16 core CPU). The player had to resort to turning all of their settings down to medium settings and only achieved around 120FPS at 1440p. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από 7nisiotis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Όλα low και προσευχές για ξεκίνημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλά τα stutters έκαναν μπαμ και στο trailer που είχαν δείξει(Το πρώτο reveal οχι το τελευταίο). DX12 και Frostbite έχουν δείξει ότι δεν.. 1
M4tR1x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πως κάνουμε preload το παιχνίδι αν έχουμε EA play; Εχω κάνει sign in με xbox λογαριασμό αλλά δεν μου βγάζει κάτι για το battlefield Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από M4tR1x
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άνοιξε το preload. 18GB Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Psycho_Warhead
Πέτρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά τα stutters έκαναν μπαμ και στο trailer που είχαν δείξει(Το πρώτο reveal οχι το τελευταίο). DX12 και Frostbite έχουν δείξει ότι δεν.. Στο 1 δεν κουνιέται η γραμμή στο γράφημα, πηγαίνει αδιανόητα smooth (από τον 1700 κιόλας, όχι μόνο τώρα). Στο V, μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι έκαναν (καλά, οι υπόλοιποι απλά υποψιαζόμαστε). 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στο 1 δεν κουνιέται η γραμμή στο γράφημα, πηγαίνει αδιανόητα smooth (από τον 1700 κιόλας, όχι μόνο τώρα). Στο V, μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι έκαναν (καλά, οι υπόλοιποι απλά υποψιαζόμαστε). Στο 1 ισχύει όντως γιατί το είχα δοκιμάσει και όταν βγήκε και σταδιακά το παιχνίδι μετά από 6-12 (16-17) μήνες και 3 χρόνια μετά (19). Το 5 που έπαιξα Ιούνιο 2019 ήταν προβληματικό. Ένιωθες ότι υπήρχε microstuttering.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Το 1 τότε έσκασε μαζί με την Creator's Update των Windows 10 που έφερε το θέμα με την standby memory και είχε τίγκα stutters, μόλις έκανες το tweak με τον καθαρισμό της standby το παιχνίδι έτρεχε νερό.
GhostDel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από GhostDel
gergio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Στο 1 δεν κουνιέται η γραμμή στο γράφημα, πηγαίνει αδιανόητα smooth (από τον 1700 κιόλας, όχι μόνο τώρα). Στο V, μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι έκαναν (καλά, οι υπόλοιποι απλά υποψιαζόμαστε). παράξενο εμένα με 2080 ,dx12 σε 1080p δουλεύει μια χαρά, πριν με άλλη καρτα που είχα πριν οχι δεν δουλευε καλα.
Πέτρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, gergio είπε παράξενο εμένα με 2080 ,dx12 σε 1080p δουλεύει μια χαρά, πριν με άλλη καρτα που είχα πριν οχι δεν δουλευε καλα. Σε εμένα το 12 λειτουργούσε σωστά ανάλογα τη σελήνη, τις συναστρίες, την ώρα ανατολής/δύσης, κλπ. Ακόμα και ανάλογα το χάρτη είχε διαφορετική συμπεριφορά. Με το 11 λειτουργεί άψογα, έχω και κέρδος στα fps. 1
gergio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Εγω που πήρα το 2042 από CD keys θα μου έρθει κάποιο μήνυμα για τον κωδικό πρόσβασης? Η θα περιμένω την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού?
Grisos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, gergio είπε Εγω που πήρα το 2042 από CD keys θα μου έρθει κάποιο μήνυμα για τον κωδικό πρόσβασης? Η θα περιμένω την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού? Αν τελικά δεν αλλάξει η ημερομηνία κυκλοφορίας, ξανά, θα είναι διαθέσιμο στην παραγγελία σου την επίσημη ημερομηνία του preload ή την μέρα της κυκλοφορίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα