Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 χρόνια+ χωρίς "τίποτα απο καινούργιο battlefield " κ φτάνει η στιγμή που σου ανακοινώνουν κ το delay... απλά δεν υπάρχει δικαιολογία, υποτίθεται δουλεύουν όλο αυτο το διάστημα για αυτο, αλλά.....

με βάζει σε σοβαρές σκέψεις για το τι πρόκειται να δούμε με βάσει την προϊστορία, μακάρι να βγω λάθος, πάντως όπως και να χει, ένα σίγουρο delay θα το χει απο εμένα,μέχρι να με πείσουν ότι όντως το παιχνίδι θα αξίζει. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχουμε δει μερικά leaks με χαμηλής ποιότητας βίντεο που δεν με έχουν συνεπάρει. Μπορεί η χαμηλή ποιότητα, η χρωματική παλέτα, τα wrc άρματα, ο γάντζος κ.α να συμβάλουν σε αυτό, δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Από τις λίγες φορές που βλέπω ελάχιστα τα βίντεο πηγαίνοντας γρήγορα μπροστά.
Άντε να έρθει η open beta καθώς και περισσότερες πληροφορίες (πότε θα βγουν;) για το portal μπας και σωθεί η κατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

skins incoming :P θα δούμε 2-3 μήνες μετά το release τίποτα ξεγυρισμένα skins τύπου joker από το batman ξέρω 'γω και θα πάθουμε εγκεφαλικό. Το MP είναι ο ολετήρας του gaming. Τουλάχιστον σε single player παιχνίδια δεν βλέπουμε γελοιότητες, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως εγώ θυμάμαι ότι από τα πρώτα leaks/alpha/beta στο μακρινό 2011 με το BF3 μας είχε "σηκωθεί". Τώρα για ύπνο είμαστε. Δεν έχει τον αέρα του τότε παιχνιδιού, που ξεχώριζε από τον σωρό και προσέφερε θέαμα και συγκινήσεις με τον χαρακτήρα του.

• Like 3
Δημοσ.

Το BF3 το περιμέναμε πως και πως και για τα γραφικά του αφού από τις πρώτες εικόνες ξεχώριζε, άσχετα που στην πορεία έπεσε downgrade γιατί γύρισαν το development target στο PS3. Ήταν ένα ''σοβαρό'' FPS game με μια αληθοφάνεια.

Τώρα η μόδα με το Fortnite άλλαξε και το γυρίσαμε σε cartoon graphics με ηλίθια φωσφοριζέ skins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι φταίει και τα MP έχουν καταντήσει τόσο γελοία. Αρχικά σκέφτηκα τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών αλλά να μου πεις και εγώ πριν 15 χρόνια που έπαιζα MP δεν είχαν αυτά τα χάλια. Θέλω να πω, πάντα υπήρχαν gamers μικρότερης ηλικίας. Μήπως λόγω και των κονσολών και της εύκολης πρόσβασης που δίνουν στο gaming έχουν αυξηθεί οι casual gamers που παίζουν όπως να 'ναι; Δεν ξέρω. Ασχολούμαι με το FS2020 και επειδή γνωρίζω αρκετά από αεροπλοΐα και μου αρέσει, παίζω με τέρμα λεπτομέρεια και "ευλάβεια" στους κανόνες. Εδώ και λίγο καιρό όμως που βγήκε και για τις κονσόλες βλέπω όλο και πιο συχνά κόσμο να κάνει ότι να 'ναι πραγματικά. Να πετάνε μεγάλα αεροσκάφη όπως το Α320 στα 30 μέτρα υψόμετρο, να μην υπακούν ποτέ στις οδηγίες του εκλεκτή εναέριας κυκλοφορίας, κτλ κάτι που μου τη δίνει και χαλάει το immersion ενώ πριν γίνει διαθέσιμο για τις κονσόλες δεν έβλεπες τέτοια αίσχη..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό με τα skins με ξενέρωσε περισσότερο τώρα. Σκέφτομαι να μπορούμε στο portal να φτιάχνουμε παιχνίδι πιο hardcore και να μπαίνει ο άλλος με φωσφοριζέ skin και φούξια άρμα μάχης. Αξία ανεκτίμητη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E_bOUw1XsAAIqJW?format=jpg&name=large καρδουλίτσες και συννεφάκια και πολλά γατάκια 

Με την απόχη ψάχνοντας τα bugs :P 

Image 

Αναδρομή από το παρελθόν

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Φτάσαμε τέλος Σεπτέμβρη, θα "έπρεπε" ήδη από χτες να παίζουμε τη beta, κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Θλίψη.

Ακόμα δεν έχουμε δει ένα λεπτό συνεχόμενο official gameplay και εσύ λες για beta?! :D

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ακόμα δεν έχουμε δει ένα λεπτό συνεχόμενο official gameplay και εσύ λες για beta?! :D

Να πω ότι έχεις άδικο? Δεν έχεις.

Πόσο clusterfuck είναι η όλη κατάσταση, που με το V παρατημένο κάτι μήνες μετά την κυκλοφορία του, δεν μπορούν να παρουσιάσουν ένα remake του 4?

Δημοσ.

Οκτωβρίου 6 για τους early access/pre order.

Οκτωβρίου 8 για όλους.

Διάρκεια 6-10, 8-10

- 2 ημέρες OPEN. 

- 4 ημέρες ea/p.o.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...