Grisos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Step 1: Wait for beta Step 2: Wait for a six month period to balance the shit out of it (Εχει να πέσει πολύ optimization στον τρόπο που πολλά πράγματα δουλευουν. Από το TTK και το weapon handling μέχρι το "meta" που πλέον είναι πολύ περισσότερο από τα παλιά perks που είχαν τα 3 και 4. ) 2
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, GhostDel είπε Εφυγε προπαραγγελια και ο θεος βοηθος. Το warzone κουρασε. γιατί δε παίζεις just cause? και εκεί γάντζο έχει και γίνεται χαμός , είναι και πιο φθηνό
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, GhostDel είπε Εφυγε προπαραγγελια και ο θεος βοηθος. Το warzone κουρασε. Μήπως βιάζεσαι ; Στο Warzone έρχεται anti-cheat και νέο map το Νοέμβριο..
GhostDel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μήπως βιάζεσαι ; Στο Warzone έρχεται anti-cheat και νέο map το Νοέμβριο.. Δεν θα το πιστεψω μεχρι να το δω
Iasonas Pav Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Όντως μέχρι στιγμής ο ρυθμός φαίνεται πολύ γρήγορος. Βέβαια είναι κακό και το gameplay που είδα. Ο τύπος μέσα στο τάνκ δεν άφησε πέτρα που να μην χτύπησε, με νευρίασε και μόνο που το έβλεπα. Για τα αεροπλάνα θέλω να δώ αν έχει βελτιωθεί κάτι. Επίσης, θα ήθελα να τα απογειώνεις όπως στο 3 μέσω του αεροδιάδρομου, δεν ξέρω γιατί το είχαν βγάλει στο 4 και το 1. Για να μην τα καταστρέφουν tanks ίσως (;)
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Και η εναλλαγή των όπλων ή το πώς κουνάει τα χερακια του ο στρατιώτης σαν καημένος. Δεν δίνει ζωντάνια ή στιβαρότητα στις κινήσεις του. Too much soy
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Σε λίγα χρονια θα βλέπεις video και δεν θα καταλαβαίνεις πιο είναι το COD και πιο το BF μου φαίνεται. Πάντως πολλά σχόλια στο video του COD λένε ότι φέτος είναι η χρονια του BF, χωρίς φυσικά να έχουμε δει τίποτα από σωστό gameplay. Τι να πω? Lesser evil φάση οποτε ok. Θα περιμένω το official για να βάλω το τελευταίο καρφί στο series.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σε λίγα χρονια θα βλέπεις video και δεν θα καταλαβαίνεις πιο είναι το COD και πιο το BF μου φαίνεται. Παίζει, αλλά τουλάχιστον reload animations όταν βλέπω των COD, μου φαίνονται πιο προσεγμένα. 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ότι και να λέμε και γω εκραζα CoD εδώ και χρόνια και δικαιολογημένα για την στασιμότητα και arcadιλα ψευτιλα του - όπως και το περσινό Cold.War αλλά του 2019 το Modern warfare έκανε ΟΝΤΩΣ δυνατό άλμα ανανέωσης/βελτίωσης και το λάτρεψα σαν παιχνίδι. Το βιντεάκι με το πάθος που μιλάει το παλικάρι για το πώς σχεδίασαν τα animations των όπλων ήταν και ο λόγος που έδωσα με χαρά τα χρήματα μου πριν 2 χρόνια καθώς τα άξιζαν. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από 7nisiotis
starmanwarz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Καποια πραγματα μου αρεσουν, καποια οχι, περιμενω open beta για να αποφασισω. Ξερουμε ποτε? 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Καποια πραγματα μου αρεσουν, καποια οχι, περιμενω open beta για να αποφασισω. Ξερουμε ποτε? Τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου ή πρώτη του Οκτώβρη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε ελπίζω να μην βάλουν κι εδώ γελοία skins τύπου Fortnite Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν skins και άμα δεν είναι γέλια τώρα, κάποια στιγμή θα γίνουν. Προσωπικά ήδη αυτά τα camo που έχουν βάλει με ενοχλούν. Καλά για τα skins στα οχήματα τα λόγια περιττά. 1
newlynx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Έχω δει μέχρι τώρα μερικά βίντεο αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα αν δεν παίξω, ούτε ζέστη ούτε κρύο μέχρι αυτή στιγμή. Εκείνο που με έχει ενοχλήσει-χαλάσει είναι ο γάντζος λες και παίζουμε Just Cause, δεν βρίσκω γιατί είναι απαραίτητος παρά μόνο για να κάνουμε χαβαλέ και να προσελκύσουμε μικρές ηλικίες που τους αρέσουν οι "ταρζανιές". Φυσικά και το παιχνίδι δεν είναι sim (ούτε και θα περίμενα να είναι) αλλά θα μπορούσαν να αποφεύγονται τέτοιες επιλογές για τις οποίες δεν βρίσκω νόημα. Ασχολίαστο επίσης το να δω γελοιότητες με skins διαφόρων χρωμάτων σε παίκτες και οχήματα. Μόνη μου ελπίδα, πραγματικά, είναι το portal που με βάση τα όσα έχουν δείξει δίνουν τη δυνατότητα να χτίσεις το παιχνίδι με στοιχεία που θες, εύχομαι κάποιες σχετικές ομάδες και clan να το αξιοποιήσουν. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Skins θα βάλουν σίγουρα, το Fortnite έκανε ζημιά που ήρθε για να μείνει. Ο γάντζος είναι όντως μούφα και τον προωθούν σε όλα τα FPS πλέον όπως έκαναν το slide πριν μερικά χρόνια. Ας βγάλουν την BETA να δούμε τι θα δούμε γιατί μέχρι στιγμής από την χρωματική παλέτα μέχρι το gameplay δείχνει μούφα.
Grisos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Ε, τι να κάνουμε που ο μέσος κοντάκιας θέλει να βλέπει παπαρίτσες. Μη ξεχνάμε οτι το νεο BF απευθύνεται σε δύο κατηγορίες παιχτών, BF vets και Warzone/COD players.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα