Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Τα M1A5 πάνε του σκοτωμού.

Speed: Ground: Cruising speed on land is 70 mph (112.6 kph) on roads and 60 mph ( 96.6 kph) off road maximum. The vehicle is designed to traverse virtually all terrain and can climb at up to a 60% grade although at a much slower speed (About 10% of maximum road speed).

http://kitsunesden.xyz/Rifts/Rifts-Pre-Rifts-Vehicles/United_States/US_M1A5_Abrams_MBT.htm

Οπότε δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικές οι ταχύτητες και μόνο unrealistic δεν θα τις χαρακτήριζα.

Δεν είναι η τελική ταχύτητα το θέμα, άσε που αυτή την πιάνει σε ανοιχτό πεδίο. Εκεί μέσα στα στενάκια χοροπηδάει λες και είναι WRC. E εντάξει..

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/8/2021 στις 10:11 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Τίγκα στο flickering και στα low settings είναι τα leaks που κυκλοφορούν. Μόνο του Irish το επίσημο gameplay είναι σωστό.

link?

42 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Τα M1A5 πάνε του σκοτωμού.

Speed: Ground: Cruising speed on land is 70 mph (112.6 kph) on roads and 60 mph ( 96.6 kph) off road maximum. The vehicle is designed to traverse virtually all terrain and can climb at up to a 60% grade although at a much slower speed (About 10% of maximum road speed).

http://kitsunesden.xyz/Rifts/Rifts-Pre-Rifts-Vehicles/United_States/US_M1A5_Abrams_MBT.htm

Οπότε δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικές οι ταχύτητες και μόνο unrealistic δεν θα τις χαρακτήριζα.

το προβλημα δεν ειναι η ταχυτητα, αλλα οτι χοροπηδαει σαν να μην εχει καθολου βαρος. σε ενα σημειο στο βιντεο, πηδαει απο ενα υψωμα λες και ειναι ο General Lee απο τους Dukes of Hazzard.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α μπράβο, ακούω και την μουσική στα αυτιά μου :P Παίζει να πεταχτεί και η jenna jamenson από καμιά γωνία με καπέλο "let's make america great again" :P

Y.Γ. Jessica Simpson μπερδεύτηκα :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχ, εσεις οι νεοτεροι. οσο σεξυ και να ηταν η Jessica Simpson στο remake, την αυθεντικη δεν την φτανει

51L7ZQl+6aL._AC_SX385_.jpg

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 4
Δημοσ.

Καλές οι τελικές και το Leclerc τόσο πιάνει, τόση επιτάχυνση και έλλειψη αδράνειας που σκατά την βρήκαν και την έβαλαν στο παιχνίδι ? 

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρό το feeling όσο κρατάει το όπλο ο στρατιώτης σαν ψεύτικο & κατά την διάρκεια του shooting. Από το 4 > απέκτησε αυτή την αίσθηση το παιχνίδι. Δε ξέρω πώς να το περιγράψω καλύτερα

Πολλά παιχνίδια fps το έχουν υιοθετήσει. Περίμενα να κάνει την διαφορά αυτή την φορά το BF...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι γίνεται ένα χάος. Ένα άκυρο άρμα μόνο του τρέχει και χοροπηδάει σαν wrc, στρατιώτες εδώ και εκεί τρέχουν όπου να 'ναι, ο άλλος ανέβηκε στην ταράτσα ξέρω 'γω. Εντάξει δεν περιμένεις να παίζουν εκπαιδευμένοι navy seals αλλά όχι και αυτό το μπ@@ρδέλο. Γενικά παρατηρώ τέτοιες συμπεριφορές από όταν έγινε meanstream το crossplay. Πολλοί κονσολάδες είναι και παιδιά οπότε παίζουν και λίγο όπως να 'ναι. Τρανό παράδειγμα το Flight Sim. Εδώ και λίγες μέρες που βγήκε για τις κονσόλες βλέπεις να γίνεται ότι να 'ναι στο multi. Κανένας σεβασμός σε κανόνες αεροπλοΐας και διαδικασίες. Το καλό είναι ότι όλοι αυτοί βαριούνται μετά από λίγο γιατί "αν στο παιχνίδι δεν σκοτώνεις κάτι είναι βαρετό". Και γενικά ίσως και λόγω του κοινού που όσο πάει και μικραίνει ηλικιακά βλέπεις γελοιότητες στα multi. Όταν είδα τον Kratos στο fortnite μου ήρθε να κάνω εμετό. Ίσως και αυτός να είναι ένας λόγος που δεν βλέπουμε ρεαλιστικά games στα multi. Θα ήταν πολύ δύσκολα για τον καθένα που απλά θέλει να παίξει χαλαρά και να κάνει ότι να ΄ναι..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόλεμο έχει υποτίθεται το παιχνίδι, λογικό το χάος. Επίσης και στην πραγματικότητα ένας sniper στην ταράτσα θα πήγαινε. Πάντα έτσι ήταν και είναι η κατάσταση αν παίζεις με random-άδες, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

Το θέμα είναι το recoil που φαίνεται μούφα στα μέχρι τώρα βίντεο, ελπίζω να μην βάλουν κι εδώ γελοία skins τύπου Fortnite. Κατά τα άλλα στο θέμα cheating πιστεύω τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα από το Warzone, πρώτον γιατί θα έχει anti-cheat και δεύτερον γιατί το παιχνίδι δεν είναι f2p ώστε να μπορεί να φτιάξει νέο acc τζάμπα ένας μπαναρισμένος.

Χαλαρό gameplay σε τέτοια παιχνίδια σημαίνει 0.5 K/D, αν θες να είσαι κάπως καλός πρέπει να είσαι λίγο στη τσίτα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι γίνεται ένα χάος. Ένα άκυρο άρμα μόνο του τρέχει και χοροπηδάει σαν wrc, στρατιώτες εδώ και εκεί τρέχουν όπου να 'ναι, ο άλλος ανέβηκε στην ταράτσα ξέρω 'γω. Εντάξει δεν περιμένεις να παίζουν εκπαιδευμένοι navy seals αλλά όχι και αυτό το μπ@@ρδέλο.

Από το 3 και μετά που ξεκίνησα να παίζω πάντα έτσι ήταν τα BF. Χαοτικά και τριμπ@@ρδελα. Ρεαλισμός μηδέν και μπορούσαν να σε φάνε από τα πιο άκυρα σημεία. 

Αν θες πιο ρεαλιστικό gameplay παίξε Insurgency: Sandstorm, Hell Let Loose ή ArmA 3 το οποίο δεν κατάλαβα ποτέ πως παίζεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Ένα άκυρο άρμα μόνο του τρέχει και χοροπηδάει σαν wrc, στρατιώτες εδώ και εκεί τρέχουν όπου να 'ναι, ο άλλος ανέβηκε στην ταράτσα ξέρω 'γω. Εντάξει δεν περιμένεις να παίζουν εκπαιδευμένοι navy seals αλλά όχι και αυτό το μπ@@ρδέλο.

Καλά μη περιμένεις και συ ομαδικότητα ρε συ εν έτει 2021. Ο καθένας τη παρταρα του αραχτός με παγωταρες παίζει. Τυχερός αν μπεις με παρέα Ή ΤΥΧΕΙ να τύχεις άλλους συμπαίκτες που παίζανε ομαδικά. Τη τελευταία δεκαετία αυτό έχω παρατηρήσει. Στα περισσότερα παιχνίδια. Είναι γενικώς κοινωνικό φαινόμενο που παρατηρείται στη καθημερινή ζωή περνάει φυσικά και στα παιχνίδια.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

recoil που φαίνεται μούφα

Πες τα ρε και νυσταζα χθες. Αυτό εννοούσα. 

michael-scott-the-office.gif

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

γιατί το παιχνίδι δεν είναι f2p ώστε να μπορεί να φτιάξει νέο acc τζάμπα ένας μπαναρισμένος

Ξέρεις πολύ καλά το ίδιο άτομο που ξέρω και γω ότι δεν τον εμπόδιζε αυτό να χαλάσει€ 2ψηφια για cheat & new accounts :P στο Siege

Δημοσ.

Multi player με παρέα που τους ξέρεις και στην πραγματικότητα και έχουν μια άλφα ικανότητα, όχι pro αλλά να μην είναι noobάδες τελείως, σωστό εξοπλισμό (mic και internet της προκοπής) είναι πράγματι ότι καλύτερο. Αλλά άντε να βρεις χρόνο και άτομα, ειδικά όσο μεγαλώνεις υπάρχουν άπειρες υποχρεώσεις. Στα 20 μου κάθε μέρα αυτό γινόταν..

Δημοσ.

26 ειμαι, μπήκα "μεγάλος" στο pc gaming ειδικά multiplayer, στα 15-16 μου. Ότι συμπεριφορές βλέπεις έξω τα ίδια μεταβιβάζονται και στα παιχνίδια στην "ψηφιακή" πραγματικότητα καθώς πλέον οι περισσότεροι δεν μπορούν να τα διαχωρίσουν οπότε έχουν και την ανάλογη προβλέψιμη συνήθως συμπεριφορά. Έχω γνωρίσει όμως τα περισσότερα φιλαρακια μου online & τρελό γέλιο και τρολλαρισμα ενώ παράλληλα έχουμε επαφές και real life. Κολλητό απέκτησα στα 20 στο στρατό και καμιά φορά παίζουμε War Thunder με αεροπλάνα ww2 όταν δεν ζεσταίνεται το λάπτοπ του πριν εκραγεί χαχα. Θα ξεχάσω εγώ ατάκα " Ρε συ πόσα fps έχεις; ", τότε είχα την GTX 770, " 130-160; δεν έχω τερματίσει κάποιες ρυθμίσεις ", και τι απαντάει ο τύπος " ε δε ξέρω ρε εγώ βλέπω κάτι 12, 16, 18 ". 🤣

Δημοσ.

Αυτό που βλέπουμε (δεν εννοώ τα γραφικά, αυτά τελικά είναι ξεκάθαρο ότι είναι κομμένα προς το παρόν), είναι ο ορισμός του BF...όπως το έχουν καταντήσει τα τελευταία χρόνια.

Ασύλληπτες ταχύτητες κίνησης των πάντων, πλήρης αδιαφορία για στοιχειώδη ρεαλισμό (ναι, δεν είναι SIM, το ξέρουμε, δεν ζητάμε αυτό), γελοιότητες που πλασάρονται σαν wow factor (ο γάντζος με αυτή τη χρήση είναι game braker-deal braker για εμένα...ακόμα και οπτικά, το animation της όλης φάσης είναι άθλιο).

Αυτό το πράγμα ίσως σωθεί αν στα πάντα μπει ένα 0.7-0.75 (το πολύ) speed check, stamina, και μόνο με FF.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...