Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Επειδή δεν πολυλειτουργεί ο εγκέφαλος, τί ώρα είναι το live?

xbox e3 show / 10am pt

20:00 το βράδυ, σήμερα

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καλύτερα το επίσημο.

Να σημειωθεί ότι η διάρκεια θα ανέρχεται περίπου στα 90 λεπτά ενώ θα υπάρχει και επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Κάτι νέο και σημαντικό χαρακτηριστικό για μας καθώς είναι μια ωραία και απαραίτητη προσθήκη. ( * μακάρι να αρχίσει και η MS να συμπεριλαμβάνει στα νέα της παιχνίδια και ελληνικούς υπότιτλους )

• Thanks 1
Δημοσ.

δηλαδη η ΕΑ θα δειξει τα παιχνιδια της στο XBOX event? η μονο το BF? παιζει να βγει κατι και στο game pass, μιας και περιεχει ηδη και το EA Play?

Δημοσ.

Οk, updated BF4 λοιπόν (not a huge fan).

Εντυπωσιακό δείχνει, αλλά βρωμάει abuse από πολύ μακριά και δυστυχώς πάει να γίνει ακόμα πιο fast paced.

Βλέπουμε.

Δημοσ.

Καταρχάς τα γραφικά είναι ΑΛΛΟΥ!!!! Μου άρεσαν οι κινήσεις και των στρατιωτών αλλά και των οχημάτων και αρμάτων. Ειδικά εκεί που ένα άρμα καβαλάει ένα αυτοκίνητο και η ερπύστρια ακολουθεί τις καμπύλες του αυτοκινήτου είναι λες και το βλέπεις στην πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα εν καιρώ..... 

Δημοσ.

Αυτό το λίγο που μας έδειξαν μου άρεσε. Όπως ειπώθηκε μοιάζει με αναβαθμισμένο BF4. Έχουμε καιρό μέχρι τον Οκτώβρη με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Καταρχάς τα γραφικά είναι ΑΛΛΟΥ!!!! Μου άρεσαν οι κινήσεις και των στρατιωτών αλλά και των οχημάτων και αρμάτων. Ειδικά εκεί που ένα άρμα καβαλάει ένα αυτοκίνητο και η ερπύστρια ακολουθεί τις καμπύλες του αυτοκινήτου είναι λες και το βλέπεις στην πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα εν καιρώ..... 

Εγώ θα μείνω στο movement του παίκτη. Απ ότι είδα και σε κάνα 2 3 scenes και το gunfire καλο φαίνεται.. Βέβαια όλα θα φανούν στην πράξη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το "crysis" clone πράγμα για να επιλέγεις on the fly τα attachments του όπλου δείχνει τόσο outdated χωρίς animation. Τόσο δύσκολο σε 2 δευτερόλεπτα να χώσεις ένα της προκοπής interactive animation αλλαγής χαρακτηριστικών; Το έχω δει σε άλλα παιχνίδια εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία αυτό το ψεύτικο στατικό πράγμα.

Αν ήμασταν στο 2010 δε θα με πείραζε αλλά τώρα κάνει μεγάλο αρνητικό ΜΠΑΜ.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αυτό το "crysis" clone πράγμα για να επιλέγεις on the fly τα attachments του όπλου δείχνει τόσο outdated χωρίς animation. Τόσο δύσκολο σε 2 δευτερόλεπτα να χώσεις ένα της προκοπής interactive animation αλλαγής χαρακτηριστικών; Το έχω δει σε άλλα παιχνίδια εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία αυτό το ψεύτικο στατικό πράγμα.

Αν ήμασταν στο 2010 δε θα με πείραζε αλλά τώρα κάνει μεγάλο αρνητικό ΜΠΑΜ.

Επίτηδες δεν το έβαλαν διότι αν είχε animation θα ήσουν ευάλωτος σε επίθεση. Και μιας και το BF 2042 δεν είναι ArmA 3 καταλαβαίνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...