Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 08:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:01 μμ Στις 3/2/2025 στις 6:37 ΜΜ, Πέτρος είπε Στην ουρά...με 36.882 άλλους μπροστά μου... Για τσεκαρετε τα email σας.
vassilis018 Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 μμ 54 minutes ago, Πέτρος said: Για τσεκαρετε τα email σας. Σε εμένα ήρθε σήμερα αυτό το email Hey Soldier, Your Battlefield Labs registration is complete. We appreciate your interest in joining our squad on the front lines. An email will be sent to this address if selected for testing, so keep sharp! - Battlefield Team 2
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ 24 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Σε εμένα ήρθε σήμερα αυτό το email Hey Soldier, Your Battlefield Labs registration is complete. We appreciate your interest in joining our squad on the front lines. An email will be sent to this address if selected for testing, so keep sharp! - Battlefield Team Nαι, αυτό και σε εμένα. Για να δούμε αν και πότε. Κάποιος να ξεβαρεθεί να ανοίξει νέο θέμα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα