black66.gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, aetos1988 είπε Μόνο στα battlefield; Κάνε επιδιόρθωση εγκατάστασης μήπως λειτουργήσει Ναι μόνο στα Battlefield. Πρέπει να τα κάνω όλα; Μάλλον κάτι παίζει με το Origin app.
aetos1988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, black66.gr είπε Ναι μόνο στα Battlefield. Πρέπει να τα κάνω όλα; Μάλλον κάτι παίζει με το Origin app. Σε όλα τα το κάνεις. Εγώ εδώ και καιρό έχω το νέο πρόγραμμα της EA και όχι το origin.
panoskatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, black66.gr είπε Καλησπέρα. Μετά από απουσία πολλών μηνών από τα Battlefield γενικώς, μπήκα σήμερα να παίξω λίγο. Το παιχνίδι μου παρουσιάζει έναν έντονο και συνεχές βουητό στα ηχεία. Αυτό μου συμβαίνει σε όλα τα Battlefield. Μπήκα καταρχάς στο 2042 αλλά και στα V, 1, 4. Μου το παρουσιάζει σε όλα αυτό το βουητό. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω να το εξαλείψω; Αν παίξεις αλλά παιχνίδια δεν έχεις βουητό δηλαδή; Σίγουρα δεν φταίει κάτι από το 2042 πάντως Έλεγξε driver's ή ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. *Τώρα είδα ότι απαντάς ότι μόνο στα battlefield στο κάνει! Μου κάνει πολύ κουφό όλο αυτό ! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από panoskatos
black66.gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Αν παίξεις αλλά παιχνίδια δεν έχεις βουητό δηλαδή; Σίγουρα δεν φταίει κάτι από το 2042 πάντως Έλεγξε driver's ή ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. *Τώρα είδα ότι απαντάς ότι μόνο στα battlefield στο κάνει! Μου κάνει πολύ κουφό όλο αυτό ! Σε ότι παιχνίδι έχει σχέση με το EA app. Επειδή έχω ασχοληθεί μόνο με Battlefield, έχω όλα τα BF από το 2 ως το 2042. Μου το κάνει σε όλα. 1,3,4,V και στο 2042. Δεν έχω κοιτάξει μόνο το Bad company. Edit: Μου το κάνει και στο BC2. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από black66.gr
panoskatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, black66.gr είπε Σε ότι παιχνίδι έχει σχέση με το EA app. Επειδή έχω ασχοληθεί μόνο με Battlefield, έχω όλα τα BF από το 2 ως το 2042. Μου το κάνει σε όλα. 1,3,4,V και στο 2042. Δεν έχω κοιτάξει μόνο το Bad company. Edit: Μου το κάνει και στο BC2. Το bad company μπορείς να το ανοίξεις και χωρίς το EA app . Δοκίμασε να παίξεις το single player mode χωρίς ea app Αν στο κάνει και τότε άρα δεν φταίει το EA app. Τι κάρτα ήχου έχεις; Έχεις κάνει τελευταία κάποιο update στην κάρτα ήχου ; Έχεις πειράξει καθόλου την δειγματοληψία από τα properties του ήχου;
seithan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου On 06/01/2025 at 12:26, black66.gr said: Σε ότι παιχνίδι έχει σχέση με το EA app. Επειδή έχω ασχοληθεί μόνο με Battlefield, έχω όλα τα BF από το 2 ως το 2042. Μου το κάνει σε όλα. 1,3,4,V και στο 2042. Δεν έχω κοιτάξει μόνο το Bad company. Edit: Μου το κάνει και στο BC2. Εαν σου κανει βουητό στα ηχεία, σε ακουστικά κάνει το ίδιο; Σε άλλα παιχνίδια; Εαν βάλεις να παίξει video από browser ή από player (κάτι βαρύ όπως.mkv), έχει προβλήματα με την απόδοση του ήχου; Μήπως τελικά είναι θέμα drivers, ή με update στο Windows λυθεί;
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 03:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:16 πμ Ούτε ο 'σκελετός' δεν έμεινε. Τα λέγαμε. Κάτι "σαν" Battlefield το 42. Μία generic, άγευστη μύξα ήταν. ΠΟΛΥ δύσκολο να δούμε μια αναβίωση της αύρας του 3. Μην κρατάτε ΚΑΝ καλάθι. (+) περισσότερο backstory https://bsky.app/profile/rizible.bsky.social https://bsky.app/profile/rizible.bsky.social/post/3lfyslaf4me2g Rizible @rizible.bsky.social · 1d It also helps that from DICE's acquisition in 2005 through 2016 DICE was putting out bangers like BF2, Bad Company 2, BF3, BF4 and BF1. Consistently earning tons of money makes it easier for an EA studio to tell the rest of EA to go away. The DICE leadership change in 2016 is where problems started. Rizible @rizible.bsky.social · 1d The DICE GM, Patrick Bach, who was EP on BF3 and General Manager during BF4 "left" DICE. Publicly this was a mutual parting with Soderlund wishing Bach well on future endeavors. Within the studio there were rumors that Bach was kicked out due to inappropriate behavior 🤷♂️. 1 2
panoskatos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 μμ Πρώην προγραμματιστής της Dice λέει ότι το 98% από αυτούς έχουν αποχωρήσει. Αν έχουν απολυθεί ή παραιτηθεί δεν διευκρινίζεται. Εγώ λέω ότι αν αυτό το 98% είναι άτομα που έφτιαξαν το 2042 καλώς έκαναν και έφυγαν και να μην ξαναγυρίσουν. Το γεγονός ότι το νέο battlefield φτιάχνεται από άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τον τίτλο δεν ξέρω αν είναι αισιόδοξο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα