Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Προσπαθώ να είμαι μόνο με adrenaline (amd κάρτα) και ότι μπορώ ingame.

Η εντολή λειτουργούσε κάποτε, η ίδια η ΕΑ αυτή έδινε.

Τελικά του έβαλα ταβάνι από τους οδηγούς, ελπίζοντας πως δεν μου ανεβάζουν lag.

Είσαι σίγουρος ότι η ΕΑ έδινε τέτοια εντολή για το 2042 ;

Lag δεν θα έχεις από καπαρισμα μέσο andrenaline απλά του msi afterburner είναι η καλύτερη επιλογή.

*Άσχετο αλλά μου έχει λείψει το andrenaline από AMD, κλάσης ανώτερο από αυτό της Nvidia, δυστυχώς ή ευτυχώς ότι παιχνίδι παίζω με καλύπτει η κάρτα που έχω,αν και όταν αλλάξω πίσω στην AMD.

Επεξ/σία από panoskatos
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vassilis018 είπε

εγώ για κάποιο λόγο, ενώ έπαιζα με 32-33ms ping, έχει εδώ και 10 μέρες είμαι πάνω από 46-47. Μήπως αλλάξανε πόλη τα data center... Σε όποιο BF και να παίξω έχω σχεδόν το ίδιο ping με το 2042

Κάτι παρόμοιο παρατήρησα και εγώ με το ping/routing. Στον ένα server/match να έχω υψηλότερο από το συνηθισμένο και στον επόμενο να είναι οκ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Είσαι σίγουρος ότι η ΕΑ έδινε τέτοια εντολή για το 2042 ;

Κάποια στιγμή το είχε πάρει το μάτι μου, όταν πρωτοβγήκε και κοίταζα μέσω user.cfg να στρώσω λίγο το χάλι στο pacing που είχε και να βελτιώσω γενικά το μπάχαλο.

Τώρα πια δεν το βρίσκω το συγκεκριμένο εδάφιο, εννοείται μπορεί να θυμάμαι λάθος.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, vassilis018 είπε

εγώ για κάποιο λόγο, ενώ έπαιζα με 32-33ms ping, έχει εδώ και 10 μέρες είμαι πάνω από 46-47. Μήπως αλλάξανε πόλη τα data center... Σε όποιο BF και να παίξω έχω σχεδόν το ίδιο ping με το 2042

Εμένα πριν 10 και 7 ημέρες ήταν επίσης χαμηλότερο απ ότι είναι τις τελευταίες 3 μέρες που έχει ανέβει κατά 15ms... Όχι ότι κάνει καμία διαφορά λ βέβαια...

Εγώ πιστεύω είναι από το routing των παροχων στην Ελλάδα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/11/2024 στις 2:48 ΠΜ, panoskatos είπε

Απίστευτη ικανότητα με το πουλί .Δεν τον θέλεις εχθρο αλλά ούτε και σύμμαχο ! 

Αν είχαν τα physics από τα προηγούμενα παιχνίδια τα οχήματα (ειδικά ο αέρας), απουσία κάποιων mechanics, λίγο balance δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα, με τη DICE να σιγοντάρει την όλη κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...