XRISTOS.A Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Νομιζω οτι ακομα και αν παιζεις solo με τα bot τα ξεκλειδωνεις . Δηλαδη με 1-2-3 γυρους redacted θα εχεις τα attachment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν βρήκα βασικο θεμα bf εδω στο φορουμ και ποσταρο εδω καποια leaks . https://www.ign.com/articles/exclusive-first-battlefield-concept-art-revealed-vince-zampella Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από stathisgtr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, stathisgtr είπε Δεν βρήκα βασικο θεμα bf εδω στο φορουμ και ποσταρο εδω καποια leaks . https://www.ign.com/articles/exclusive-first-battlefield-concept-art-revealed-vince-zampella World's tiniest basket. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε World's tiniest basket. "Ακούσαμε τους παίχτες και αυτό θα είναι το καλύτερο Battlefield που βγήκε ποτέ!" - DICE κάθε φορά που μιλάει για νέο BF. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε "Ακούσαμε τους παίχτες και αυτό θα είναι το καλύτερο Battlefield που βγήκε ποτέ!" - DICE κάθε φορά που μιλάει για νέο BF. Eννοειται μικρότερο καλάθι ever για το συγκεκριμένο bf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μην είστε σκληροί βρε, πόσο πιο σκατά να είναι από το BF 2042;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μη περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ καλό, όπως νομίζετε πώς θα γίνει η επιστροφή "με ένα εμπνευσμένο από τα 3/4 παιχνίδι που θα πάει παρακάτω το franchise στον ίσιο δρόμο". Απορώ γιατί έχωσε το κεφάλι του ο Zampella εκεί μέσα. Οι τύποι είχαν κάποια εκδήλωση στις 17 για investors και το μέλλον είναι ένα γι αυτούς στην ΕΑ ένα - the bare minimum, p@p@ρίτσες και AI παντού! Battlefield στο 40:15 | AI generated game στο 2:11:40 Πω μιλάμε λυπηρή, άχρωμη η παρουσίαση. Σαν npc's ολοι. Ξεχάστε εποχές BF3/4. Αυτά ανήκουν σε κανένα όνειρο απατηλό. Αυτο ειναι για investors?! θα ειχα σκασει στα γελια και ακομα θα ετρεχα να φυγω. Βλέποντας και τη μπάμπω χαρωπή εκεί μέσα μιλάμε για παιχνιδάρες χαχαχ (σχόλια: https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1fjzsb9/for_people_wondering_why_the_skins_looked_so/ ) Το δεύτερο concept art που έδειξαν για το BF 2025 ειναι κι αυτό AI generated. Καλά οι τύποι είναι φωστήρες μιλάμε 😄 δε νιώθουν τίποτα. Έκατσα σήμερα να παίξω BF2042 και BF3/4 μέσω xbox game pass και 3ο οχι main προφίλ. Μιλάμε τρελό downgrade σε σχέση με το 10ετών gameplay των BF3 & 4. Γραφικά οκ αλλά πολύ ψεύτικο οπτικά το παιχνίδι. Καμία σχέση με την τότε αύρα. Μια βαρετή, άχρωμη, παραγεμισμένη με φωτάκια "παιδική χαρά", αδιάφοροι διάλογοι των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης (cringe AF !!), αίσθηση κίνησης στρατιώτη στο terrain - αλληλεπίδραση με τα όπλα κατώτερη από το CoD ρε φίλε που κάποτε χλευάζαμε οι BF fans. Θέλει "ταλεντάρα" τρελή να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Έφαγε uninstall σε μία ώρα χωρίς πολλά πολλά. Όταν λένε τη λέξη πλέον τη λέξη "FUN" να περιμένετε σάχλα. Αν λέγανε "realistic experience- is it real or is it Battlefield?" τότε θα ήμασταν σε καλό δρόμο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Αναμένεται κανένα update παιδιά με καινούργιους χάρτες κτλ; έχω να παιξω από τον Μάρτιο λόγω δουλειάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, ethnik471 είπε Αναμένεται κανένα update παιδιά με καινούργιους χάρτες κτλ; έχω να παιξω από τον Μάρτιο λόγω δουλειάς Χάρτες όχι , δεν θα βγούνε άλλοι. Updates γίνονται ακόμα αλλά αφορούν κάποια modes ή διορθώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Α μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Τελικά αναμένεται στα κοντά να βγει καινούργιο battlefield; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ethnik471 said: Α μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Τελικά αναμένεται στα κοντά να βγει καινούργιο battlefield; Q4 2025 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Έχετε βρει τρόπο να βάλετε frame limiter από την κονσόλα τους παιγνιδιού ή από user.cfg ή κάτι τέτοιο? Το γνωστό "GameTime.MaxVariableFps χχχ" δεν μου λειτουργεί, όπως και να το περάσω. Μη μου πείτε για rtss ή οποιοδήποτε εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στις 13/10/2024 στις 9:02 ΜΜ, Πέτρος είπε Έχετε βρει τρόπο να βάλετε frame limiter από την κονσόλα τους παιγνιδιού ή από user.cfg ή κάτι τέτοιο? Το γνωστό "GameTime.MaxVariableFps χχχ" δεν μου λειτουργεί, όπως και να το περάσω. Μη μου πείτε για rtss ή οποιοδήποτε εξωτερικό. Μετά τα τελευταία update ευτυχώς λειτουργεί και πάλι το msi afterburner το οποίο το θεωρώ κορυφαία. Αν δεν θέλεις μέσο τέτοιου προγράμματος μέσο του nvidia control μπορείς να καπαρεις τα frames . Αν δεν έχεις nvidia είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί μέσο του προγράμματος της AMD. Με user cfg δεν λειτουργεί frame cap στο 2042 , δεν υπάρχει τέτοια εντολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, panoskatos είπε Μετά τα τελευταία update ευτυχώς λειτουργεί και πάλι το msi afterburner το οποίο το θεωρώ κορυφαία. Αν δεν θέλεις μέσο τέτοιου προγράμματος μέσο του nvidia control μπορείς να καπαρεις τα frames . Αν δεν έχεις nvidia είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί μέσο του προγράμματος της AMD. Με user cfg δεν λειτουργεί frame cap στο 2042 , δεν υπάρχει τέτοια εντολή. Προσπαθώ να είμαι μόνο με adrenaline (amd κάρτα) και ότι μπορώ ingame. Η εντολή λειτουργούσε κάποτε, η ίδια η ΕΑ αυτή έδινε. Τελικά του έβαλα ταβάνι από τους οδηγούς, ελπίζοντας πως δεν μου ανεβάζουν lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου εγώ για κάποιο λόγο, ενώ έπαιζα με 32-33ms ping, έχει εδώ και 10 μέρες είμαι πάνω από 46-47. Μήπως αλλάξανε πόλη τα data center... Σε όποιο BF και να παίξω έχω σχεδόν το ίδιο ping με το 2042 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα