Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, cpttony είπε

Update 7.0

- Anti-tank mines will now take 2 seconds to activate upon being placed, so they can no longer be used in the same fashion as C5.

Update 7.1
- Increased the size of AT Mines by 5-10% and raised them up to improve visibility.

Update 7.2

- Anti-Tank Mine damage has received a rebalance following recent updates, it will now take 3 Anti-Tank Mines to fully destroy a Heavy Vehicle such as a Tank or MAV. It will still remain possible to destroy Medium Armored Vehicles such as the Wildcat and EBLC-Ram with 2 Anti-Tank Mines.

Αν εξαιρέσεις τα light vehicles (που και 'κει μπορεί να τη γλιτώσεις) η μία δε σου κάνει τίποτα. Δε θυμάμαι ποτέ σ' αυτό το παιχνίδι 1 νάρκη να κατεβάζει οποιοδήποτε άρμα, πριν τη τελευταία season, π.χ το MAV και RAM θέλαν 2 νάρκες για να διαλυθούν.

Καλά, το ότι ψιλοδιορθώθηκε το σκηνικό όπου έτρεχε καταπάνω στο άρμα ο μηχανικός και την ξαμολούσε μπροστά του τελευταία στιγμή, το λες και οκ.

Το θέμα είναι ότι το Mine-layer τις βγάζει μαζί, σε απόσταση όπου αν σκάσει η μία σκάνε και οι άλλες και το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Οι υπόλοιποι, προσαρμόστηκαν αντίστοιχα και τις ρίχνουν πια ομαδικά.

Να πω, εδώ, ότι έχω τρελό θέμα πλέον με χτυπήματα τα οποία τρώω αλλά δεν βλέπω/ακούω. Βρίσκομαι με μείον "ζωή" από το πουθενά, ξανά και ξανά (για οχήματα, πάντα) χωρίς να έχω πάρει την αντίστοιχη ενημέρωση.

Προχτές πάλι ψόφησα στη θέση "3" μέσα σε ΜΒΤ, ενώ το άρμα συνέχισε κανονικά μετά. Ότι να΄ναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο προτελευταίο update δούλευε επιτέλους το msi afterburner. Προχτές που μπήκα έκανε ξανά ένα μικρό update και δεν λειτουργεί πάλι το MSI afterburner, έλεος με τους Καραγκιόζηδες , ευτυχώς παίζω μια φορά στις 15 μέρες τον συγκεκριμένο τίτλο.

36 minutes ago, panoskatos said:

Στο προτελευταίο update δούλευε επιτέλους το msi afterburner. Προχτές που μπήκα έκανε ξανά ένα μικρό update και δεν λειτουργεί πάλι το MSI afterburner, έλεος με τους Καραγκιόζηδες , ευτυχώς παίζω μια φορά στις 15 μέρες τον συγκεκριμένο τίτλο.

το ίδιο και εδώ. υπομονή για το επόμενο update :P 

23 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Καλά, το ότι ψιλοδιορθώθηκε το σκηνικό όπου έτρεχε καταπάνω στο άρμα ο μηχανικός και την ξαμολούσε μπροστά του τελευταία στιγμή, το λες και οκ.

Το προτιμούσα αυτό αντί για τα C4, υπάρχει bug/feature (όπως το δει ο καθένας) αν πετάξεις C4 στο άρμα ενώ έχει APS ανοιχτό, τα καταστρέφει. Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσω C4 λοιπόν?

Το θέμα είναι ότι το Mine-layer τις βγάζει μαζί, σε απόσταση όπου αν σκάσει η μία σκάνε και οι άλλες και το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Δε βλέπω κάτι κακό στο να βάζεις δίπλα διπλα τις νάρκες, που γινόταν και στο BC2. Όπως ειπα, πλεον που οι νάρκες φαίνονται εύκολα, αν χτυπήσει μια θα τις καταστρέψει όλες.

Να πω, εδώ, ότι έχω τρελό θέμα πλέον με χτυπήματα τα οποία τρώω αλλά δεν βλέπω/ακούω. Βρίσκομαι με μείον "ζωή" από το πουθενά, ξανά και ξανά (για οχήματα, πάντα) χωρίς να έχω πάρει την αντίστοιχη ενημέρωση.

Προχτές πάλι ψόφησα στη θέση "3" μέσα σε ΜΒΤ, ενώ το άρμα συνέχισε κανονικά μετά. Ότι να΄ναι.

Το έχω παρατηρήσει στα ελικόπτερα/αεροπλάνα αυτό. Το hitbox τις περισσότερες φορές  δε βρίσκεται εκεί που είναι το μοντέλο του παίκτη. Δε θα μου φαίνονταν περίεργο να συμβαίνει και στα άρματα κάτι τέτοιο. 

• Like 1

25 λεπτά πριν, cpttony είπε

Το προτιμούσα αυτό αντί για τα C4, υπάρχει bug/feature (όπως το δει ο καθένας) αν πετάξεις C4 στο άρμα ενώ έχει APS ανοιχτό, τα καταστρέφει. Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσω C4 λοιπόν?

Δε βλέπω κάτι κακό στο να βάζεις δίπλα διπλα τις νάρκες, που γινόταν και στο BC2. Όπως ειπα, πλεον που οι νάρκες φαίνονται εύκολα, αν χτυπήσει μια θα τις καταστρέψει όλες.

Το έχω παρατηρήσει στα ελικόπτερα/αεροπλάνα αυτό. Το hitbox τις περισσότερες φορές  δε βρίσκεται εκεί που είναι το μοντέλο του παίκτη. Δε θα μου φαίνονταν περίεργο να συμβαίνει και στα άρματα κάτι τέτοιο. 

Δεν διαφωνούμε πουθενά. Απλά με τον τρόπο που γίνονται αυτά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξέρεις τί πραγματικά έχει γίνει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν ασχολείται κανείς κι έχει ΑΜΔ κάρτα, μήπως με τους τελευταίους οδηγούς (24.6.1) όταν πατάτε "C" για να αλλάξει η προοπτική σε όχημα, κολλάει ο οδηγός?

Edit: Για την ακρίβεια, οποιοδήποτε όχημα αέρος. Τανκ, τζιπ, αυτοκίνητα κλπ δεν έχουν το πρόβλημα.

Τί σκ.τά κουλό είναι δαύτο?

Επεξ/σία από Πέτρος

5 hours ago, Πέτρος said:

Aν ασχολείται κανείς κι έχει ΑΜΔ κάρτα, μήπως με τους τελευταίους οδηγούς (24.6.1) όταν πατάτε "C" για να αλλάξει η προοπτική σε όχημα, κολλάει ο οδηγός?

κολλάει το σαπίδι που έχεις για κάρτα γραφικών :P 

Το ''βάρος'' στο gunplay των BF3/4 έχει εξαφανιστεί και ελπίζω να επανέλθει στο νέο BF γιατί ακόμα και το CoD είναι πολύ καλύτερο σε αυτό.

4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

στο νέο BF

τι; θα συνεχιστεί αυτό το έκτρωμα για σειρά να βγαίνει; 
Όχι άλλο κάρβουνο!

Όσο πωρωμένος ήμουν με την σειρά τόσο απογοητευμένος είμαι πια. Η σειρά άφησε την τελευταία της πνοή στο ομολογουμένως καλό bf5 το οποίο το εξοντωσανε οι cheater's όπως έκαναν και στο εξαίσιο bf1 .

Η Dice έριξε την ταφόπλακα με το έκτρωμα 2042.

Δεν ελπίζω να βγάλουν ξανά καλό battlefield.

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Νομίζω ότι δύσκολα θα τους εμπιστευτούν πλέον για το καινούριο τους project ή για να το θέσω καλύτερα το super battlefield που πάνε να βγάλουν με br mode μέσα....

η σειρά τελείωσε στο bf5 για εμένα κ με αυτά που έζησα με το 2042 δεν βλέπω μέλλον με αυτούς...

το χειρότερο όμως κομμάτι με το 2042 που δύσκολα ξεχνιέται, είναι η κοροϊδία, η ασχετοσύνη τους, δεν μάθανε ποτέ από τα λάθη τους, δεν άκουσαν ποτέ την community...κ για να μην γίνομαι γραφικός έχουν γραφτεί όλα στις προηγούμενες σελίδες.....

Ένα πλέον καλό fps game είναι το 2042,  που σε ορισμένες στιγμές θυμίζει λίγο battlefield τίποτα παραπάνω.....

• Like 1

5 ώρες πριν, pip1908 είπε

Νομίζω ότι δύσκολα θα τους εμπιστευτούν πλέον για το καινούριο τους project ή για να το θέσω καλύτερα το super battlefield που πάνε να βγάλουν με br mode μέσα....

η σειρά τελείωσε στο bf5 για εμένα κ με αυτά που έζησα με το 2042 δεν βλέπω μέλλον με αυτούς...

το χειρότερο όμως κομμάτι με το 2042 που δύσκολα ξεχνιέται, είναι η κοροϊδία, η ασχετοσύνη τους, δεν μάθανε ποτέ από τα λάθη τους, δεν άκουσαν ποτέ την community...κ για να μην γίνομαι γραφικός έχουν γραφτεί όλα στις προηγούμενες σελίδες.....

Ένα πλέον καλό fps game είναι το 2042,  που σε ορισμένες στιγμές θυμίζει λίγο battlefield τίποτα παραπάνω.....

Συμφωνώ σε όσα λες εκτός από το community που αναφέρεις. Η κοινότητα δεν ζητάει τα ίδια πράγματα, δεν ζητάνε όλοι τα ίδια. Κάποιοι ήθελαν επίμονα να είναι cross platform το παιχνίδι. Εγώ είμαι αντίθετος σε αυτό αλλά ακουγόταν έντονα και το έκαναν. Όπως ακουγόταν έντονα ότι κάποιοι ήθελαν 128 παίχτες.

Επίσης στο 5 έκαναν αυτό που ζητούσε η hardcore πλευρά και όμως το παιχνίδι έφαγε τρελό κράξιμο.

Το 5 ήταν καλό battlefield για τα δικά μου γούστα, δεν ήταν bf1 αλλά ήταν καλό.

Δεν ξέρω όμως αν υπήρχαν έστω και 100 άτομα που να ήθελαν bots σ ένα on-line fps παιχνίδι. Αυτό σίγουρα ανήκει στα τζιμανια της Dice όπως επίσης και ότι το παιχνίδι επί 5 μήνες δεν είχε scoreboard!

Ένα άλλο πολύ κακό που έχει το 2042 είναι οι χάρτες.

• Like 1

CODακιας παθαίνει την πλακάρα του παίζοντας όλα τα μέχρι τώρα Battlefield παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει.

Σοκ η αντίδραση του στο αξεπέραστο 3, την ατμόσφαιρα και το πόσο καλά στέκονται τα γραφικά 13 χρόνια μετά.

(βέβαια στην κονσόλα που παίζει είναι σαν να είδε το μισό παιχνίδι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...