Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αλήθεια, έχει τύχει σε κάποιον σας να τον σκοτώσουν μέσα σε άρμα (mbt, όχι τίποτα δευτεράντζες), με το άρμα να συνεχίζει την πορεία του?

Έμεινε το πόδι στο γκάζι και το κεφάλι στην κόρνα δηλαδή; :D

• Haha 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Έμεινε το πόδι στο γκάζι και το κεφάλι στην κόρνα δηλαδή; :D

Όχι, ήμουν στις "ρουκέτες", στη 2η-3η θέση δηλαδή, με σκότωσαν εμένα αλλά το άρμα δεν ανατινάχτηκε, συνέχισε να λειτουργεί χτυπημένο. Έχω πάθει το αντίστοιχο, εν τω μεταξύ, στο κανόνι (f2) του osprey.

Έχει τέτοια χτυπήματα "ακριβείας" το 2042 και το έχω αδικήσει?

Μέρα χαράς σήμερα!!!😀

Ultimate Power!

Στα παλιά battlefield παιρναμε 3-4 χάρτες και μερικές δεκάδες όπλα.

Στο νέο battlefield για 128 παίκτες παίρνουμε update μια πίστα για 64 μια φορά το εξάμηνο😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Future Crap και αύρα Call of Duty 💩 (ακόμα και στο εικαστικό του bp thumbnail +skins)

Ρε ξυπνάτε εκεί στην ΕΑ

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να κάνουμε, boomers, ο κόσμος δεν μένει στα ίδια ούτε τρελαίνεται με αυτά που τρελαίνουν εσάς 🫡

Επεξ/σία από EuphangeL
  • Confused 2
  • Haha 1

49 minutes ago, EuphangeL said:

Τι να κάνουμε, boomers, ο κόσμος δεν μένει στα ίδια ούτε τρελαίνεται με αυτά που τρελαίνουν εσάς 🫡

δεν πειράζει. αμφιβάλω αν έχεις παίξει κάποιο Battlefield :) 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, EuphangeL said:

Σκέφτομαι να το κατεβάσω για να το κράξω όπως πρέπει με επιχειρήματα και σύγκριση τωρινή Dice (γεμάτη γατομανο-βαψομαλλούδες) με την "παλιά" Dice που δεν υφίσταται πια.

Επεξ/σία από 7nisiotis

57 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Σκέφτομαι να το κατεβάσω για να το κράξω όπως πρέπει με επιχειρήματα και σύγκριση τωρινή Dice (γεμάτη γατομανο-βαψομαλλούδες) με την "παλιά" Dice που δεν υφίσταται πια.

Δεν χρειαζεται. Δεν εχει αλλαξει και κατι. Ακομα ειναι unbalanced, εκοψαν τα 128 για τα 64. Τα bugs οντως μειωθηκαν αλλα τι να το κανεις αν ειναι βαρετο.

Ok Δεν ειναι και απο τα καλυτερα Battlefield που εχουνε βγει , αλλα το παιχνιδι ειναι και το πως παιζεις , αν εισαι μονος σου δεν σου κανει γιατι θα εισαι μεσα στην φαπα συνεχεια , εμεις παιζουμε ομαδα και πολλες φορες 2-3 4αδες και εχει πλακα ακομα και αν εχει bot , ενα προβλημα ειναι οτι  μας βγαίνει το λαδι για να ειμαστε ολοι μαζι , αλλα και αντιπαλοι να κατσει πέφτει παλι γελιο στο chat :P  οκ οχι battlefield τοτε τι ??? call of duty ???? μην τρελαθουμε τωρα . 

• Like 1

Battlefield παλι αλλα απο το bf1 και πισω. 

το 2042 οσες φορες και να το εβαλα πανω απο 2-3 rounds δεν μπορω να παιξω. Οσα patch και να βγουν ειναι τελειως αδιαφορο

• Like 2
  • Thanks 1

οκ αν μπορεις να παιζεις το ιδιο συνεχεια εγω δεν μπορω , οσο και να μου αρεσει κατι παω στο επομενο  , αν και το hardline για εμενα ηταν ποιο χαλια απο το 2042 αλλα και σε αυτο φαγαμε αρκετες ωρες .
Αυτο που εχει το BAttlefield δεν το εχουν τα αλλα games και μιλαω παντα αν παιζες με παρεα .
και ουτε βλεπω κατι το τοσο τραγικο που θα με κανει να μην παιζω . 

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

. Τα bugs οντως μειωθηκαν

Έχουμε και λέμε.

Spawn on enemy LoF, ακόμα εκεί.

Οτιδήποτε κουλό στις πίστες, πχ ο ατέρμονα αυτοανατιναζόμενος τοίχος στη Σιγκαπούρη, ακόμα εκεί.

Matchmaking τραγωδία (ξεκινά ο γύρος με 78vs32), εκεί.

Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όπλων, εκεί.

Δεν νομίζω ότι κάτι βελτιώθηκε, εδώ και καιρό. Αντίθετα, πρέπει να μπαίνουν κι άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...