Πέτρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Ξεπουλάει το μαγαζί, το αφεντικό τρελάθηκε. Το 2042 ούτε στα 10€ επίσημη αγορά (Origin, Steam) και αντίστοιχες εκπτώσεις παντού. Ακόμα κι έτσι, δεν τους τα δίνω για τη μπούρδα. Δεν έχει free 4ήμερο, εν τω μεταξύ? Τί ώρα ξεκλειδώνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 To νεο map τελειως μαπα. Εχει χαθει καθε ταλεντο απο την dice 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 56 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ξεπουλάει το μαγαζί, το αφεντικό τρελάθηκε. Το 2042 ούτε στα 10€ επίσημη αγορά (Origin, Steam) και αντίστοιχες εκπτώσεις παντού. Ακόμα κι έτσι, δεν τους τα δίνω για τη μπούρδα. Δεν έχει free 4ήμερο, εν τω μεταξύ? Τί ώρα ξεκλειδώνει? Στο πουλαω εγω 5 ευρω (μπας και βγαλω τπτ απο τα σπασμενα του 100αρικου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, noFEARgr είπε To νεο map τελειως μαπα. Εχει χαθει καθε ταλεντο απο την dice Ε, αφού θέλει Metro/Fort de βόιδ ο κόσμος, τί να κάνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cos_dr2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε To νεο map τελειως μαπα. Εχει χαθει καθε ταλεντο απο την dice Ναι, το locker συναντά το crysis σε μια κακή απόδοση. Δεν είναι άσχημο overall αν αναλογιστείς το όλον του game, παίζω, δεν με χάλασε αλλα΄είναι απογοήτευση. Θα μου πεις γιατί παίζώ ακόμα τελικά. Διότι γέρασα μάλλον και είμαι πιο του arcade για να μην κουράζω και τα αντανακλαστικά μου 😄] ΤΡΑΙΧΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΛΑΒΑΙΤΑΙ🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 19 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Ναι, το locker συναντά το crysis σε μια κακή απόδοση. Δεν είναι άσχημο overall αν αναλογιστείς το όλον του game, παίζω, δεν με χάλασε αλλα΄είναι απογοήτευση. Θα μου πεις γιατί παίζώ ακόμα τελικά. Διότι γέρασα μάλλον και είμαι πιο του arcade για να μην κουράζω και τα αντανακλαστικά μου 😄] ΤΡΑΙΧΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΛΑΒΑΙΤΑΙ🤣 Κατά προτίμηση να πάρουν το Battlefield 1 όποιος δεν το έχει ή BF V όχι το 2042! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, aetos1988 said: Κατά προτίμηση να πάρουν το Battlefield 1 όποιος δεν το έχει ή BF V όχι το 2042! BF1 all the way 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Αν μπειτε bf1, pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Έχει πάρει τα πάνω του το παιχνίδι. Να δούμε πόσοι θα μείνουν στο τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 On 12/10/2023 at 22:26, cos_dr2 said: Ναι, το locker συναντά το crysis σε μια κακή απόδοση. Δεν είναι άσχημο overall αν αναλογιστείς το όλον του game, παίζω, δεν με χάλασε αλλα΄είναι απογοήτευση. Θα μου πεις γιατί παίζώ ακόμα τελικά. Διότι γέρασα μάλλον και είμαι πιο του arcade για να μην κουράζω και τα αντανακλαστικά μου 😄] ΤΡΑΙΧΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΛΑΒΑΙΤΑΙ🤣 γιατί σου βγάζει το εικονίδιο EA play? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Έχει πάρει τα πάνω του το παιχνίδι. Να δούμε πόσοι θα μείνουν στο τέλος... Έχει free access στο steam αυτές τις μέρες γι'αυτό βλέπεις κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έχει free access στο steam αυτές τις μέρες γι'αυτό βλέπεις κόσμο. Ναι το ξέρω για αυτό είπα να δω πόσοι θα μείνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cos_dr2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, vassilis018 είπε γιατί σου βγάζει το εικονίδιο EA play? οι τιμές είναι τιμές membership🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, cos_dr2 said: οι τιμές είναι τιμές membership🤣 δεν κατάλαβα, γιατί σε εμένα δεν τις βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cos_dr2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, vassilis018 είπε δεν κατάλαβα, γιατί σε εμένα δεν τις βγάζει IDK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα