Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το UI με χαλάει κυρίως επειδή είναι για Fortnite kids, κατά τα άλλα είναι οκ. 

Να το κατεβάσω ρε; Θα μπούμε ή βαριέσαι, λέγε! :P

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως χθες που το δοκίμασα (μέσω gamepass) μου φάνηκε μια χαρά, ειδικά τώρα που οι παίκτες έπεσαν στους 64. Βέβαια δεν είχα πολύ χρόνο και επομένως δεν είδα κάτι τρελό (που δεν το αποκλείω) αλλά γενικά έμεινα ικανοποιημένος σε ότι αφορά την ένταση και τις μάχες (αυτό θέλω στο BF). Οι έννοια των operators εξακολουθεί να μην μου αρέσει, θα προτιμούσα το παλιό σύστημα με τους ρόλους (θα δοκιμάσω και portal για να θυμηθώ τα παλιά).

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

H free, σήμερα δεν άνοιγε?

8 το βράδυ ξεκινάει 

Steam: December 1-5
 Xbox: December 1-4
 PlayStation: December 16-23

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/3/2022 στις 7:29 ΜΜ, cos_dr2 είπε

αλήθεια είναι. Και το έκραξα στην αρχή, και ευκαιρία του έδωσα με 100 ώρες και μόνo battlefield γενικά παίζω και άρχισε να μου αρέσει και το έχω γράψει και το συνήθισα και το μόνο μου ουσιαστικό παράπονο ήταν τα drops στους 128 παίκτες γιατί δεν είμαι και hardcore με τη σειρά και μάλιστα έπεσαν και οι τιμες στους 5600 και 5800x και έλεγα να πάρω προχθές γιατί λένε πως έχουν καλύτερη απόδοση στο battlefield και να πουλούσα τον 3600x μου, όλα αυτά για πάρτη του 2042 και τι να πω.

Απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά, δεν μπορώ να παίξω καθόλου και δεν θα αλλάξω και επεξεργαστή να κάθομαι να αλλάζω και πάστα αφού ξεβιδώνω την ψήκτρα.

Είναι μια μορφή εξάρτησης και δεν ντρέπομαι γι αυτό. Και δίκιο είχα παράλληλα που το έκραζα.

Έχουν βελτιώσει αισθητά το θέμα handling  από τις  CPU μου φαίνεται, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, αισθητά καλύτερα από τότε που το έγραψα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Zavod η Siege of Shanghai, για να δούμε + νέο map που φέρνει κάτι σε vibe απο metro?!?!?!?!?

Επεξ/σία από Tzimaras
Δημοσ.

το κατεβασα μεσω game pass και σε λίγη ώρα είχε φύγει.

ειναι δυνατόν να μην υπάρχει tdm σε bf???

εβαλα να παίξω ένα conquest κι ήταν σα να παίζω pubg, ατελείωτος χάρτης και παίχτες πουθενα, νόμιζα για μια στιγμή ότι παίζω μόνος μου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ParafronGR είπε

το κατεβασα μεσω game pass και σε λίγη ώρα είχε φύγει.

ειναι δυνατόν να μην υπάρχει tdm σε bf???

εβαλα να παίξω ένα conquest κι ήταν σα να παίζω pubg, ατελείωτος χάρτης και παίχτες πουθενα, νόμιζα για μια στιγμή ότι παίζω μόνος μου.

Υπάρχει tdm καλέ!  Έπαιζα προχθές.

Σου φάνηκε έτσι γιατί το παιχνίδι αυτό προοριζόταν για BR παιχνίδι, τελικά τους βγήκε bf.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Υπάρχει tdm καλέ!  Έπαιζα προχθές.

Σου φάνηκε έτσι γιατί το παιχνίδι αυτό προοριζόταν για BR παιχνίδι, τελικά τους βγήκε bf.

το hazard προοριζόταν για BR. Καμιά σχέση με το portal.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Παίρνεις ένα αμαξάκι και πας όπου θες. Κάτω από τον χάρτη, αν σε κάποιο γράμμα της σημαίας υπάρχει ένα σχήμα με γωνία προς τα πάνω τότε ΑΝ έχω καταλάβει καλά είναι η σημαία που εστιάζει η ομάδα σου και έχει λαό.

Επεξ/σία από RPDrummer
Δημοσ.

Το έβαλα χτες αργά ίσα για δοκιμή (πάλι), μετά από 5' στο lobby χωρίς να βρίσκω κόσμο να παίξω (cross off), alt+f4.

Δεν είμαι σίγουρος αν σήμερα θα ξαναδοκιμάσω ή θα τελειώσω μια και καλή με δαύτο, οριστικά πια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Το έβαλα χτες αργά ίσα για δοκιμή (πάλι), μετά από 5' στο lobby χωρίς να βρίσκω κόσμο να παίξω (cross off), alt+f4.

Δεν είμαι σίγουρος αν σήμερα θα ξαναδοκιμάσω ή θα τελειώσω μια και καλή με δαύτο, οριστικά πια.

με cross off μπορεί να περιμένεις ως και 15 λεπτά, και αν βρει σέρβερ. Απλά το έχεις on και συμβιβάζεσαι με ότι αυτό συνεπάγεται :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...