7nisiotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Έρχεται στο GamePass. Τα λεγα; https://unboxholics.com/news/gaming/94118-dyo-megala-paichnidia-tis-ea-mallon-erchontai-sto-xbox-game-pass?from=home_recent_news 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Έρχεται στο GamePass. Τα λεγα; https://unboxholics.com/news/gaming/94118-dyo-megala-paichnidia-tis-ea-mallon-erchontai-sto-xbox-game-pass?from=home_recent_news Τωρα το συζηταμε στο θεμα του, και προφανως ειμαι λαθος εγω, και αλλοι 95κ παικτες. Επισης, πρεπει να το αγοραζουμε με 5 ευρω, για να μην μας κακοφανουν τα οποια παραπονα θα εχουμε
cos_dr2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 βάζουν εκεί κανα ωραίο mode στο portal και μετα απο μια εβδομάδα το χαλάνε με κάτι άκυρα hardcore. Λες και εμπνέει για hardcore λέω εγώ τώρα. Αστε τα εκεί τα άλλα που είναι ωραία, τι τα χαλάτε και με ξενερώνετε😂
EuphangeL Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, cos_dr2 είπε βάζουν εκεί κανα ωραίο mode στο portal και μετα απο μια εβδομάδα το χαλάνε με κάτι άκυρα hardcore. Λες και εμπνέει για hardcore λέω εγώ τώρα. Αστε τα εκεί τα άλλα που είναι ωραία, τι τα χαλάτε και με ξενερώνετε😂 Παίζει να είσαι ο μόνος που συνεχίζεις να παίζεις, κανονικά θα έπρεπε να έρθει σε επαφή μαζί σου η DICE.
cos_dr2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στις 3/5/2022 στις 10:59 ΜΜ, EuphangeL είπε Παίζει να είσαι ο μόνος που συνεχίζεις να παίζεις, κανονικά θα έπρεπε να έρθει σε επαφή μαζί σου η DICE. το πιστεύω 😂 Ε, εντάξει δεν κόβω και φλέβες αλλά την αμαρτία μου θα την πω. Παίζω και τώρα θα παίξω ένα δυο γύρους. 😂
XRISTOS.A Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μετα το patch εχει προβλημα το minimap στα οχηματα και δεν περιστρεφεται. Υπαρχει ξεχωριστη ρυθμιση και δεν την βλεπω? Επισης ειχαν χαθει keybind και ρυθμισεις.
cos_dr2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μπείτε στο Friday Night Battlefield!!! Save Battlefield 2042 !!! #Battlefield2042saveit! 😂 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Rip Battlefield 2042 Removes 128 Breakthrough Multiplayer on PS5, Xbox Series, and PC
sistah Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Objection: Misleading. Θα συνεχίσει να υπαρχει το breakthrough αλλα με 64 players. Πιο clickbait πεθαινεις. 2
7nisiotis Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Αντε θα μπει gamepass σύντομα. Μια ελπίδα να πάρει - λίγο - τα πάνω του θα είναι αυτή. Αν δεν τα καταφέρει και με αυτό.....
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Απο οτι διαβασα στο reddit, κρατησαν τον αριθμο των tickets ιδιο, οποτε ριπ οπως και να εχει.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, sistah είπε Objection: Misleading. Θα συνεχίσει να υπαρχει το breakthrough αλλα με 64 players. Πιο clickbait πεθαινεις. Σιγά. Δε γράφει ότι αφαιρείται το breakthrough αλλά το 128 breakthrough. 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ενα μαυρο χαλι το performance Έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα αθλιότατο παιχνίδι και μπράβο τους! Θέλει τέχνη να διαλύσεις έναν τίτλο! br rip-off θέλανε να φτιάξουν όπως έχουμε πει και είπαν άντε πάμε βάλτε ότι έχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα