7nisiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μη μασάτε ρε fan art /fan made είναι το τρειλερακι αυτό. Φαίνεται εξάλλου με μια προσεκτική ματιά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Για αρχή δεν πιστεύω ότι θα έχει το ίδιο theme ΑΚΡΙΒΩΣ με το BF4 όπως δείχνει το βιντεάκι. Καλά αυτό που μερικοί νομίζουν ότι τα γραφικά δεν θα ρίξουν σαγόνια με ξεπερνάει, next-gen/PC only τίτλος λέμε. DX12 Ultimate + RT + 128 Players + Destruction και physics για 8c/16t CPUs Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από Psycho_Warhead
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 καλα και το HALO Infinite, next gen τιτλος υποτιθεται οτι ηταν..
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κάνεις λάθος, το Halo Infinite φτιάχνεται και για Xbox One OG. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από Psycho_Warhead
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Killik, πες μου ότι παίζεις και Battlefield γενικά, να πάθω.
vassilis018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 πάντως πέρα από την πλάκα, και το μπλα μπλα που μακάρι να βγει καλό το επόμενο BF. Γιατί είναι το τελευταίο χαρτί της DICE , για να μην πάθει ότι και το Μedal of Honor. Mου λείπει ο χρήστης zaytsef να κάνει παρέα με τον Πέτρο 😛
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Killik, πες μου ότι παίζεις και Battlefield γενικά, να πάθω. επαιζα μεχρι και το 4. Ελπιζω το καινουργιο ναναι καλο, γιατι θελω να ξανααρχισω ενα μοντερνο μιλιταριστικο shooter. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από KilliK
black66.gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vassilis018 είπε Mου λείπει ο χρήστης zaytsef να κάνει παρέα με τον Πέτρο 😛 O Zaytsev δεν ήταν που γκρίνιαζε για το πολύ suppression του BF1 και δεν μπορούσε να χτυπήσει ούτε ελέφαντα με sniper rifle;;;; 🤣🤣🤣 Αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή. Μάλλον θα παίζει την απόλυτη παιχνιδάρα WW3. 🤪🤪🤪 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από black66.gr
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 πολλά παιχνίδια παίρνουν τον τίτλο του απόλυτου παιχνιδιού αλλά στο τέλος καταλήγουν να είναι η απόλυτη μούφα μιλάω ως παίκτης του BF 1942 - BFBC 1-2 BF 3-4 (για μένα τα καλύτερα BF) Hardline - Battlefield 1 και τώρα Battlefield V (5) έχω παίξει άπειρα Call Of Duty έχω αγοράσει το WW3 (άλλο ένα απόλυτο παιχνίδι ... δεν θα πω τι ήταν...) έχω αγοράσει το Escape From Tarkov κτλ... απόλυτο παιχνίδι δεν υπάρχει για μένα υπάρχει αυτό που θα παίξεις με την παρέα σου (φίλους) για τον χαβαλέ
7nisiotis Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλλον 11 του μηνός ή 22 11 τελειώνει το sale promotion 22 ένας μήνας μετά την ανακοίνωση του Απριλίου Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από 7nisiotis
Vigilante1319 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Κυκλοφορησε λικ απο ηχο του τρειλερ παντως και ακουγεται κι αυτο το κομματι απο πισω
just getting started Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, black66.gr είπε O Zaytsev δεν ήταν που γκρίνιαζε για το πολύ suppression του BF1 και δεν μπορούσε να χτυπήσει ούτε ελέφαντα με sniper rifle;;;; 🤣🤣🤣 Αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή. Μάλλον θα παίζει την απόλυτη παιχνιδάρα WW3. 🤪🤪🤪 Ήταν όμως ό,τι πιο σπαστικό υπήρχε Και δεν έβγαζε καν νόημα, γιατί όταν σε πετύχαιναν μια χαρά ήσουν, ούτε suppression ούτε τίποτα.
cpttony Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, black66.gr είπε O Zaytsev δεν ήταν που γκρίνιαζε για το πολύ suppression του BF1 και δεν μπορούσε να χτυπήσει ούτε ελέφαντα με sniper rifle;;;; Με το συγκεκριμένο mechanic και να το ήθελες δε γινόταν.
vassilis018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, black66.gr είπε O Zaytsev δεν ήταν που γκρίνιαζε για το πολύ suppression του BF1 και δεν μπορούσε να χτυπήσει ούτε ελέφαντα με sniper rifle;;;; 🤣🤣🤣 Αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή. Μάλλον θα παίζει την απόλυτη παιχνιδάρα WW3. 🤪🤪🤪 υπάρχει ακόμη το WW3? το έχω κάπου χαντακωμένο στο steam library 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα