cos_dr2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 είναι σκληρές οι μάχες σε κάποιες στιγμές και φοβίζει το φουτουριστικό περιβάλλον. Και στο portal είναι ωραία τα πράγματα, θέλει να είναι γεμάτο από παίκτες και γενικά κάποιες βελτιώσεις και θα γίνει πολύ καλό, αρκεί να μην το παρατήσουν όπως είπαμε, σηκώνει πολλά. Παίζει ωραία,
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sokos1 είπε @SabotazNic τι specs έχεις? εγώ ανοιγω το FPS counter απο το Origin. με I5-11600k, 3070 και 1440p εχω 90-120fps. 3700x / 3070 / 32 gb 3800 mhz 16 12 19 19 36 και εγω 90-130 με αυτα τα settings ***με dlss off ειδα τα ιδια, αν οχι και καλυτερα αποτελεσματα, απο balanced/quality 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν είναι τα νούμερα που κοιτάμε (γιατί δεν ξέρουμε να τα "μεταφράσουμε") αλλά το γράφημα που εμφανίζει, πόσο ομαλό και σταθερό είναι, χωρίς αιχμές κλπ. Ναι δεν ειναι και πολυ ομαλη η γραμμη και σε εμενα. Βεβαια ingame δεν καταλαβαινω κατι. Εκει που εχει πολυ spike ειναι κατα το loading screen / end of round Εν τω μεταξυ τι φαση αυτο? Γιατι ειναι 0? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από SabotazNic
vassilis018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 3700x / 3070 / 32 gb 3800 mhz 16 12 19 19 36 και εγω 90-130 με αυτα τα settings ***με dlss off ειδα τα ιδια, αν οχι και καλυτερα αποτελεσματα, απο balanced/quality Ναι δεν ειναι και πολυ ομαλη η γραμμη και σε εμενα. Βεβαια ingame δεν καταλαβαινω κατι. Εκει που εχει πολυ spike ειναι κατα το loading screen / end of round Εν τω μεταξυ τι φαση αυτο? Γιατι ειναι 0? βάλτο 1, δουλεύει πιο καλά το DX12 και καλά. Αλλά δοκίμασε το 1
sistah Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Συμφωνα με το reddit το game τρεχει natively DX12 ( αλλωστε το εχει ως minimum requirement) και το setting ειναι legacy. Ομως για καποιο λογο σε μερικους βοηθησε στα fps και στο micro stuttering με το να το κανουν "enable" στο profsave_profile.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δεν έχει DX11 το BF 2042, είναι DX12 only τίτλος. Το setting που και καλά δίνει performance είναι placebo. 2
_Theo_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2021 στις 5:40 ΜΜ, _Theo_ είπε Εγώ ανακάλυψα κάτι. Παίζοντας κάνα 2 ώρες χθες, το παιχνίδι έτρεχε αρκετά καλά. Λέω τι στο καλό, αφού πριν μου έτρεχε χάλια. Ε λοιπόν ανακάλυψα τι έφταιγε και είχα το λεγόμενο λόξυγγα: Η σύνδεση μου στο διαδίκτυο!! Δεν είχα εγκαταστήσει τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου με συνέπεια να είναι αργή η σύνδεση και να χάνονται πακέτα (packet loss), μου εμφάνιζε συνέχεια και ένα εικονίδιο στο παιχνίδι, αλλά δεν πήγε εκεί το μυαλό μου. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο BF V. Τελικά διορθώθηκε από τη στιγμή που εγκατέστησα τους οδηγούς. Τώρα τρέχει από 60 έως 90+ καρέ, χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα, με όλα στα Medium settings. Δεν το έχω μετρήσει, αλλά average θα είναι καμιά 75+ καρέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι, δεν θέλει optimization. Ίσα ίσα. Ελπίζω να βελτιώσουν και άλλο την απόδοση αλλά και τα bugs. Έχει προοπτικές πάντως, αρκεί να μην το παρατήσουν. Τελικά άρχισε να κολλάει πάλι το παιχνίδι, ακόμα και αν βελτιώθηκε η σύνδεση. Έσβησα την cache όμως και τρέχει απροβλημάτιστα πάλι. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα αρχίσει να κολλάει ξανά! Και ένα μικρό tip: Βάλτε αυτές τις ρυθμίσεις στο nVidia CP. Η διαφορά στα γραφικά είναι ανεπαίσθητη και κερδίζεις λίγο στην απόδοση. Ρε τι τραβάμε χριστουγεννιάτικά με το "unoptimized trash"... LOL Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από _Theo_
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Ενω με ultra ρυθμισεις ειμαι 90+ gpu usage, με medium πεφτω στα ~75%. Ειναι φυσιολογικο? gpu core/vram clock ειναι max in-game
Christopher_B Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Εντυπωσιακο, εδω και καμια ωρα προσπαθω να παιξω Breakthrough και δε ξεκιναει, δεν υπαρχουν παικτες!
Christopher_B Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Ναι μολις μπηκα να γραψω και εγω αυτο, απο PC και off ξεχνατο!!!
7nisiotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ενω με ultra ρυθμισεις ειμαι 90+ gpu usage, με medium πεφτω στα ~75%. Ειναι φυσιολογικο? gpu core/vram clock ειναι max in-game Ναι, λόγω μικρότερου cpu bottleneck βλέπεις 90% usage (ultra)
cos_dr2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Πολλοί ανεμοστρόβιλοι στο λιμάνι της ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ και τι άλλο που αναρωτιέμαι. Βλέπω πως για 2042 έχουν φτιάξει τρομερές κτιριακές υποδομές, ολοι είναι εξαιρετικά εξοπλισμένοι οι στρατιώτες, χλιδή. Πως γίνεται αυτό, πως ξεπέρασαν την πανδημία και την οικονομική, ενεργειακή κρίση, την κρίση των chips και πόσα άλλα μέχρι το 2042? χαχαχαχχχαχαχαχαχα😂
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Πηρα την ιδεα απο εδω, αλαλ δοκιμαστε και με κλειστο Pagefile. Νομιζω ειναι πιο smooth το γραφημα τωρα
cos_dr2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Στο breakthrough και σε κάποιες πίστες και φάσεις νομίζω πως παίζω στο TENET😂
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ^Καποιος παραεχει ενθουσιαστει με το game Παντως τα οχηματα ειναι τραγικα αργα και προβληματικα. Το main tanks μου φαινεται χεριοτερο απο αυτο του 5, και δεν εχει καποια πινελια του "2042". Το bolte γρηγορο και op χωρις λογο. Αν δεν κανω λαθος, θελει τις ιδιες ρουκετες για να πεσει οπως και το tanks. Το + οτι πυροβολας τον οδηγο, αλλα δεν ειναι και το πιο ευκολο οταν παει γρηγορα. Το attack helicopter αρκετα αργο και θα επρεπε να πεφτει με 3-4 aa ρουκετες, ενω το nightbird λογω της ταχυτητας, ειναι οκ οι 2. Και γενικα οταν εχεις 64 εχθρους, τα flares δεν βοηθηανε και πολυ, κυριως σε πιστες οπως renewal. Επισης, τραγικο που τα tanks δεν εχουν flares ή κατι για counter-attack των m5/soflam/heli/jets Σημερα ξεκλειδωσα και το ntw. Αρκετα op σε infantry Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από SabotazNic 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα