vassilis018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε θα νερφάρουν τα hovercraft και τα nightbird? νωρίς το πήρανε χαμπάρι ότι είναι σπασμένα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Αυτό που λέγαμε. Θέλει αρκετό cpu αλλά δεν έχει θέματα performance, ούτε stuttering. Απλά χρειάζεται horsepower γιατί γίνεται χαμός με 128 παίκτες..
M4tR1x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Αυτό που λέγαμε. Θέλει αρκετό cpu αλλά δεν έχει θέματα performance, ούτε stuttering. Απλά χρειάζεται horsepower γιατί γίνεται χαμός με 128 παίκτες.. Άντε ας πούμε ότι το performance μας κάνει, αν και θεωρώ ότι είναι χάλι μαύρο......Θέλει 3090 και δεν πιάνει 100fps (με τον δικο μου 10700k) και για ποιο λόγο;; Γιατί έχει 128 (άχρηστους) παίκτες με υπερτεραστια maps.....Θέλει πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Γιατί είναι άχρηστοι οι 128 παίκτες; Ίσα ίσα και παραπάνω χρειάζονταν για τόσο μεγάλα maps..
M4tR1x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Γιατί είναι άχρηστοι οι 128 παίκτες; Ίσα ίσα και παραπάνω χρειάζονταν για τόσο μεγάλα maps.. Ναι ναι ας βάλουν και 256 αμα είναι... 64 με πολυ μικρότερα μαπς.. Και δεν θα τρέχεις σαν μλκ@ς και καλύτερο performance
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, M4tR1x είπε Ναι ναι ας βάλουν και 256 αμα είναι... 64 με πολυ μικρότερα μαπς.. Και δεν θα τρέχεις σαν μλκ@ς και καλύτερο performance το θέμα είναι να γίνονται βήματα μπροστά στα games και όχι να μένουμε στα ίδια. Καλά έκαναν και έφτιαξαν μεγάλα maps, αλλά θέλει περισσότερο κόσμο ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις συνέχεια από εδώ και από εκεί. Άλλωστε γι' αυτό το σκοπό υπάρχει και το breakthrough που προχωράς σιγά σιγά. Τώρα το perf λογικά έστω και λίγο θα βελτιωθεί αλλά προσωπικά δεν βλέπω κακό perf στο δικό μου σύστημα. DLSS Quality και high preset και έχω μονίμως πάνω από 90 παντού. Αντίστοιχα μία 2070S-2080 και άνω θα έχει τόσα fps ή και περισσότερα σε 1440p DLSS Quality..
M4tR1x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Αλλαγές μπορούν να γίνουν και σε μικρότερα μαπς.. Απλά έχουμε κολλήσει στα σουπερ ντουπερ 128 players...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Εμένα πάντως στην αρχή που βλέπω 64 άτομα να τρέχουν μου αρέσει αυτός ο χαμός. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί δεν νιώθουν και πάνε σε σημεία που έχει ήδη αρκετό κόσμο και αφήνουν άλλες περιοχές ανυπεράσπιστες. Επιμένω πάντως ότι σωστά έκαναν με τα μεγάλα maps, να δούμε και κάτι διαφορετικό, όχι άλλα maps τύπου paintball, μικροί με λίγα εμπόδια εδώ και εκεί. Ο σχεδιασμός είναι μια χαρά. Είναι εφικτό να γίνει πολύ καλό το game πάντως αν βελτιωθούν κάποια πράγματα..
M4tR1x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Εμένα πάντως στην αρχή που βλέπω 64 άτομα να τρέχουν μου αρέσει αυτός ο χαμός. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί δεν νιώθουν και πάνε σε σημεία που έχει ήδη αρκετό κόσμο και αφήνουν άλλες περιοχές ανυπεράσπιστες. Επιμένω πάντως ότι σωστά έκαναν με τα μεγάλα maps, να δούμε και κάτι διαφορετικό, όχι άλλα maps τύπου paintball, μικροί με λίγα εμπόδια εδώ και εκεί. Ο σχεδιασμός είναι μια χαρά. Είναι εφικτό να γίνει πολύ καλό το game πάντως αν βελτιωθούν κάποια πράγματα.. Ρε συ είναι τεράστιοι και άδειοι.. Δεν βρίσκω τον λόγω ύπαρξης τέτοιου μαπ..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, M4tR1x είπε Ρε συ είναι τεράστιοι και άδειοι.. Δεν βρίσκω τον λόγω ύπαρξης τέτοιου μαπ.. Δεν φταίει το map, φταίει ότι έχει 64 παίκτες κάθε ομάδα αλλά οι στρατιώτες είναι λιγότεροι, γιατί είναι και τα οχήματα μέσα στους 64. 96 each θα ήταν καλύτερα. Y.Γ. Στο breakthrough δεν φαίνονται άδεια τα maps πάντως. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από ioannis__
Πέτρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Κατάφερε κανείς να λειτουργήσει το "user.cfg" κάπου/κάπως? Οι εντολές αν τις δώσεις από κονσόλα λειτουργούν (κάποιες, τουλάχιστον). Το αρχείο, πάντως, είτε στο φάκελο του παιγνιδιού, είτε στο φάκελο στο MyDocuments, είτε ακόμα και οι εντολές αντιγραφή στο PROFSAVE_profile, δεν κάνουν τίποτα.
_Theo_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Καλά το παιχνίδι είναι trash όσον αφορά την απόδοση. Κοιτάξτε εδώ GPU utilization. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.😵 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Σίγουρα έχετε το future frame rendering on ;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα η 2060 είναι μόνιμα τουλάχιστον στο 95% και μάλιστα με DLSS Quality που κάνει render σε 720p..Με off το future frame.. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από ioannis__
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα