panoskatos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε CODακιας παθαίνει την πλακάρα του παίζοντας όλα τα μέχρι τώρα Battlefield παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Σοκ η αντίδραση του στο αξεπέραστο 3, την ατμόσφαιρα και το πόσο καλά στέκονται τα γραφικά 13 χρόνια μετά. (βέβαια στην κονσόλα που παίζει είναι σαν να είδε το μισό παιχνίδι) Ψιλό fake μου φαίνεται για να μαζέψει views , ολόκληρος μαντραχαλος και βλέπει πρώτη φορά battlefield ενώ παίζει fps ; Δεν παίζει.
sistah Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 hours ago, panoskatos said: Ψιλό fake μου φαίνεται για να μαζέψει views , ολόκληρος μαντραχαλος και βλέπει πρώτη φορά battlefield ενώ παίζει fps ; Δεν παίζει. Και εγω 20 χρονια παιζω fps αλλα δεν επιασα ποτε το BF μεχρι που βγηκε το 1 γιατι επαιζα CS και CoD. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε CODακιας παθαίνει την πλακάρα του παίζοντας όλα τα μέχρι τώρα Battlefield παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Σοκ η αντίδραση του στο αξεπέραστο 3, την ατμόσφαιρα και το πόσο καλά στέκονται τα γραφικά 13 χρόνια μετά. (βέβαια στην κονσόλα που παίζει είναι σαν να είδε το μισό παιχνίδι) 1η φορα παιζει και ηδη βρηκε το κυριως προβλημα του bf2042 στο 02:25
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 16 ώρες πριν, 7nisiotis είπε παθαίνει την πλακάρα του παίζοντας και μεις πλακάρα πάθαμε παίζοντας το 2042...από το πόσο άθλιο παιχνίδι ήταν(είναι) 1 1
panoskatos Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 5/8/2024 στις 1:49 ΠΜ, sistah είπε Και εγω 20 χρονια παιζω fps αλλα δεν επιασα ποτε το BF μεχρι που βγηκε το 1 γιατι επαιζα CS και CoD. Ναι αλλά το bf1 βγήκε πριν 8 χρόνια και ως και πριν 10 χρόνια ηταν καλό το cod , ως το black ops 2 δλδ. Σχετικά λογικο να μην είχες ασχοληθεί . Τώρα έχουμε 2024 !
sistah Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 11 hours ago, panoskatos said: Ναι αλλά το bf1 βγήκε πριν 8 χρόνια και ως και πριν 10 χρόνια ηταν καλό το cod , ως το black ops 2 δλδ. Σχετικά λογικο να μην είχες ασχοληθεί . Τώρα έχουμε 2024 ! Μπαα, και εν ετη 2024 δεν θα ειχα ασχοληθει αν δεν ειχα παρει το 2042 για την παρεα. Και το 1 δεν το επαιξα πολυ, απλα το βρηκα σε καλη τιμη τοτε και του εδωσα μερικες ωρες. Θα ηθελα να επαιζα στο BF3 era παντως.
panoskatos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 9 ώρες πριν, sistah είπε Μπαα, και εν ετη 2024 δεν θα ειχα ασχοληθει αν δεν ειχα παρει το 2042 για την παρεα. Και το 1 δεν το επαιξα πολυ, απλα το βρηκα σε καλη τιμη τοτε και του εδωσα μερικες ωρες. Θα ηθελα να επαιζα στο BF3 era παντως. Ε καλά αν είσαι codακιας θα σου αρέσει το 2042 . Το bf3 era τι είναι ;
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 9 hours ago, panoskatos said: Ε καλά αν είσαι codακιας θα σου αρέσει το 2042 . Το bf3 era τι είναι ; Μια χαρα ειναι το 2042. Αντιλαμβανομαι τα προβληματα που αναφερει ο κοσμος αλλα προσωπικα περασα καλα οσο το επαιξα. BF3 era=Την εποχή που ήταν στα ντουζενια του το Battlefield 3. 3
7nisiotis Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 9 hours ago, panoskatos said: αν είσαι codακιας θα σου αρέσει το 2042 . Ούτε αυτό και τα τελευταία 5 χρόνια "cod" ακιας είμαι 1
Πέτρος Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Μπαίνεις μετά από κάποιες εβδομάδες, βλέπεις "HC mode", λες "κοίτα οι γελοίοι που το θυμήθηκαν 3 χρόνια μετά, ίσως για να δουν υποδοχή, ίσως για το επόμενο". Μπαίνεις, παίζεις, hc χωρίς ff...HC ΧΩΡΊΣ FF! FFS!
7nisiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Ο σχεδιασμός του ήχου έπαιζε και θα παίζει καθοριστικό ρόλο σ αυτά τα παιχνίδια. Μιάμιση σχεδόν δεκαετία μετά still u n m a t c h e d 5
EuphangeL Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 17/8/2024 στις 2:17 ΠΜ, 7nisiotis είπε Ο σχεδιασμός του ήχου έπαιζε και θα παίζει καθοριστικό ρόλο σ αυτά τα παιχνίδια. Μιάμιση σχεδόν δεκαετία μετά still u n m a t c h e d Τι τρομερό downgrade είναι αυτό
panoskatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Σήμερα έπαιξα μετά από 2 μήνες, έκανε κ ένα update. Τι έχουν κάνει στο παιχνίδι και μοιάζει πιο ελαφρύ και από το bf3 δεν μπορώ να καταλάβω. Ερώτηση: ποίο attachment είναι στο avancy το lmg που μπροστά έχει δυνατό φώς, σαν φακός; Πήρα από ένα πτώμα το συγκεκριμένο όπλο και μου άρεσε πολύ το setup του (έχω παίξει λίγο lmg στο 2042) Το μόνο που βρήκα να μοιάζει λίγο είναι ένα strong laser αλλά είναι ακόμα κλειδωμένο. Να είναι τόσο τζιμανια εκεί στην Dice και να έχουν ονομάσει το δυνατό φώς από φακό strong laser ; Στις 18/8/2024 στις 12:32 ΜΜ, EuphangeL είπε Τι τρομερό downgrade είναι αυτό Εγώ στα fps παίζω πολύ με την ακοή, στο 2042 έχω τρομερό πρόβλημα με τον ήχο κ έχω πολύ καλή κάρτα ήχου. Ούτε βήματα ακούω, ούτε τα ιπτάμενα, μπορεί να με φάει τανκς στα 5 μέτρα και να μην το έχω ακούσει καν ότι βρίσκεται τόσο κοντά. Είναι δράμα ο ήχος, όχι στην ποιότητα αλλά στην λεπτομέρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα