Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... είχα δοκιμάσει κάτι τέτοια (ψιλοάγνωστα, made in China, πολύ οικονομικά) αλλά είχα θέμα με το δίκτυο, συχνά-πυκνα έβγαιναν εκτός δικτύου.

.... μέχρι που μίλησα με την Olympia Electronics, τους εξήγησα την εγκατάσταση, μου πρότειναν ένα προϊόν (κάτι λιγότερο απο 100€) κ οδηγίες για την εγκατάσταση (εκτός απο το ελληνικό manual που περιέχεται) κ δύο  χρόνια τώρα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

τον έχω πάρει από καιρό και δεν τον έχω εγκαταστήσει.....ούτε από το κουτί δεν τον έχω βγάλει

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bakxos είπε

Πάρε τον παρακάτω. Εγώ τον έχω και είμαι φουλ ευχαριστημένος. Με ξεχωριστό πομπό και δεκτη 

https://salus-controls.com/uk/product/it500/#description

Τον έχω και εγω 3 χρόνια και δουλεύει μια χαρά.

Ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα. 

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει καποιος να προτείνει καποιον θερμοστάτη ψηφιακό Pid για ενδοδαπεδια θέρμανση με αντλία θερμότητας για να αντικαταστήσει τους ηδη υπαρχοντες. Να διευκρίνησω οτι ειναι με δυο καλώδια η εγκατάσταση 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, andreaspA είπε

212€ ?

Πλάκα κάνουμε?

Δεν υπάρχει μόνο το σκρουτζ σαν μαγαζί. Δόξα το θεό το ίντερνετ σου δίνει δυνατότητες πολλές. 

Αυτή τη στιγμή με γρήγορη αναζήτηση το βρίσκω 100ευρω 

Επίσης να ξέρεις το ανέφερα και πριν είναι θερμοστάτης με πομπό και δεκτη ξεχωριστά το βάζεις σε όποιο δωμάτιο θες έχει εντολή για ζεστά νερά και μπορείς (με επιπλέον εξάρτημα) να ελέγξεις διαφορετικούς χώρους πχ αν έχεις διπατο σπίτι. Το ελέγχεις από κινητό το προγραμματιζεις και έχει και αναβαθμίσεις. Εγώ το έψαξα πάρα πολύ. 

Τσπ εσύ ξέρεις 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Bakxos είπε

Δεν υπάρχει μόνο το σκρουτζ σαν μαγαζί. Δόξα το θεό το ίντερνετ σου δίνει δυνατότητες πολλές. 

Αυτή τη στιγμή με γρήγορη αναζήτηση το βρίσκω 100ευρω 

Επίσης να ξέρεις το ανέφερα και πριν είναι θερμοστάτης με πομπό και δεκτη ξεχωριστά το βάζεις σε όποιο δωμάτιο θες έχει εντολή για ζεστά νερά και μπορείς (με επιπλέον εξάρτημα) να ελέγξεις διαφορετικούς χώρους πχ αν έχεις διπατο σπίτι. Το ελέγχεις από κινητό το προγραμματιζεις και έχει και αναβαθμίσεις. Εγώ το έψαξα πάρα πολύ. 

Τσπ εσύ ξέρεις 

Δεν φανταστηκα οτι θα υπηρχε τοσο φθηνοτερα στο amazon.

https://www.amazon.co.uk/SALUS-IT500-Internet-Controlled-Thermostat/dp/B00FKRS514

Εκει το συζηταω. Φαινεται και πολυ ωραιο στο φινιρισμα. Βγαλε μια πραγματικη φωτογραφια και στειλε μας να δω πως ειναι αν μπορείς.

Δημοσ.
Στις 8/9/2020 στις 1:07 ΜΜ, andreaspA είπε

Αντρέα είδα οτι πήρες τον 785 είπες. Για έλεγχο καλοριφέρ ?   Πετρελαίου ? Και ειδα επίσης οτι έψαχνες για broadlink για κλιματιστικό fujitsu. Τέτοιο έχω και εγώ και 

πήρα και εγω το broadlink αλλα δεν το έχω εγκαταστήσει. Ειδα επίσης κάπου οτι υπάρχει και broadlink θερμοστάτης. Θα τα βάλεις μαζι ? Τα έβαλες?  Πες μας εντυπώσεις ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tvkal είπε

Αντρέα είδα οτι πήρες τον 785 είπες. Για έλεγχο καλοριφέρ ?   Πετρελαίου ? Και ειδα επίσης οτι έψαχνες για broadlink για κλιματιστικό fujitsu. Τέτοιο έχω και εγώ και 

πήρα και εγω το broadlink αλλα δεν το έχω εγκαταστήσει. Ειδα επίσης κάπου οτι υπάρχει και broadlink θερμοστάτης. Θα τα βάλεις μαζι ? Τα έβαλες?  Πες μας εντυπώσεις ! 

Τον 785 πηρα. Αυριο θα τον βαλω επανω το πρωι. Θα ερθει και ενας φιλος καυστηρατζης να το περασουμε. Τωρα δοκιμη δεν θα γινει αμεσως, γιατι δεν εχει ανοιξει η θερμανση. Πολυκατοικια ειναι με αυτονομη θερμανση πετρελαιου.

Θα ενημερώσω με εντυπώσεις.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον. Τον σετάρισα απο χτες στο πολύπριζο (ευτυχώς που το έκανα).

Με το Smart Life εγινε pair κατευθειαν. Με το αλλο προγραμμα δεν καταφερα να τον σετάρω.

Εχει πολλές λειτουργίες , manual - auto, προγραμματισμους και gap 0,5c , καθώς και γρήγορη επικοινωνία με το το cloud.
Τον βάλαμε πάνω, αλλά δεν δουλεύει. Η θέρμανση είναι κλειστή , οπότε δεν παίρνει ρεύμα. Απο οκτώμβριο που θα ανοίξει, θα πώ περισσότερα για την λειτουργία του σε πραγματικές συνθήκες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 10:16 ΜΜ, andreaspA είπε

Λοιπον. Τον σετάρισα απο χτες στο πολύπριζο (ευτυχώς που το έκανα).

Με το Smart Life εγινε pair κατευθειαν. Με το αλλο προγραμμα δεν καταφερα να τον σετάρω.

Εχει πολλές λειτουργίες , manual - auto, προγραμματισμους και gap 0,5c , καθώς και γρήγορη επικοινωνία με το το cloud.
Τον βάλαμε πάνω, αλλά δεν δουλεύει. Η θέρμανση είναι κλειστή , οπότε δεν παίρνει ρεύμα. Απο οκτώμβριο που θα ανοίξει, θα πώ περισσότερα για την λειτουργία του σε πραγματικές συνθήκες.

Καλησπέρα, 

τελικά δουλεύει ο 785; εντυπώσεις ; Υποθέτω ότι από τo SmartLife μπορείς να προγραμματίσεις ώρες λειτουργίας, θερμοκρασίες κλπ,...

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, eos77 είπε

Καλησπέρα, 

τελικά δουλεύει ο 785; εντυπώσεις ; Υποθέτω ότι από τo SmartLife μπορείς να προγραμματίσεις ώρες λειτουργίας, θερμοκρασίες κλπ,...

αριστος! συνδεεται αμεσα στο cloud, ειναι γρηγορη η επικοινωνια, ειναι ομορφος, και δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο.

Του οριζεις σε work days και rest days, 6 διαφορετικες ωρες οποιες θελεις και τι θερμοκρασια να εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...