Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σώμα σχεδόν 20ετίας κι έχει στο κάτω μέρος του μια ελάχιστη τρυπούλα, ίσα που στάζει. Υπάρχει κάτι να το στοκάρω χωρίς να το αδειάσω τα νερά; Μου έχουν πει για σιλικόνη που μπορείς να τη δουλέψεις ακόμη και σε υγρό σημείο (όπως στη δική μου περίπτωση), έχω δει στο τηλεμάρκετινγκ για μια ταινία που επίσης έπιανε πάνω σε σωλήνα που έσταζε.

Αν κάποιος έχει σχετική γνώση/εμπειρία ας βοηθήσει. Θενξ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Έχω ένα σώμα σχεδόν 20ετίας κι έχει στο κάτω μέρος του μια ελάχιστη τρυπούλα, ίσα που στάζει. Υπάρχει κάτι να το στοκάρω χωρίς να το αδειάσω τα νερά; Μου έχουν πει για σιλικόνη που μπορείς να τη δουλέψεις ακόμη και σε υγρό σημείο (όπως στη δική μου περίπτωση), έχω δει στο τηλεμάρκετινγκ για μια ταινία που επίσης έπιανε πάνω σε σωλήνα που έσταζε.

Αν κάποιος έχει σχετική γνώση/εμπειρία ας βοηθήσει. Θενξ.

Μπορείς να το κάνεις με αυτό:

https://www.durostick.gr/proioda/kolles-pollaplon-efarmogon/epoxeidikes-kolles-ritines/durostick-epokseidiki-kolla-2-sistatikon-2-oron

Αναμειγνύεις ίσες ποσότητες και από τα δυο, εφαρμόζεις και μετά από 24 ώρες μπορείς και να το βάψεις. Το σημείο εφαρμογής πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό. Η αντοχή του είναι εξαιρετική σε πιέσεις και θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Μεσα στο σωμα το νερό είναι υπό πίεση, δεν το κρατάει τίποτα

Τ οκόστος αντικατασταση ενος από τα σωματα ειναι μικρό.

Αλλαξε το αν δεν θέλεις να δεις τα χειρότερα στο σπίτι σου.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί δεν κλείνεις τους διακόπτες του σώματος αυτού, να αδειάσει σιγά σιγά ή έστω να μην είναι υπό πίεση και να μπορέσεις να δοκιμάσεις την επισκευή που θες;

Κάτι τέτοιο ίσως ήταν ακόμα καλύτερο;

http://www.zorzosae.gr/index.php?target=products&product_id=30408

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Έχω ένα σώμα σχεδόν 20ετίας κι έχει στο κάτω μέρος του μια ελάχιστη τρυπούλα, ίσα που στάζει. Υπάρχει κάτι να το στοκάρω χωρίς να το αδειάσω τα νερά;

Οσο είναι νωρίς αν είναι δικό σου αλλαξετο χθες Αν νοικιάζεις ειδοποίησε ιδιοκτήτη Σε βλεπω με διαμέρισμα πισίνα 

Δημοσ.

αν το σωμα δεν αδειασει και δεν στεγνωσει απο νερα δεν κανεις τιποτα. υπο πιεση στεγανωση και συγκόλληση δεν γινεται. το σωστο ειναι η αντικατασταση του σωματος με ενα νεο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...