sotris99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 sotris είναι συντόμευση του σωτήρης μου το είχε βγάλει ένας φίλος μου στο γυμνάσιο επειδή μου άρεσε να παίζω μουσική... Το 99 το κότσαρα όταν το 1995 προσπαθούσα να κάνω λογαριασμό στο hotmail και το [email protected] είχε καταληφθεί... Το 99 ήταν ο πρώτος αριθμός που μου ήρθε διότι μένω στο 99 κάποιου δρόμου κάποιας περιοχής της αθήνας...
morgoth Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 morgoth:o απόλυτος κακός,ενας απ τους θεούς(valar)στον κόσμο του tolkien...Ως φανατικός του έργου του Tolkien κράτησα αυτό το όνομα γιατί μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον με τις ικανότητές του.....
k_w_t Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Mia fora kai ena kairo apofasisa na kanw tin mixani mou motard paraggila ta antistoixa zantolastixa kai epeidei mou loipan 75.000 akoma evala aggelia na poulisw tis rodes enduro kai tis poulisa. Ela omws pou ka8ysterisan na mou er8oun oi kainoyrgoi troxoi 25 meres me apotelesma to kahmeno mou mhxanaki eixe kantantisei ena K-awasaki W-ithout T-ires apo kei mou to kollhse enas filos kai emeine!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 morgoth:o απόλυτος κακός,ενας απ τους θεούς(valar)στον κόσμο του tolkien...Ως φανατικός του έργου του Tolkien κράτησα αυτό το όνομα γιατί μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον με τις ικανότητές του..... oi valar den einai 8eoi ws fanatikos tou Tolkien eprepe na to 3ereis auto (oso gia tis ikanothtes to afhnw asxoliasto )
sfinoula Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 SFINOULA ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ(ΧΙΧΙΧΙΧΙ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΕΓΑ ΣΦΗΝΕΣ (ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΕ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΔΙΑ8ΕΣΗ) ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΔΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ & ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΦΗΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΧ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΒΛΕΠΕ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΧΙΧΙΙΧ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
KeLeMaN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 KeLeYTiS ειναι το κανονικο μου nick αλλα δεν ξερω τι με επιασε και εδω εβαλα KeLeMaN ! Τωρα το πως βγηκε ειναι μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ιστορια YΓ) Αν μπαινεις συνεχεια με ασχετα ποστ τα διαφορα θεματα (οπως ειδα πριν λιγο ενα) προσεχε μην σου αλλαξει το nick και απο sfinoula γινει Bannoyla
morgoth Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 morgoth:o απόλυτος κακός' date='ενας απ τους θεούς(valar)στον κόσμο του tolkien...Ως φανατικός του έργου του Tolkien κράτησα αυτό το όνομα γιατί μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον με τις ικανότητές του.....[/quote'] oi valar den einai 8eoi ws fanatikos tou Tolkien eprepe na to 3ereis auto (oso gia tis ikanothtes to afhnw asxoliasto ) Οι Valar ήταν απεσταλμένοι του Ενός,του Iluvatar,ο οποίος δεν επέμβαινε ποτέ στην μέση-γή και είχε αφήσει τους valar να την ''προσέχουν.Χώρια που στο Silmarillion τους περιγράφει ως θεούς... :wink: Και στην ουσία αυτοί δημιούργησαν τους ανθρώπους και τους νάνους!!Άρα είναι θεοί Φιλικά πάντα και sorry για το άσχετο με το topic post :roll:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 hehehe gia thn akriveia leei oti mono oi adaeis humans tous lene 8eous...ta elves oxi...so katalaves (kai Iluvatar eixe epemvei mia fora...sthn katastrofh tou Numenor ) Oi Valar DEN dhmiourghsan oute tous an8rwpous oute tous nanous oute ta elves...mono o Iluvatar mporei na dhmiourghsei zwh...akoma kai o Aule pou eftia3e ta dwarves den htan ikanos na tous dwsei zwh...kai se auto "voh8hse" pali o Iluvatar... sorry gia to off topic
morgoth Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 νομίζω οτι τα έχεις καταλάβει λάθος,αλλά δεν πειράζει,δεν είναι το σωστό μέρος για να το αναλύσουμε
hammel74 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 hummel itan o kakos stin tainia "the rock" kai egw ekana mia mikri metatropi(u=a). to 74 apo imerominia gennisis.
paschalia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Απο το χωριο μου , Καθοτι η νοσταλγια μεγαλη και καθως ειναι ωραιο και γυναικειο το ονομα του ειπα να το υιοθετησω Ειναι κοντα στα τρεισιμιση χρονια που το εχω υιοθετησει . Να το χαιρομαι
cinemusic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Η τρελλα μου για σινεμα και για soundtrack ταινιων = cinemusic
Nomedor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Palia eixa to "Demon" alla to eixa mono ego kai alloi 10000000 etsi to egrapsa anapoda kai egala tin kataliksi "or" empneusmenos apo ton Tolkin px "Noumenor" Tromera onomata ebgaze o pou...s
fotisman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 fotisman Πως λέμε superman ή batman?? ε fotisman! Το είχα βγάλει τότε στο γυμνάσιο και το έχω απο τότε
DIL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 to plires nick mou einai DILLIGER.kai exei bgei apo tainies me mafia k.t.l.epidi tis goustara apo mikros.opois exei dei xerei poios itan o DILLIGER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα