a.c.a.b Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Γραφτηκα για να ρωτησω πως να πάρω κατι δεδομενα απο το διαλυμένο τηλεφωνο μου (αφης κτλ) την ημέρα που χώρισα με τον τοτε φίλο μου(εξου και το σπασμενο τηλ ). Εβαζα διαφορα nick αλλα ηταν πιασμένα ,λίγο λόγω νεύρων,λίγο λόγω του οτι πάντα με ελεγε κολλημενη και προκατειλημμένη με τους μπάτσους μου βγήκε κάπως αντιδραστικά το acab. Συνεχιζει όμως να με εκφραζει. 1
Gigamestin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εμενα οταν ειμουν μικρος με φωναζαν στον χωριο γιγαντα εξου και το (giga).Η καταγωγη απο την πλευρα του πατερα μου ειναι απο μεσσηνια οπου και πηγαινα τα καλοκαιρια,το πασχα και τα χριστουγεννα.(mes).Τελος επειδη πρεπει να ειμαστε μεσα στα τεχνολογικα θεματα διαλεξα το (in)
blazexX23Xx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οταν ημουν μικρος επαζα το Ace Combat 5 στο οποιο ο βασικος χαρακτηρας λεγοταν blaze, ε και το 23 αν μπειτε στο προφιλ μου θα καταλαβετε.
pape11 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το δικό μου έχει προκύψει από το πουθενά. Τυχαίος συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών.
Cannabiero Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η αληθεια ιδεα δεν εχω πως προεκυψε και πως μου ηρθε στο μυαλο.Νομιζω ειχα ακουσει ενα τραγουδι που λεγοταν cannabis(η κατι παρομοιο με αυτο) οταν ημουν μικρος και φυσικα δεν ειχα ιδεα τι ειναι και σκεφτηκα το cannabiero μου ακουγοταν σαν κανονιερης η κατι τετοιο ,το εβαλα σε κανα 2 φορουμ και games και εμεινε!
saltjon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Προ 15ετίας από ένα Μίκυ Μάους, που τα ανιψάκια του Ντόναλντ τραγουδούσαν "Καπετάν Αντρέα Ζέππο". Έκλασα τόσο πολύ στο γέλιο (χωρίς μάλιστα να έχω ακούσει και το ομώνυμο άσμα), που τελικά έμεινε το παρατσούκλι ισοβίως. καλα ανεκδοτα δεν προκειτε να σου πω γιατι θα βρωμιση το ινσομνια απο το κλασιμο salt(as) jo(h)n απο το ονοματεπωνυμο
xenkato Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Απο το ονοματεπωνυμο στα αγγλικα Ξεν-οφων [xen], Κατω-ποδης [kato]
Tragic! Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Απο που βγηκε το nick σας .....Πολύ ρητορική ερώτηση.
tsakalov Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Από την αγάπη που είχα μία φορά και έναν καιρό, για την Ρωσσική γλώσσα.
Dinamik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Απο ενα δίχρονο μηχανάκι που έχω.., Dinamik 125
badweed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 απο ενα φυτο με "πεντε" φυλλα και ενθεογεννη υποσταση , αλλα μου αρεσει /μου ταιραζει και η μεταφραση ως αγριοχορτο (ζιζανιο - παρασιτο ) , η αγγλικη εκδοχη εχει παρθει απο την εισαγωγη του κομματιου των cypress hill . now this some baaad weed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα