Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το nickname μου, (που είναι παλιότερο απ' το πραγματικό-ας είν' καλά ο μπαμπάς...) + το location...

Che, on web

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο γυμνασιο ειχα κολλημα με τα αεροπλανα .Σχεδιαζα μοντελα υπαρκτων και μη ,μια περιοδο σχεδιαζα μια ατομικη στολη πτησης (κατι σαν ironman ) την ειχα ονομασει high sky .Ετσι εμεινε το ονομα 

• Like 1
Δημοσ.

Στο γυμνασιο ειχα κολλημα με τα αεροπλανα .Σχεδιαζα μοντελα υπαρκτων και μη ,μια περιοδο σχεδιαζα μια ατομικη στολη πτησης (κατι σαν ironman ) την ειχα ονομασει high sky .Ετσι εμεινε το ονομα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν ήμουν μικρός και μ' αναζητούσε η μάνα μου έλεγε στον αδελφό μου: Φώναξε το Νίκο μας ή αντίστοιχα σε μένα: Φώναξε το Γιάννη μας.

Έτσι έμεινε σε μένα το "Νίκομας" και στον αδελφό μου το "Γιάννημας".

Δημοσ.

μπασιστας των metallica . βεβαια στην εικονα ειναι ο mustaine των megadeth που ξαναξεκινησα να τους ακουω φανατικα , αλλα ειναι πολυ αργα να αλλαξω nickname

Δημοσ.

στο γυνμασιο οι κολλητοι μου με φωναζαν βιλλιωτη (επωνυμο μου) και μια μερα για συντομια  ενας ειπε ''βιλλω'' και απο τοτε εμεινε μεχρι και σημερα 

Δημοσ.

Από τον "πρότερο έντιμο βίο μου" - πάνω από 20 μεγάλου μήκους ταινίες σαν τεχνικός.

Τότε ίσως θα μπορούσες να μου απαντήσεις σε δύο ερωτήματα:

1) Ποιά είναι τα tips που πρέπει να ξέρω για ένα επιτυχημένο chroma key effect με premiere pro ή sony vegas και μια ερασιτεχνική κάμερα full HD;

2) Με ποιό software ή συσκευή μπορώ να έχω συνδεμένες 2-3 κάμερες, να κάνω εναλλαγή πλάνων, να πετάω κανένα logo από πάνω και να το στέλνω κάπου; Ουσιαστικά για live

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...