Thanos1972 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Απο το ονομα μου και την ημερομηνια κατασκευης του αυτοκινητου μου.
lionheart75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Απο το ονομα μου και την ημερομηνια κατασκευης του αυτοκινητου μου. Το οποίο είναι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Χρονολογια θα εννοει μαλλον Εκτος αν κατασκεταστηκε στις 19 του μηνα 72 ή στις 72 του μηνα 19
Thanos1972 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το οποίο είναι? Το εβαλα avatar Φεβρουαριος του 1972.αντεχει ακομα.
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) remix του ονοματως μου και ενος χαρακτηρα απο την σειρα Heroes thanos-sylar = thanosylar x) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2011 από thanosylar
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σου αρεσε αυτο το καθαρμα?Ο τρελλος ρολογας? (Παντως σε avatar εχεις το οχημα του Doctor.)
siegfried_gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Siegfried: Ηρωας του Wagner στο Δαχτυλιδι των Νιμπελουγκεν. Αναζητουσε να γνωρισει το φοβο γιατι δεν τον ειχε νιωσει ποτε στη ζωη του! Η στιγμη που τον ενιωσε για πρωτη φορα ηταν οταν αντικρυσε τη Βαλκυρια Μπρουνχιλντα να κοιμαται μεσα σε ενα κυκλο φωτιας και κεραυνοβολημενος απο ερωτα φοβηθηκε οτι δεν θα ξυπνησει ποτε.... Sent from my iPhone using Insomnia
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Siegfried: Ηρωας του Wagner στο Δαχτυλιδι των Νιμπελουγκεν. Αναζητουσε να γνωρισει το φοβο γιατι δεν τον ειχε νιωσει ποτε στη ζωη του! Η στιγμη που τον ενιωσε για πρωτη φορα ηταν οταν αντικρυσε τη Βαλκυρια Μπρουνχιλντα να κοιμαται μεσα σε ενα κυκλο φωτιας και κεραυνοβολημενος απο ερωτα φοβηθηκε οτι δεν θα ξυπνησει ποτε.... Sent from my iPhone using Insomnia Γνωστον αλλα αυτα διαβαζουν και οι γυναικες και εχουν αποκτησει τουπε.
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σου αρεσε αυτο το καθαρμα?Ο τρελλος ρολογας? (Παντως σε avatar εχεις το οχημα του Doctor.) Μου αρεσε για δυο λογους, επειδη ηταν ο "κακος" της υποθεσης, και επειδη ειχε ενα συνδυασμο σε δυναμεις...ναι μεν τις εκλεβε, αλλα εμενα μου αρεσε αυτο Και ναι, εχω το spaceship απο το Doctor Who, αλλα δεν ηθελα να το βαλω ως νικνέιμ οπως και να εχει, και τα δυο (heroes - doctor who) μου προκαλουν μια μεγαλη δοση εμμονης. x)
SOADNICK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 SOAD (S.O.A.D., System of a Down) + NICK (Nick, Νίκος) Ήθελα να φτιάξω ένα εύηχο nickname, έτσι πήρα ένα απ' τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, κράτησα μόνο τα αρχικά και κόλλησα δίπλα το όνομά μου, θα μπορούσε να ήταν NICKSOAD? -Όχι γιατί δεν είναι εύηχο. Θα μπορούσε να ήταν SOADNick? -Ναι, αλλά δε φαίνεται ωραίο. Θα μπορούσε να ήταν soadnick? -Όχι, γιατί το Nick είναι κύριο όνομα όποτε δε γίνεται να αρχίζει με μικρό -όχι και τίποτα άλλο, θα μας την πέσουν οι grammar nazis - όπως επίσης και το SOAD είναι αρχικά επομένως, κεφαλαία. Θα μπορούσε να ήταν S.O.A.D.NICK? -Ναι, αλλά δε φαίνεται ωραίο.
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 O SOADNICK πήρε το φτυάρι του Το nick μου δηλώνει τη αρρώστια μου, Π.Α.Ο.Κ. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Raikkonen και τα μυαλά στη φόρμουλα ρεεεεεεεεεε!!!!
Cell_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Cell από Dragon ball Z και το 7 επειδή μαρέσει χωρίς κάποιο λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα