Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Χρονολογια θα εννοει μαλλον :P

Εκτος αν κατασκεταστηκε στις 19 του μηνα 72 ή στις 72 του μηνα 19 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

remix του ονοματως μου και ενος χαρακτηρα απο την σειρα Heroes

thanos-sylar = thanosylar x)

Επεξ/σία από thanosylar
Δημοσ.

Siegfried: Ηρωας του Wagner στο Δαχτυλιδι των Νιμπελουγκεν. Αναζητουσε να γνωρισει το φοβο γιατι δεν τον ειχε νιωσει ποτε στη ζωη του! Η στιγμη που τον ενιωσε για πρωτη φορα ηταν οταν αντικρυσε τη Βαλκυρια Μπρουνχιλντα να κοιμαται μεσα σε ενα κυκλο φωτιας και κεραυνοβολημενος απο ερωτα φοβηθηκε οτι δεν θα ξυπνησει ποτε....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Siegfried: Ηρωας του Wagner στο Δαχτυλιδι των Νιμπελουγκεν. Αναζητουσε να γνωρισει το φοβο γιατι δεν τον ειχε νιωσει ποτε στη ζωη του! Η στιγμη που τον ενιωσε για πρωτη φορα ηταν οταν αντικρυσε τη Βαλκυρια Μπρουνχιλντα να κοιμαται μεσα σε ενα κυκλο φωτιας και κεραυνοβολημενος απο ερωτα φοβηθηκε οτι δεν θα ξυπνησει ποτε....

Sent from my iPhone using Insomnia

Γνωστον αλλα αυτα διαβαζουν και οι γυναικες και εχουν αποκτησει τουπε.:devil:

Δημοσ.

Σου αρεσε αυτο το καθαρμα?Ο τρελλος ρολογας?:devil:

(Παντως σε avatar εχεις το οχημα του Doctor.)

Μου αρεσε για δυο λογους, επειδη ηταν ο "κακος" της υποθεσης, και επειδη ειχε ενα συνδυασμο σε δυναμεις...ναι μεν τις εκλεβε, αλλα εμενα μου αρεσε αυτο :D

Και ναι, εχω το spaceship απο το Doctor Who, αλλα δεν ηθελα να το βαλω ως νικνέιμ :P οπως και να εχει, και τα δυο (heroes - doctor who) μου προκαλουν μια μεγαλη δοση εμμονης. x)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

SOAD (S.O.A.D., System of a Down) + NICK (Nick, Νίκος)

Ήθελα να φτιάξω ένα εύηχο nickname, έτσι πήρα ένα απ' τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, κράτησα μόνο τα αρχικά και κόλλησα δίπλα το όνομά μου, θα μπορούσε να ήταν NICKSOAD? -Όχι γιατί δεν είναι εύηχο.

Θα μπορούσε να ήταν SOADNick?

-Ναι, αλλά δε φαίνεται ωραίο.

Θα μπορούσε να ήταν soadnick?

-Όχι, γιατί το Nick είναι κύριο όνομα όποτε δε γίνεται να αρχίζει με μικρό -όχι και τίποτα άλλο, θα μας την πέσουν οι grammar nazis :P- όπως επίσης και το SOAD είναι αρχικά επομένως, κεφαλαία.

Θα μπορούσε να ήταν S.O.A.D.NICK?

-Ναι, αλλά δε φαίνεται ωραίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...