Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Είχαμε πάει κάποτε σε έναν αγώνα Μαρούσι - ΑΡΗΣ. Λόγω της παραφωνίας μου, ένας φίλος μου με φώναξε Κακοφωνίξ. Έτσι κόλλησε το ψευδώνυμο αυτό.
antuansupra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 b)Tha mporousa na sas pw apo pou vgainei to diko mou alla meta tha eprepe na skotwsw esas,tis oikogeneies sas,tous filous sas kai tis oikogenies twn filwn sas.Opoios vrei to enallaktiko mou nick kerdizei...tin exhghsh tou prwtou!!(einai san tous axrhstous diagwnismous sto Seven kai toGTV afou opoios vrei to enallaktiko logika den thaxei provlima na vrei kai to kanoniko) usual suspects(ταινιαρα,στο τελος ειχα μεινει με το σαγονι στο πατωμα) το δικο μου nick απο το ονομα μου και το πρωτο (και τελευταιο) μηχανακι που ειχα
lexmark Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 απο την ελληνικη λεξη: σκαιός Και τι σημαινει; Το δικο μου απο την αλλη, καμια σχεση με τον εκτυπωτη...
skaios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και τι σημαινει; Το δικο μου απο την αλλη, καμια σχεση με τον εκτυπωτη... βάναυσος
nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Το nick μου είναι τα τρία αρχικά ( με λατινικούς χαρακτήρες) από το πραγματικό μου όνομα ... Καλώς σας βρήκα ...
kanesaxo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πάλι οχι απτον πολιτη κειν, αλλά απο τον Kane,τον ηρωα των Nod. Μου κολλησε απο τότε.Μ'αρεσε σα χαρακτηρας.
argonautis tou ergastiriou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει πολύ αυτο το θέμα για να δούμε λοιπόν πριν χρόνια έβαζα ψευδόνυμο sky devil μετά ''Ως'' (ωμέγας---ο.μεγας) βέβαια απο τότε που είδα το πρώτο matrix δεν ξέρω πως αλλα κόλλησα με το γεγονός οτι το Nio ηταν nick και έτσι είπα να βάλω κάτι ποιο πιασάρικο εξού και argonautis οταν ήρθα στο insomnia κάποιος φίλος το είχε επιλέξει πριν απο μένα και έβαλα και το ''του εργαστηρίου'' οπου είναι το μέρος όπου ελπίζω να βρίσκομε εν ευθέτο χρόνο.... εμπνευσμένο????
JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 από το όνομά μου John και το επίθετό μου Χαρχα************
3leven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το δικο μου ειναι καπως ακυρο ως προς την εξηγηση Περυσι στην 3η λυκειου ειχα παρει μεσα σε μια μερα 3 11αρια σε κατι ωριαια/τεστς μεσα σε 1 μερα Και μου εκανε εντυπωση και ετσι βγηκε το 3 eleven = 3leven (So fkin random)
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα πάλι οχι απτον πολιτη κειν, αλλά απο τον Kane,τον ηρωα των Nod. Μου κολλησε απο τότε.Μ'αρεσε σα χαρακτηρας. εγώ τόσο καιρό το διαβάζω ως "Κάνε Saxo"
nemesiskp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 nemesis:Απο την λεξη νεμεσις. k:απο το επιθετο μου-Κω........... p:Απο το ονομα μου-Παυλος-Paul.
therock Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 εγώ τόσο καιρό το διαβάζω ως "Κάνε Saxo" Heh, Και εγω το ιδιο ακριβως
JohnXarxas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το δικο μου ειναι καπως ακυρο ως προς την εξηγηση Περυσι στην 3η λυκειου ειχα παρει μεσα σε μια μερα 3 11αρια σε κατι ωριαια/τεστς μεσα σε 1 μερα Και μου εκανε εντυπωση και ετσι βγηκε το 3 eleven = 3leven (So fkin random) μα και στα τρία ακριβώς 11? πως τα κατάφερες?
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 μα και στα τρία ακριβώς 11? πως τα κατάφερες? Κοιτα αυτα ειναι επαγγελματικα μυστικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα