Promitheas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το δικό μου nickname το έβγαλα επειδή μου αρέσει η πράξη του ίδιου ως προς τους ανθρώπους και γενικά να βοηθάς τους αδύναμους, να μιράζεσε γνώσεις με άλλους. Τώρα όσο για το 13 στο τέλος παρότι δεν παρακολουθώ μπάλα θέλω να λέω πως είμαι ΠΑΟ. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Bandura Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ο Bandura ειναι ενας Καναδος ψυχολογος και ειχα παει στο σχολειο πρωι πρωι και με την τσιμπλα στο ματι, πρωτη ωρα ψυχολογια, και λεει η καθηγητρια ο ψυχολογος ο bandura... και μου εκανε εντυπωση πρωι πρωι και το ελεγα συνεχεια και μου το κολλησανε... Στο wikipedia ειδα οτι ειναι επισης και ρωσικο μουσικο οργανο σαν το ουτι... αμαν ειμαι παιδι-μπουζουκι δηλαδη...
petsoukos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Εγώ όταν ήμουν μικρός έπαιζα όλη την ώρα με το πετσάκι μου...
therock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ όταν ήμουν μικρός έπαιζα όλη την ώρα με το πετσάκι μου... too much infromation? 1
giwrgos77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 εμενα βγηκε απο τον ξαδερφο μου τον loukas77 1
Bounty Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ειναι η καλυτερη σοκολατα που υπαρχει. Αν μοιρασουν καποτε μετοχες να μου το πειτε Την κυνηγαω σαν bounty hunter! δεν ειμαι καν παχουλουλα ομως, ε
trelocoder Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 trelocoder = προσπαθώ εδώ και χρόνια να είμαι καλός σε php, mysql, actionscript (όλα αυτά τα τρελά)... και κοντεύω να καταντήσω ψυχάκιας
isspro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 isspro = International Superstar Soccer Pro (Evolution Soccer) = PES (Pro Evolution Soccer) τωρα το γνωστο ποδοσφαιρακι. οταν γραφτηκα δεν ηξερα τι να βαλω και απειδη επαιζα πολυ εκεινες τις μερες pro ειπα να το κανω username. απλα το isspro ειναι το ονομα του παιχνιδιου οταν πρωτοκυκλοφορησε. πριν καμια 10ετια περιπου.
Arlekinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Αρλεκίνος: Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια ... Το όνομα του χαρακτήρα σημαίνει "μικρός διάβολος" και δημιουργήθηκε τον 16ο αιώνα στη Γαλλία. ... Ετυμολογία: προέρχεται από το Ιταλικό arlecchino, απ' το (μεσαιωνικό) Γαλικό Helquin, δαίμονας! και πολλά πολλά άλλα.. υπερβολικά συμπαθής ως χαρακτήρας που χαμογελάει και κλαίει ταυτόχρονα, με μάλλον διαταραγμένη προσωπικότητα και υπερβολικά μπερδεμένος για να περάσει απαρατήρητος από 'μένα...
v5net Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 τη δεκαετία του 90 είχα ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό με συνδρομητές πολύ πριν εμφανιστεί το τοοότε filmnet,οι παλιότεροι το θυμούνται(ναι ακριβώς όπως το διαβάζετε!!!) που λεγόταν vision5 ε τώρα πιαστήκαμε με τα δίκτυα,το vision έγινε net αλλά παρέμεινε το 5 και το v για να μου θυμίζει τις τότε εποχές..
walmlaw1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Το δικό μου nickname είναι τα αρχικά των λέξεων When A Lonely Man Loves A Woman WALMAW διαβάζεται και ανάποδα..αναποδος δεν είμαι! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα