Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Το ειχα ξεχασει αυτο το θεμα! Το δικο μου εχει ιστορια δεκαετιας και βαλε, και ειναι μαλλον καπως μελο. 1999, Νοεμβρης or something, μπαινω σε ενα net cafe (αυτο στο Μουσειο αν θυμαμαι καλα) για να δω επιτελους αυτο το hype (τοτε) με το IRC. Λιωνω με τις ωρες, (εχοντας το πρωτοτυπο ψευδωνυμο Stranger), μιλοντας με μια Ελληνοαυστραλεζα. Καποια στιγμη συνειδητοποιω πως εχω και σπιτι (αλλα οχι ιντερνετ εκει) και πρεπει να επιστρεψω. Της λεω πως θα ξαναμπω την επομενη μερα, αλλα επειδη θεωρουσε το nick μου πολυ κοινο (και ηταν και αρκετα επιφυλακτικη με το IRC), μου ειπε να βαλω καποιο αλλο που θα προτεινε εκεινη για να με γνωρισει αμεσως και μου εδωσε αυτο. Ε, απο τοτε εμεινε για τα καλα και το χρησιμοποιω σχεδον παντου (μαζι με το Prattein_Aloga του myphone). 1
rodez Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 απο το pang 3.το γνωστο παλιο coin-op που εσκαγες διαφορες φουσκες.ο ενας απο τους 4 ηρωες που μπορουσες να επιλεξεις ηταν ο captainhog (για μενα ο καλυτερος)... Ααααα μπραβο και λεω τι μου λεει το ονομα... και εμενα ηταν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας. Καπου μεταξυ επιπεδων ελεγε " lets raid the high seas". To δικο μου ειναι το ονομα μιας μικρης πολης στη νοτια Γαλλια οπου εζησα για λιγους (αλλα ομορφους) μηνες. Το επελεξα για να μην ξεχασω ποτε.
TypemaR Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Πιο μικρός είχα πώρωση με τη honda.Ήθελα διακαώς το civic Type R.Το όνομα μου είναι Μάριος. Κάπως έτσι αυθόρμητα μου βγήκε το ΤypemaR. Τώρα βέβαια οδηγώ ένα VW golf και έχω γίνει κολλημένος golfakias αλλά μου έμεινε το όνομα.
jabar Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=771 υπολοιπο απ την παιδικη ηλικια,ερασιτεχνης μπασκετμπολιστας με γυαλια γαρ...
zvarthangalos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε μια τοπική διάλεκτο κάπου στην βόρεια Ελλάδα οταν μια παρέα τα ''πίνει'' την στιγμή που τσουγκράνε τα ποτήρια λένε την φράση ''α'ι'ντε! ζβαρδάγκαλος'' που απ'ότι λενε οι παπούδες εκει ο ζβαρδάγκαλος ειναι ο αέρας (ονομασία όπως π.χ.ο βαρδάρης) δηλαδή ας τα πάρει ολα ο αέρας τα φαρμάκια,τις πίκρες,τις έγνοιες κλπ. Υ.Γ.ψάχνωντας να βρω σε κάποιο λεξικό και στο ίντερνετ την ετυμολογία της λέξης ''ζβαρδάγκαλος'' δεν τα κατάφερα επιτυχώς χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η λέξη να είναι ξενόφερτη Επεξ/σία 19 Απριλίου 2010 από zvarthangalos
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το είδα στον ύπνο μου οταν έψαχνα όνομα για να υπογράφω στα graffiti που κάναμε επι εποχές σχολείου (1999)
Linus_21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 gourlis=τυχερος Δώσε 12 νούμερα, από το 1 μέχρι το 80
artshadows Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 επειδη ειμαι καραγκιοζοπαικτης Θεατρο σκιων artshadows
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 επειδη ειμαι καραγκιοζοπαικτης Θεατρο σκιων artshadows Περσινα ξυνα σταφυλια θα μου πεις,αλλα υπαρχουν ακομα?Nice:-)
lademporas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μου έμεινε από τα lan στο ΑΟΕ 2 γιατί την πάλευα πάντα να τα βγάζω πέρα με ελάχιστα resources
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όνομα+ηλικία όταν το έγραψα και επειδή το nikos21 παντού ήταν πιασμένο έβαλα και την ομάδα.Ε σε ένα δύο τρία στο τέλος άρχισα και το χρησιμοποιούσα σχεδόν παντού.
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Από το σκύλο μου το Νιόνιο Fan του The Full Metal Alchemist... Γιατί ήμουν εντελώς σίγουρος;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα