Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το ειχα ξεχασει αυτο το θεμα!

Το δικο μου εχει ιστορια δεκαετιας και βαλε, και ειναι μαλλον καπως μελο.

1999, Νοεμβρης or something, μπαινω σε ενα net cafe (αυτο στο Μουσειο αν θυμαμαι καλα) για να δω επιτελους αυτο το hype (τοτε) με το IRC.

Λιωνω με τις ωρες, (εχοντας το πρωτοτυπο ψευδωνυμο Stranger), μιλοντας με μια Ελληνοαυστραλεζα. Καποια στιγμη συνειδητοποιω πως εχω και σπιτι (αλλα οχι ιντερνετ εκει) και πρεπει να επιστρεψω.

Της λεω πως θα ξαναμπω την επομενη μερα, αλλα επειδη θεωρουσε το nick μου πολυ κοινο (και ηταν και αρκετα επιφυλακτικη με το IRC), μου ειπε να βαλω καποιο αλλο που θα προτεινε εκεινη για να με γνωρισει αμεσως και μου εδωσε αυτο.

Ε, απο τοτε εμεινε για τα καλα και το χρησιμοποιω σχεδον παντου (μαζι με το Prattein_Aloga του myphone).

• Like 1
Δημοσ.
απο το pang 3.το γνωστο παλιο coin-op που εσκαγες διαφορες φουσκες.ο ενας απο τους 4 ηρωες που μπορουσες να επιλεξεις ηταν ο captainhog (για μενα ο καλυτερος)...

Ααααα μπραβο και λεω τι μου λεει το ονομα... και εμενα ηταν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας. Καπου μεταξυ επιπεδων ελεγε " lets raid the high seas".

To δικο μου ειναι το ονομα μιας μικρης πολης στη νοτια Γαλλια οπου εζησα για λιγους (αλλα ομορφους) μηνες. Το επελεξα για να μην ξεχασω ποτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιο μικρός είχα πώρωση με τη honda.Ήθελα διακαώς το civic Type R.Το όνομα μου είναι Μάριος.

Κάπως έτσι αυθόρμητα μου βγήκε το ΤypemaR.

Τώρα βέβαια οδηγώ ένα VW golf και έχω γίνει κολλημένος golfakias αλλά μου έμεινε το όνομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μια τοπική διάλεκτο κάπου στην βόρεια Ελλάδα οταν μια παρέα τα ''πίνει'' την στιγμή που τσουγκράνε τα ποτήρια λένε την φράση ''α'ι'ντε! ζβαρδάγκαλος'' που απ'ότι λενε οι παπούδες εκει ο ζβαρδάγκαλος ειναι ο αέρας (ονομασία όπως π.χ.ο βαρδάρης) δηλαδή ας τα πάρει ολα ο αέρας τα φαρμάκια,τις πίκρες,τις έγνοιες κλπ.

Υ.Γ.ψάχνωντας να βρω σε κάποιο λεξικό και στο ίντερνετ την ετυμολογία της λέξης ''ζβαρδάγκαλος'' δεν τα κατάφερα επιτυχώς χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η λέξη να είναι ξενόφερτη

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Το είδα στον ύπνο μου οταν έψαχνα όνομα για να υπογράφω στα graffiti που κάναμε επι εποχές σχολείου (1999)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
επειδη ειμαι καραγκιοζοπαικτης Θεατρο σκιων artshadows

Περσινα ξυνα σταφυλια θα μου πεις,αλλα υπαρχουν ακομα?Nice:-)

Δημοσ.

Όνομα+ηλικία όταν το έγραψα και επειδή το nikos21 παντού ήταν πιασμένο έβαλα και την ομάδα.Ε σε ένα δύο τρία στο τέλος άρχισα και το χρησιμοποιούσα σχεδόν παντού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...