Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αρχικά απο επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα και τόπο καταγωγής. Πιστεύω ότι όλα μαζί είναι κάτι σάν ταυτότητα. Πολύ δύσκολα θα βρεθούν δύο άνθρωποι με ίδια και τα τέσσερα.
peterhammill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εμενα προερχεται απο τον Βρεττανο τραγουδιστη-συνθετη Peter Hammill (Van Der Graaf Generator).
suspiria Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 απο την ταινια του dario argento http://www.imdb.com/title/tt0076786/
N0tisOO7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Από το όνομα μου Παναγιώτης, με φωνάζουν Νότη και 007 από τον κωδικό James Bond καθώς επίσης το 7 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός (καμία σχέση με ομάδες και δοιάφορα άλλα), το 00 ότι είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και ότι γεννήθηκα μέρα με 7.
costas_pro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Απο το ονομα μου και το ακρωνυμιο professional Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Α στο καλο! Εγω νομιζα απο το ποδοσφαιρακι
kng Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Απλώς τα αρχικά του ονόματος μου...τόσο πεζό σαν ιδέα...
CaptainHog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 απο το pang 3.το γνωστο παλιο coin-op που εσκαγες διαφορες φουσκες.ο ενας απο τους 4 ηρωες που μπορουσες να επιλεξεις ηταν ο captainhog (για μενα ο καλυτερος)...
skim045 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εμένα το skim το έχω στο graffiti που κάνω και το είχα βρει σε ένα ελληνο-αγγλικό λεξικό που σημαίνει "παιρνώ ξυστά απο κάπου". Το 045 είναι τελείως άκυρο. Το πρώτο email μου το έφτιαξα σε ένα internet cafe και επειδή το skim σκέτο δεν το δεχόταν και ο υπολογιστής που καθόμουν είχε το νούμερο 045 και το έβαλα δίπλα απο το skim και το δέχτηκε. Απο τότε έχει μείνει έτσι.
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εμένα το skim το έχω στο graffiti που κάνω και το είχα βρει σε ένα ελληνο-αγγλικό λεξικό που σημαίνει "παιρνώ ξυστά απο κάπου". Το 045 είναι τελείως άκυρο. Το πρώτο email μου το έφτιαξα σε ένα internet cafe και επειδή το skim σκέτο δεν το δεχόταν και ο υπολογιστής που καθόμουν είχε το νούμερο 045 και το έβαλα δίπλα απο το skim και το δέχτηκε. Απο τότε έχει μείνει έτσι. Σαν τους Blink που προστεσαν το 182 τελειως αυθαιρετα γιατι ηδη υπηρχαν αλλοι Blink Και τους κυνηγησαν! Παντως ειναι γεγονος πλεον πως δυσκολα βρισκεις κατι χωρις αριθμο available σε εγγραφες.
chaplin1981 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 απο τον μεγιστο charlie chaplin και τον χρονο που βγηκε το πασοκ...εεε την χρονια που γεννηθηκα εννοω...
GTX-327 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Να σου πώ την αλήθεια έτσι μου ήρθε και το έβαλα...
billxl Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Είναι προφανές.Με λένε Bill και είμαι Extra Large. Καλοζωήα βλέπεις.
bird Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εμένα πάλι μου το είχαν βγάλει στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο (πρίν 14 χρόνια δλδ ) επείδη φορούσα συχνά ένα κίτρινο πουκάμισο (μη γελάτε ) Αρχικά ξεκίνησε σαν καναρίνι, μετά γενικεύτηκε σε πουλί και κατέληξε στο αγγλικό bird Οι φήμες σχετικά με τη σύνδεση του nickname με το μέγεθος του μορίου μου, κρίνονται ανακριβείς :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα