Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρχικά απο επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα και τόπο καταγωγής. Πιστεύω ότι όλα μαζί είναι κάτι σάν ταυτότητα. Πολύ δύσκολα θα βρεθούν δύο άνθρωποι με ίδια και τα τέσσερα.

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το όνομα μου Παναγιώτης, με φωνάζουν Νότη και 007 από τον κωδικό James Bond καθώς επίσης το 7 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός (καμία σχέση με ομάδες και δοιάφορα άλλα), το 00 ότι είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και ότι γεννήθηκα μέρα με 7.

Δημοσ.

απο το pang 3.το γνωστο παλιο coin-op που εσκαγες διαφορες φουσκες.ο ενας απο τους 4 ηρωες που μπορουσες να επιλεξεις ηταν ο captainhog (για μενα ο καλυτερος)...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα το skim το έχω στο graffiti που κάνω και το είχα βρει σε ένα ελληνο-αγγλικό λεξικό που σημαίνει "παιρνώ ξυστά απο κάπου". Το 045 είναι τελείως άκυρο. Το πρώτο email μου το έφτιαξα σε ένα internet cafe και επειδή το skim σκέτο δεν το δεχόταν και ο υπολογιστής που καθόμουν είχε το νούμερο 045 και το έβαλα δίπλα απο το skim και το δέχτηκε:P. Απο τότε έχει μείνει έτσι.

Δημοσ.
Εμένα το skim το έχω στο graffiti που κάνω και το είχα βρει σε ένα ελληνο-αγγλικό λεξικό που σημαίνει "παιρνώ ξυστά απο κάπου". Το 045 είναι τελείως άκυρο. Το πρώτο email μου το έφτιαξα σε ένα internet cafe και επειδή το skim σκέτο δεν το δεχόταν και ο υπολογιστής που καθόμουν είχε το νούμερο 045 και το έβαλα δίπλα απο το skim και το δέχτηκε:P. Απο τότε έχει μείνει έτσι.

Σαν τους Blink που προστεσαν το 182 τελειως αυθαιρετα γιατι ηδη υπηρχαν αλλοι Blink Και τους κυνηγησαν!

Παντως ειναι γεγονος πλεον πως δυσκολα βρισκεις κατι χωρις αριθμο available σε εγγραφες.

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου το είχαν βγάλει στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο (πρίν 14 χρόνια δλδ :fear: ) επείδη φορούσα συχνά ένα κίτρινο πουκάμισο (μη γελάτε :o )

Αρχικά ξεκίνησε σαν καναρίνι, μετά γενικεύτηκε σε πουλί και κατέληξε στο αγγλικό bird

Οι φήμες σχετικά με τη σύνδεση του nickname με το μέγεθος του μορίου μου, κρίνονται ανακριβείς :lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...