Centurion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το δικό μου το έβγαλα όταν πριν κάνω εγγραφή έπαιζα με τις ώρες ΑΟΕ. Οπότε μπορώ να πω ότι τα πάντα έγιναν σε μια στιγμή απόλυτης καϊλας.
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 hackerW32 και προφερετε hacker(νταμπλιγιου)32 και οχι hackero32 το hacker το πηρα επιδι πριν 3 χρονια ενας hacker μου γ@μ!σε το pc μου το w32 απο W32.Blaster.Worm που μου την ειχε πεσει πριν τον hacker... ε μετα τον hacker εβγαλα το norton (70 ευρο) + (50 ευρο το format μετα τον hacker) και εβαλα avast. αυτα απο εμενα...
dreamdok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 dream-dok από την αλήστου μνήμης κονσόλα dreamcast και το επώνυμό μου Ντοκ.ς
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το δικό μου το έβγαλα όταν πριν κάνω εγγραφή έπαιζα με τις ώρες ΑΟΕ.Οπότε μπορώ να πω ότι τα πάντα έγιναν σε μια στιγμή απόλυτης καϊλας. Δεν υπάρχει μονάδα σαν τον Centurion σε κανένα RTS.- Ίσως ο Τεύτονας στο AOE2, αλλά και πάλι.
nogoso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 nogoso= κοπριά του κάμπου. Σύμφωνα με τον Καμπαμαρού
kotoula1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 μια μερα για πλακα το αγορι μου με ειπε χαιδευτικα κοτουλα
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μόνο ο θεός εχει πάντα θέα....για τους υπόλοιπους είμαι συνήθως,αθέατος...
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 μια μερα για πλακα το αγορι μου με ειπε χαιδευτικα κοτουλα χαχαχα ωραίο κοπλιμέντο. χαχαχαχα Παλι καλά που δε σε ειπε και τραγί εκει θα ειχε και απόκρυφα μηνύματα
Linus_21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το nick αυτό το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι χρόνια σε διάφορα φόρουμ. Η αρχική επιλογή ήταν ενετλώς τυχαία. Ούτε αυτόν γνώριζα ούτε τον άλλον
gazp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 gaz=Γαζης-το επωνυμο μου p=Παναγιωτης,το ονομα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα