Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πραγματικά δεν είμαι σίγουρος από που! Μια μέρα μου ήρθε στο άκυρο! Έχω μια υποψία ότι το "hillz" είναι απο το "run to the hills-Iron Maiden", αν και δεν είμαι σίγουρος! :P

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

από τον ομώνυμο browser (αλλά θα μπορούσε να είναι και το ωραίο καφέ στον πεζόδρομο στο Περιστέρι).

Δημοσ.
Εγώ πραγματικά δεν είμαι σίγουρος από που! Μια μέρα μου ήρθε στο άκυρο! Έχω μια υποψία ότι το "hillz" είναι απο το "run to the hills-Iron Maiden", αν και δεν είμαι σίγουρος! :P

Μήπως είναι απο το the hills στο mtv?

Δημοσ.

Σε ενα mmorpg που επαιζα χρησιμοποιουσα το Deradian και οι φιλοι για λογους συντομιας με φωναζαν der,οταν μπαιναμε σε καποιο dungeon ειχα skill να τρεχω πιο γρηγορα να τραβαω ενα μοχλο και να περνω τα φραγκα ετσι ολοι φωναζαν "DER-ASTO!!!!".

:lol:

Δημοσ.

Βασικά επειδή η πρώτη μου επιστημονική δημοσίευση ήταν πάνω σε μια VLSI αρχιτεκτονική για fuzzy controllers...και έτσι μου ήρθε το Dr.Fuzzy ! :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο την πιο επιτυχημενη τηλεοπτικη σειρα παγκοσμιως που ξεκινησε στην Βρεττανια απο το 1963 και συνεχιζεται μεχρι σημερα ,το Doctor Who.Ο καλυτερος μεχρι στιγμη Βρεττανος ηθοποιος που τον ενσαρκωσε ηταν ο David Tennant απο 2006-2009 βασει ψηφοφοριας που διοργανωσε το BBC.Αυτος ειναι που εικονιζεται στο avatar μου και η φραση της υπογραφης ειναι απο την σειρα.

Η λεξη benign σημαινει καλοκαρδος ,καλοπροαιρετος και αυτο ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του Doctor που ειναι μεγαλος ανθρωπιστης.

Οσοι ψαχνουν και βλεπουν ποιοτικες ξενες σειρες κατα διαστηματα σας το συνιστω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dr_Who

• Like 1
Δημοσ.

Από το βιβλίο "Vurt: το φτερό της εικονικής πραγματικότητας" του Jeff Noon, που διάβαζα το καλοκαίρι του 1996 στη Σαντορίνη (πω πω χρόνια που πέρασαν!!!)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Χαιρω πολυ, Μεσσεντζερ οφ Γκουντ!

Το "οφ" ειναι ονομα? Επωνυμο? Καποιος τιτλος, οπως το "δρ" ή το "τεως βασιλευς"?:P

Δημοσ.

Αρχικά το δικό μου ήταν "KafriLion" από την ελληνική metal band...Αργότερα επειδή το θεώρησα "αρκετα" κλεμένο το πήγα στο "Kafridon" και είχα το κεφάλι μου ήσυχο :)

To δεύτερο συνθετικό "-don" βγαίνει από τα αγγλικά ονόματα τα οποία τελειώνουν σε "-don" επειδή έχω και μια μεγάλη αγάπη για την Αγγλία !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...