H1llzFr4D Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πραγματικά δεν είμαι σίγουρος από που! Μια μέρα μου ήρθε στο άκυρο! Έχω μια υποψία ότι το "hillz" είναι απο το "run to the hills-Iron Maiden", αν και δεν είμαι σίγουρος!
opera Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 από τον ομώνυμο browser (αλλά θα μπορούσε να είναι και το ωραίο καφέ στον πεζόδρομο στο Περιστέρι).
therock Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πραγματικά δεν είμαι σίγουρος από που! Μια μέρα μου ήρθε στο άκυρο! Έχω μια υποψία ότι το "hillz" είναι απο το "run to the hills-Iron Maiden", αν και δεν είμαι σίγουρος! Μήπως είναι απο το the hills στο mtv?
derasto Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σε ενα mmorpg που επαιζα χρησιμοποιουσα το Deradian και οι φιλοι για λογους συντομιας με φωναζαν der,οταν μπαιναμε σε καποιο dungeon ειχα skill να τρεχω πιο γρηγορα να τραβαω ενα μοχλο και να περνω τα φραγκα ετσι ολοι φωναζαν "DER-ASTO!!!!".
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βασικά επειδή η πρώτη μου επιστημονική δημοσίευση ήταν πάνω σε μια VLSI αρχιτεκτονική για fuzzy controllers...και έτσι μου ήρθε το Dr.Fuzzy !
Oscar_Mike Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 απο το φωνητικό αλφάβητο του NATO. http://en.wikipedia.org/wiki/NATO_phonetic_alphabet Oscar για το (Ο) και Mike για το (Μ) Oscar Mike=On the Move, (κατάλοιπο του call of duty!)
benign Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Απο την πιο επιτυχημενη τηλεοπτικη σειρα παγκοσμιως που ξεκινησε στην Βρεττανια απο το 1963 και συνεχιζεται μεχρι σημερα ,το Doctor Who.Ο καλυτερος μεχρι στιγμη Βρεττανος ηθοποιος που τον ενσαρκωσε ηταν ο David Tennant απο 2006-2009 βασει ψηφοφοριας που διοργανωσε το BBC.Αυτος ειναι που εικονιζεται στο avatar μου και η φραση της υπογραφης ειναι απο την σειρα. Η λεξη benign σημαινει καλοκαρδος ,καλοπροαιρετος και αυτο ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του Doctor που ειναι μεγαλος ανθρωπιστης. Οσοι ψαχνουν και βλεπουν ποιοτικες ξενες σειρες κατα διαστηματα σας το συνιστω. http://en.wikipedia.org/wiki/Dr_Who 1
ChocoBanana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πηγαίντε σ ένα απ τα καταστήματα Γρηγόρης και θα καταλάβετε
Vurt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Από το βιβλίο "Vurt: το φτερό της εικονικής πραγματικότητας" του Jeff Noon, που διάβαζα το καλοκαίρι του 1996 στη Σαντορίνη (πω πω χρόνια που πέρασαν!!!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρω πολυ, Μεσσεντζερ οφ Γκουντ! Το "οφ" ειναι ονομα? Επωνυμο? Καποιος τιτλος, οπως το "δρ" ή το "τεως βασιλευς"?
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Messenger Of Good = «Άγγελος Καλός»... ;
kafridon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αρχικά το δικό μου ήταν "KafriLion" από την ελληνική metal band...Αργότερα επειδή το θεώρησα "αρκετα" κλεμένο το πήγα στο "Kafridon" και είχα το κεφάλι μου ήσυχο To δεύτερο συνθετικό "-don" βγαίνει από τα αγγλικά ονόματα τα οποία τελειώνουν σε "-don" επειδή έχω και μια μεγάλη αγάπη για την Αγγλία !!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Και πώς προφερεται? "Καφρίδων", "Κάφριντον", πώς?
Antwni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 S&F<3 shmenei STATHIS & FOTINI <3 :p:p Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα